• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım bnim nişanlım disiplin subaylığında bütün tutanakları o tutuyo.ona sordum düzeni bozmadıkça içtima saatlerine falan ben karışmıyorum.bide bazı askerler pis yerde kılmaya kalkışıyorlar orda müdahele ediliyor.onun dışında yorganın altında seccade buldum diye asla tutanak tutmadım ben dedi.

İnşallah canım:16:sabırsızlıkla bekliyorum o günü ama bir taraftan da kendimi bağlamamaya çalışıyorum bu düşünceye:31:çünkü askeriyede her şey anında değişebiliyor:26:

Evet canım şartlama kendini ama olursa çıldırırsın sevinçteennnn:62:

Namaz kılıyo diye tutanak mı:53::53:
Maşallah askerine Tubacım ben sivil hayatta düzene bindiremedim namazı askerin orda bile kılıyor:nazar: Helal..,
Ya CEMAAT halinde yasak ama birey olarak serbest diye biliyorum ben namaz kılmayı ama komutanlara göre değişiyo demek ki.:19:
Yani bırakın insanlar ibadetlerini yapsın sanki namaz kıldı diye askeriye de o tek kişi cumhuriyeti kaldırıp şeriat getirecekmiş gibi davranıyorlar:19:

vallaa haklısın canım çıldırmamak elde değillll:32: çıldırınn çıldırınnn çıldırınn:52:

Az kaldı hep birlikte çıldırmamıza:52::52:

esimde 17sinde cikacakmis, terhis kagidi cikmadi henüz ama komutaniyla hesaplamislar:31: seni 16si gece 12de birakirim demis almaya gidecegiz ya, aileden biri gekince birakiyorlarmis :31: istersen saat 10da da birakirim ama kirklarelinden cikma, basina bi is gelirse ben sorumlu olurum demis, esimde komutana sıkıntı vermesin diye 12de cikacak insallah :16:

Gözün aydın kuşumm:16:kurtar kocişini oradan:10:

Maşallah askerine Tubacım ben sivil hayatta düzene bindiremedim namazı askerin orda bile kılıyor:nazar: Helal..,
Ya CEMAAT halinde yasak ama birey olarak serbest diye biliyorum ben namaz kılmayı ama komutanlara göre değişiyo demek ki.:19:
Yani bırakın insanlar ibadetlerini yapsın sanki namaz kıldı diye askeriye de o tek kişi cumhuriyeti kaldırıp şeriat getirecekmiş gibi davranıyorlar:19:

Şuursuz zihniyet bunlar :41:

Ya zaten 1 tane komutanları var o bütün bölüğe ızdırap ediyor.2 komutan gezmiş 1. cısı bişi dememiş o delli komutan tekrardan gezip seccade var dıye göstermiş diğeride mecbur kalmış tutanak tutmakta. Askerime maşaallah tabi şeymacım hiç kaçırmaz çok şükür teravihlerini bile kıldı gece herkes uyurken koğuşta kılıyordu. benide o düzene alıştırdı Allah bozmasın inş. artık kurtulsunda oordan gelsin yaa

Nişanlımda çok kızıyor bunlara geçen çarşıdan içki içip gelmiş 3 kişi 1 hafta çarşı cezası vermişler. beni aynı kefeye koyuyorlar diyo savunmasınada öyle yazcakmış içki içenlerle aynı cezayı aldıgım ıcın kendımden utanıyorum yazıcakmış :15:
haklı valla.. aslında kendinden utanamsına gerek yok da komutanları utanmaz olduğu içindir...

Hoşgeldinnn:3:sabah sen aklıma geldin,uzun zamandır görünmediğin için:53:ben de 3 gün önce geldim çok özlemişim ben de istanbulu:16:

Yokluğumun farkedilmesine sevindim :) sende hoş geldin canım.. istediğin elbiseyi aldınmı bayram için..konuşulmuştu öncesinde burda :1:

CANIM BENDE DİYORUM BENNURDAN CEVAP GELMEDİ:1: MEĞER DOLUYMUŞ HİÇ AKLIMA GELMEDİ YA

canım erken terhis nasıl oluyorrr:44:

Hoşgeldiiinn nagihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:29::29::29:
tatilin nasıldı özledik seni:1:

hoşbuldum şeymacım.. büyük bir aile ile tatil yaptık memleketteki evimizde.. güzeldi canım ama tek döndüm.. kardeşimle 2 hafta yalnız olucaz..tatilin iyisi kötüsü olmaz.. sen naptın bayramda?

