• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

olurrr cnmmm zamanla hepsi olurr, düşünmek, çok kafaya takmak sana zarar verir.. akışına bırakmak bu durumlarda enn iisii

işte akışına bırakamıyorum ya diyorum konuşmayım bi daha evlilik falan ama olmuyo biz ayrı şehirlerde olunca yanında olabilmek için evlilik ya da en azından nişan gerekiyor düşündükçe de uzak gelince bu durumlar morlim bozuluyor iyice:5:

işte akışına bırakamıyorum ya diyorum konuşmayım bi daha evlilik falan ama olmuyo biz ayrı şehirlerde olunca yanında olabilmek için evlilik ya da en azından nişan gerekiyor düşündükçe de uzak gelince bu durumlar morlim bozuluyor iyice:5:

haklısınnnn nişan ve evlilik konusundaa cnm ama askerdeyken konuşma çok kısıtlı oluo, iki tarafta kendini çok ii ifade edemio bu yzdn sonuca bağlanmıoo, ben de benzer durumları yaşıorummm şuandaa, bizim de düğün telaşı bu döneme denk geldi, o yzdn geldiklernde yüzyüzee dahaa güzel iletişim kurarız, sonuca bağlarızz die düşünüorummm..

suandakinden daha rahat iletisim kuracaksiniz canım:31: istediginiz an konusup mesajlasabileceksiniz, birbirinize fotograflar hediyeler gonderebilexeksiniz :34: biz 5 yil uzaktan yürüttük, ailemin haberi olmadigi icin yaz tatillerinde de cok gorusemezdik :31: ama her gen gün sizi birbirinize daha da yakinlastiracak, askerlik en büyük engeldi, simdi hersey yavas yavas rayına oturacak :31:

ilknur canım sesin cıkmıo :18:

gecen hafta evciden sonra benim bulundugum ruh haline mi girdin yoksa :/
bana gecen hafta cok zor gecti askerimde öyleydi
bu hafta daha iyiyiz moral olarak :nazar:
uff gecmio zaman diyince
aman bea bızıklanma bikaç haftan kaldı diorum hahahahhahahahahh

Canim gitmedim nisanlimin yanina çünkü 10 gün sonra kendisi geliyor :-) bizim askerlik erken bitecek gibi :-)

aynen benim de öyle oldu canım ya kendimi saatler boyunca kastım kastım :53:ama en sonunda dayanamadım gözyaşlarına boğuldum:14:gördü beni öyle sulu gözlü maalesef de çok üzdüm onu o gün :26: oyy hatılamak istemiyorum... tavsiyen için sağol canım daha kontrollü sakin ve çözüm odaklı olmak gerek

canım ben lisede falan kişisel gelişim okumuştum ama işe yaramadı :50: okuyanlarla da konuştuğumda onlar da bu tür kitapların pek işe yaradığını söylemediler. demek ki bu kitap daha etkili. belki de türk olduğu içindir hani kültürümüze daha yakın örnekler verebilir.

canım bence yanlış olmadı çünkü senin bu yaptığına "şükretmek" deniyor ve benim yöntemim de bu. sebepsiz yere kendimi terapi edemiyorum, kandıramıyorum ben.:31:

kızlar bu arada ben de genelde kitap yurdundan alıyorum, ama genelde kitapyurdu, d and r ve idefix i karşılaştırarak seçim yapıyorum kazıklanmamak için:1:

Canim bence kitaplardan alinan verim ve değişim kisiyle alakali.Mesela secret kitabı bana çok sacma gelmişti ama çok olumlu sonuclar alan arkadaslarim olmustu ;-)

moralim sıfır kızlar.:50::50::43::43:

Annem köye gitti 1 haftaoldu gideli güya çok durmadan geleceklerdi almanyadaki teyzmelerle birlikte gittiler ama eniştemin işleri bitmemiş gelmeye niyetleri yok.

2 gündür sinirimden çatlıcam benim nişanım olacak annem köye gitti. hiç bir hazırlık hiç bişe yok ortada. :43::43:
kasımda düğün yapalım dediklerinde ise olmaz ben hazırlanamam diyordu şimdi köylerde hiç bir hazırlık yaptığı yok
nefret ediyorum bu belirsiz durumdan:43::43:

moralim sıfır kızlar.:50::50::43::43:

Annem köye gitti 1 haftaoldu gideli güya çok durmadan geleceklerdi almanyadaki teyzmelerle birlikte gittiler ama eniştemin işleri bitmemiş gelmeye niyetleri yok.

