- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.801
Kişisel gelisim tatlim tavsiye ederim. Daha önce bir kitabını okumuştum ve cok faydali oldu.Simdi diğerlerini okuyacağım.
heey cok romantikmis ama busabah, sanki dün gece aglayan ben degilde baskasiymis gibi hayatima devam ediyorum ben, ve bu ozelligimide cok seviyorum
benim aklimda bi kitap var ama alamadim halabu gidisle esim gelene kadar kitap icin ödenek ayiramayacagim galiba acaba degis tokus yapilan yere üye mi olsam yeniden:44: ondada kisa sürede bitirmen gerekiyor kitabi ama ben bitiremeyip ceza yiyordum
kızlarr teşekkür ederim hepinizee, bugn gtmedmmm işe evdymm yatıorummm süreklii.. ben de en son sevginin son dileğini okudum ve çok beğendmm, tavsiye ederimm
Bizim romantikligimiz çok mitolojikben de iyi ki böyle olmusum diyorum.Hatta ağlarken birden göz yaşlarımi silip gülmeye devam edebilirim:-D
Kusum sahaf yok mu orada.Oralar da daha uygun kitaplar.
Kimin kitabi canim
Herkesin üzüntüsünü yaşama şekli farklı olabilir, düzelme şekli de farklı olabilir.Saygı duymak lazımNeyse moral verme şeklim yanlış oldu sanırım
İlknurcummm ben senin acını tazelediysem özür dilerim, bilmediğim için senin durumunu kusura bakma lütfen üzdüysem:26:
Bizim romantikligimiz çok mitolojikben de iyi ki böyle olmusum diyorum.Hatta ağlarken birden göz yaşlarımi silip gülmeye devam edebilirim:-D
Kusum sahaf yok mu orada.Oralar da daha uygun kitaplar.
Kimin kitabi canim
Selam kızlarr
İlkaycımmm ben kitapları dr sitesinden alıorum daha ucuz ve 25 tl üzeri kargo bedava
Cep boyları var onlar daha ucuz
Ama kücücük deil tabi kitap
Ben ahmet ümit sultanı öldürmek kitabını okuorum
Dr dan diğer kitaplarını da sipariş verdim :)))
İlkay 3 kitabı 30 tl ye aldım kargo bedava
Eger okumadıysanız john verdon un kitapları enfessss
hey d&r a bakmadim hicbakiyorum hemen tesekkurler bende bir psikiyatrin gizli defterini alacagim
hey d&r a bakmadim hicbakiyorum hemen tesekkurler bende bir psikiyatrin gizli defterini alacagim
cnmm ben okudumm o kitabıı hem de severek :)
neeegüzel yorumlar var kitapyurdunda zaten yaaa bende istiyorum buket
heey cok romantikmis ama busabah, sanki dün gece aglayan ben degilde baskasiymis gibi hayatima devam ediyorum ben, ve bu ozelligimide cok seviyorum
aynen benim de öyle oldu canım ya kendimi saatler boyunca kastım kastımbende sulugözümesimi birakmaya giderken bi damla aglamayacagim diye tuttum kendimi ama boyleydi gözlerim .. oysa icimde aglamak vardi.. insan tutmamali koyver gitsin sorun çözmek aglamaktan cok daha farklı tatlim streskolik olma, çözüm odakli ol, kendine bu kadar yüklenmiş olmazsin
canım ben lisede falan kişisel gelişim okumuştum ama işe yaramadıKişisel gelisim tatlim tavsiye ederim. Daha önce bir kitabını okumuştum ve cok faydali oldu.Simdi diğerlerini okuyacağım.
canım bence yanlış olmadı çünkü senin bu yaptığına "şükretmek" deniyor ve benim yöntemim de bu. sebepsiz yere kendimi terapi edemiyorum, kandıramıyorum ben.Herkesin üzüntüsünü yaşama şekli farklı olabilir, düzelme şekli de farklı olabilir.Saygı duymak lazımNeyse moral verme şeklim yanlış oldu sanırım
İlknurcummm ben senin acını tazelediysem özür dilerim, bilmediğim için senin durumunu kusura bakma lütfen üzdüysem:26:
Allah beni nası biliyorsa öyle yapsın yine ağladım telefonda bizim şafak bitmiyor askerlik bitsede kavusamıycaz diyeçok bunaldım artık bizde kavuşalım ya bizimde nişanımız düğünümüz olsun herşey çok hızlı olsun
Allah beni nası biliyorsa öyle yapsın yine ağladım telefonda bizim şafak bitmiyor askerlik bitsede kavusamıycaz diyeçok bunaldım artık bizde kavuşalım ya bizimde nişanımız düğünümüz olsun herşey çok hızlı olsun
Canım ağlama:26: Olur elbet, en hayırlı vakitte versin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?