Canım bnim nişanlım disiplin subaylığında bütün tutanakları o tutuyo.ona sordum düzeni bozmadıkça içtima saatlerine falan ben karışmıyorum.bide bazı askerler pis yerde kılmaya kalkışıyorlar orda müdahele ediliyor.onun dışında yorganın altında seccade buldum diye asla tutanak tutmadım ben dedi.

Görevlerini ve içtimalarını kaçırmıyor cnm kendi serbest kaldığı saatlerınde kılıyor. Pis yerdede kulmaz çok düzenli titzdir.

Yokluğumun farkedilmesine sevindim :) sende hoş geldin canım.. istediğin elbiseyi aldınmı bayram için..konuşulmuştu öncesinde burda :1:

hoşbuldum şeymacım.. büyük bir aile ile tatil yaptık memleketteki evimizde.. güzeldi canım ama tek döndüm.. kardeşimle 2 hafta yalnız olucaz..tatilin iyisi kötüsü olmaz.. sen naptın bayramda?

Aldım tatlım ama giyemedim daha:ssz:etiketiyle duruyor.Nişanlım geldiğinde giyeceğim:52:

O zaman karışamazlarmış.anca düzeni bozarsa karışılırmış.benim nişanlım hiç namaz kılmamasına rağmen karışmıyorum ben diyo.bnce senin ki delinin birine çattı kabak onun başına patladı yoksa bunda bi suç yok yani

Ya zaten 1 tane komutanları var o bütün bölüğe ızdırap ediyor.2 komutan gezmiş 1. cısı bişi dememiş o delli komutan tekrardan gezip seccade var dıye göstermiş diğeride mecbur kalmış tutanak tutmakta. Askerime maşaallah tabi şeymacım hiç kaçırmaz çok şükür teravihlerini bile kıldı gece herkes uyurken koğuşta kılıyordu. benide o düzene alıştırdı Allah bozmasın inş. artık kurtulsunda oordan gelsin yaa
:nazar::nazar::nazar:
Allah nazardan saklasın tuba valla ikinizide ne güzel yuvanız huzur dolacak:31: Allah ona mutlaka bir kapı açar

Yani tabi ki aile ile de tatil hoş oluyor tabi çok sıkıcı bi aile değilse:1: Bende ne yapayım kuzum işte aynı, iş çok yoğundu sürekli mesai yaptım bu aralar.Tatilim olucak cuma-cumartesi-pazar:32: Dergiyi bugün matbaya baskı için verdik bir kaç güne elimde olucak çok mutluyummm:16:

:nazar::nazar::nazar:
Allah nazardan saklasın tuba valla ikinizide ne güzel yuvanız huzur dolacak:31: Allah ona mutlaka bir kapı açar

Yani tabi ki aile ile de tatil hoş oluyor tabi çok sıkıcı bi aile değilse:1: Bende ne yapayım kuzum işte aynı, iş çok yoğundu sürekli mesai yaptım bu aralar.Tatilim olucak cuma-cumartesi-pazar:32: Dergiyi bugün matbaya baskı için verdik bir kaç güne elimde olucak çok mutluyummm:16:

Şeymaaa ben de seninki gibi bir iş istiyorum tatili bol:8:

Şeymaaa ben de seninki gibi bir iş istiyorum tatili bol:8:

Canımm normalde ben cumartesi pazar tatilimde 15 gündür gece 10 a kadar pazar dahil çalıştım hemen hemen, çünkü dergi çıkma zamanı böyle olucak yoğun, 3 ayda bir yani:1: ama diğerr günleeeerrrr:52: rahatım valla Allah hepimize hayırlu işler nazip etsin :29:

Back
X