- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.861
İnşallah canımsabırsızlıkla bekliyorum o günü ama bir taraftan da kendimi bağlamamaya çalışıyorum bu düşünceye çünkü askeriyede her şey anında değişebiliyor:26:
vallaa haklısın canım çıldırmamak elde değillllçıldırınn çıldırınnn çıldırınn
esimde 17sinde cikacakmis, terhis kagidi cikmadi henüz ama komutaniyla hesaplamislarseni 16si gece 12de birakirim demis almaya gidecegiz ya, aileden biri gekince birakiyorlarmis istersen saat 10da da birakirim ama kirklarelinden cikma, basina bi is gelirse ben sorumlu olurum demis, esimde komutana sıkıntı vermesin diye 12de cikacak insallah
Evet canım şartlama kendini ama olursa çıldırırsın sevinçteennnn
Namaz kılıyo diye tutanak mı
Maşallah askerine Tubacım ben sivil hayatta düzene bindiremedim namazı askerin orda bile kılıyorHelal..,
Ya CEMAAT halinde yasak ama birey olarak serbest diye biliyorum ben namaz kılmayı ama komutanlara göre değişiyo demek ki.
Yani bırakın insanlar ibadetlerini yapsın sanki namaz kıldı diye askeriye de o tek kişi cumhuriyeti kaldırıp şeriat getirecekmiş gibi davranıyorlar
Evet canım şartlama kendini ama olursa çıldırırsın sevinçteennnn
Namaz kılıyo diye tutanak mı
Maşallah askerine Tubacım ben sivil hayatta düzene bindiremedim namazı askerin orda bile kılıyorHelal..,
Ya CEMAAT halinde yasak ama birey olarak serbest diye biliyorum ben namaz kılmayı ama komutanlara göre değişiyo demek ki.
Yani bırakın insanlar ibadetlerini yapsın sanki namaz kıldı diye askeriye de o tek kişi cumhuriyeti kaldırıp şeriat getirecekmiş gibi davranıyorlar
haklı valla.. aslında kendinden utanamsına gerek yok da komutanları utanmaz olduğu içindir...Nişanlımda çok kızıyor bunlara geçen çarşıdan içki içip gelmiş 3 kişi 1 hafta çarşı cezası vermişler. beni aynı kefeye koyuyorlar diyo savunmasınada öyle yazcakmış içki içenlerle aynı cezayı aldıgım ıcın kendımden utanıyorum yazıcakmış
Hoşgeldinnnsabah sen aklıma geldin,uzun zamandır görünmediğin için ben de 3 gün önce geldim çok özlemişim ben de istanbulu
CANIM BENDE DİYORUM BENNURDAN CEVAP GELMEDİMEĞER DOLUYMUŞ HİÇ AKLIMA GELMEDİ YA
canım erken terhis nasıl oluyorrr:44:
Hoşgeldiiinn nagihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
tatilin nasıldı özledik seni
Canım bnim nişanlım disiplin subaylığında bütün tutanakları o tutuyo.ona sordum düzeni bozmadıkça içtima saatlerine falan ben karışmıyorum.bide bazı askerler pis yerde kılmaya kalkışıyorlar orda müdahele ediliyor.onun dışında yorganın altında seccade buldum diye asla tutanak tutmadım ben dedi.
Az kaldı hep birlikte çıldırmamıza
Gözün aydın kuşummkurtar kocişini oradan
Şuursuz zihniyet bunlar
Yokluğumun farkedilmesine sevindim :) sende hoş geldin canım.. istediğin elbiseyi aldınmı bayram için..konuşulmuştu öncesinde burda
hoşbuldum şeymacım.. büyük bir aile ile tatil yaptık memleketteki evimizde.. güzeldi canım ama tek döndüm.. kardeşimle 2 hafta yalnız olucaz..tatilin iyisi kötüsü olmaz.. sen naptın bayramda?
telefonda "bohcani hazirla, seni ordan kaciracagim bebeyiiimmm" diyorum
Ya zaten 1 tane komutanları var o bütün bölüğe ızdırap ediyor.2 komutan gezmiş 1. cısı bişi dememiş o delli komutan tekrardan gezip seccade var dıye göstermiş diğeride mecbur kalmış tutanak tutmakta. Askerime maşaallah tabi şeymacım hiç kaçırmaz çok şükür teravihlerini bile kıldı gece herkes uyurken koğuşta kılıyordu. benide o düzene alıştırdı Allah bozmasın inş. artık kurtulsunda oordan gelsin yaa
Yokluğumun farkedilmesine sevindim :) sende hoş geldin canım.. istediğin elbiseyi aldınmı bayram için..konuşulmuştu öncesinde burda
hoşbuldum şeymacım.. büyük bir aile ile tatil yaptık memleketteki evimizde.. güzeldi canım ama tek döndüm.. kardeşimle 2 hafta yalnız olucaz..tatilin iyisi kötüsü olmaz.. sen naptın bayramda?
Allah nazardan saklasın tuba valla ikinizide ne güzel yuvanız huzur dolacakAllah ona mutlaka bir kapı açar
Yani tabi ki aile ile de tatil hoş oluyor tabi çok sıkıcı bi aile değilseBende ne yapayım kuzum işte aynı, iş çok yoğundu sürekli mesai yaptım bu aralar.Tatilim olucak cuma-cumartesi-pazar Dergiyi bugün matbaya baskı için verdik bir kaç güne elimde olucak çok mutluyummm
Şeymaaa ben de seninki gibi bir iş istiyorum tatili bol
25 erzurum'a selam yolumuza devammm
acro selam verip yoluna devam etti galibaa
ayyyy 25 yazıyo yaaa 3 haftacık kaldı sayılırrrArtıııkk bitsin askerlik sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?