351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

vauuv orası nasıl bi ortamsa artık afiyet olsun tatlımm bizim ocağımızz bileneee yohh

Canım bizim mutfağımız var burda tost makinamız falan tencerelerimiz tabaklarımız hepsi var.Bir odada tv 3lü koltuk falan var
yemek masamız var ayriyeten ben kahvaltımı hep işte yapıyorum 9 gibi gelip hazırlıyorum yiyorum

Evet kızlar şaka gibi yaa... bitti sayılır... çok mutluyum
kalimeroooo hoşgeldin diyemedim canım hoşgeldin naber nasılsınnn her gün göbek atıcaz artık burdaa galiba

ooo patronunuz keyfine düşkün galiba çalışanlarının rahatlığını da düşünmüş aferin ona ama mesai saatinde gidip tvye bakabiliyo musunuz ki mesela
ben bazen yolda tıkınıyorum işe gelirken ya da yoldan alıp ofiste poğaça faalan yiyorm

Canım şöyle, patronumun kızı var 7 yasında bazen annesi ile geliyor işte yani annesi benim patronum odayı genelde o kullanır çizgi film izler falan, ben tasarımcı olduğum için o an işim yoksa ofiste özgürüm istediğimi yapabilirim.Dergi çıkıyor mesela bugün matbaya verdik bir işim kalmadı. benden başka çalışan yok zaten patronum ve ben, zaten arkadaş gibiyiz bazen saatlerce oturup geyik yapıyoruz. Ama son 15 gündür ben saat gece 10 a kadar çalıştım dergi yetişecek oldumu herkes iişinin başında olur.yoğun çalıştık işte yarında tatil verdi bana cuma-cumartesi-pazar

hoşbuldum turn.. teşekkür ederim sen nasılsın?
atıcaz valla... ağlaklı ve gözyaşlı smileylere veda.... bol göbekli gülücüklü smileylere merhaba
:122: :122: :122:
:118: :118:

ohh canım güzelmiş şartlar.. mesai yapıp sonrasında patronunun bunu görmezden gelmemeside ayrı güzel.. düşünceliymiş..
bol kazançlar canım size..

ohh canım güzelmiş şartlar.. mesai yapıp sonrasında patronunun bunu görmezden gelmemeside ayrı güzel.. düşünceliymiş..
bol kazançlar canım size..
Sağol tatlım bu gün pasta keseceğiz derginin ilk sayısı çıkacak ya
patenti bende canım belki oda küçükken benim gibi çirkin ördek yavrusuna benziyodur..ondan isimlerimiz aynı hemen hemen..

ay ne alakası var gayet güzelsin bence

canım mşallah güzel bir ortamın varrmış. biz patronla hiç anlaşamıyoruz daha önce de yazmıştım ya.. en azından kadın olsaymış ortak noktalarımız daha çok olurdu ohh iyi tatiller şimdiden
hoşbuldum turn.. teşekkür ederim sen nasılsın?
atıcaz valla... ağlaklı ve gözyaşlı smileylere veda.... bol göbekli gülücüklü smileylere merhaba
:122: :122: :122:
:118: :118:
iyiym canım daha iyiyim artık.. kalimero çirkin mi demek ne demek kii

Evet canım bayan olması cidden güzel oluyorr Bir de yapı olarak eğlenceli sıcakkanlı bir insan biz mesajlaşırız mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…