2 gündür sinirimden çatlıcam benim nişanım olacak annem köye gitti. hiç bir hazırlık hiç bişe yok ortada. :43::43:
kasımda düğün yapalım dediklerinde ise olmaz ben hazırlanamam diyordu şimdi köylerde hiç bir hazırlık yaptığı yok
nefret ediyorum bu belirsiz durumdan:43::43:

Nisanin ne zamandi tatlım ?

suandakinden daha rahat iletisim kuracaksiniz canım:31: istediginiz an konusup mesajlasabileceksiniz, birbirinize fotograflar hediyeler gonderebilexeksiniz :34: biz 5 yil uzaktan yürüttük, ailemin haberi olmadigi icin yaz tatillerinde de cok gorusemezdik :31: ama her gen gün sizi birbirinize daha da yakinlastiracak, askerlik en büyük engeldi, simdi hersey yavas yavas rayına oturacak :31:

umarım canım bizde okurken tanıştık o benden önce bitirdi gitti artık yakın değiliz maalesef benimde sabrım taşıyo bazen dediğin gibi düşünüyorum az kaldı yaklaşıyoruz diye ama:26:bilmiyorum yaa

haklısınnnn nişan ve evlilik konusundaa cnm ama askerdeyken konuşma çok kısıtlı oluo, iki tarafta kendini çok ii ifade edemio bu yzdn sonuca bağlanmıoo, ben de benzer durumları yaşıorummm şuandaa, bizim de düğün telaşı bu döneme denk geldi, o yzdn geldiklernde yüzyüzee dahaa güzel iletişim kurarız, sonuca bağlarızz die düşünüorummm..

inş canım ama biz yüzyüze de zor gelicez gibi ama hayırlısı artık inş az kalmıştır:31:

Sende de olur muydu peki canim ya benim gibi...nisan dugun olsa onumuzu gorsek falan diye :31:

Canim gitmedim nisanlimin yanina çünkü 10 gün sonra kendisi geliyor :-) bizim askerlik erken bitecek gibi :-)

Canim bence kitaplardan alinan verim ve değişim kisiyle alakali.Mesela secret kitabı bana çok sacma gelmişti ama çok olumlu sonuclar alan arkadaslarim olmustu ;-)

Aaaa süper cok sevindim izin mi kullancak canım

olmaz mi canim ya, bi nisanlansakta rahat rahat görüşsek derdik :31: ayy simdi evli mutlu olduk:16: bu seferde bebisimiz olsaydi bi diyoruz :9: bu yolun sonu yok :9:

en azndan hep yaninda canim allah mutlulugunuzu daim etsin...en kisa zamanda allah bize de evliligi nasip eder ins. size de bebisi:31:

en azndan hep yaninda canim allah mutlulugunuzu daim etsin...en kisa zamanda allah bize de evliligi nasip eder ins. size de bebisi:31:

canim demek istedigim, zaman size neyi sunuyorsa onun yasayin :31: hayallerin beklentilerin sonu yok.. bizde hep su nisan olsa baska bisey istemiyoruz derdik, nisan yaptik, eee nisanlilik guzelde evlilik gibi degil dedik, onu bekledik durduk, 2 yil nisanliliktan sonra evlendik :16: simdide eee evlilik güzel gidiyorda bide bebis fena olmaz diyoruz :1: bitmiyor.. suan sevgiliyseniz sadece bu duruma odaklanin :16: bi taraftan planlarinizi yapin tabi ama hemen olmuyor diye de üzülmeyin:31:

Eylül 28 de canım güya öle belirledik ama ailemde hareket yok. :25:

canim nisan hazirliginda cok fazla bisey olmuyor, bi kiyafet bi ikramlar tamam bence ama sizde farkli adetler varsa onu bilmiyorum :26: annen gelir yakinda oda farkindadir az kaldigininda belki rahatlamaya tatile ihtiyaci vardi :31:

canim demek istedigim, zaman size neyi sunuyorsa onun yasayin :31: hayallerin beklentilerin sonu yok.. bizde hep su nisan olsa baska bisey istemiyoruz derdik, nisan yaptik, eee nisanlilik guzelde evlilik gibi degil dedik, onu bekledik durduk, 2 yil nisanliliktan sonra evlendik :16: simdide eee evlilik güzel gidiyorda bide bebis fena olmaz diyoruz :1: bitmiyor.. suan sevgiliyseniz sadece bu duruma odaklanin :16: bi taraftan planlarinizi yapin tabi ama hemen olmuyor diye de üzülmeyin:31:

anladım ilkaycım sağol gözyaşlarımı tutamadım ama yine iyi geldi yazdıkların ben biraz sulu gözüm de:43:zaman herşeyin ilacı yapcak bi şey yok okullar bitsin dedik bitti askerlik çıksın aradan dedik çıkıyo inş. kasım atamasında da inş. atanırsa rahatlarız baya:31:

Back
X