- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.781
gunaydin kizlar
Eskisehir'e selam olsunilknur, senin memleketteyiz bugün
Dün gece son mesajimdan sonra uyumusum.. seymacim iyi demissin, hos demissinde, sen ozleyip agladiginda o söylediğin şeyleri dusunebiliyormusun ve sonrasinda kendini iyi hissediyormusun:44:
Kızlar güne çok kötü başladım
Evet ben her çaresizliğe düştüğümde bu fikirle 'En azından sağlıklı ve gelecek' diye normale dönebildim.Herkes farklı olabilir...Ama bende bazı zamanlar üzülüyorum diye size moral veremeyecek miyim:26:.O an moralleri düzeltmek için birşeyler arıyor insan bende özleyince yaptığım şeyi size dedim canım.
bize moral tabiki vermek istedigin sürece vereceksin canim da, senin cok kötü oldugun zamanlari gördük, acaba dedim bize dün soyledigi o seyleri kendine söylemiyor mu, yada söylüyor da ise yaramiyor mu :44: herkeste farkli oluyor demek kiben aglarken teselli bulmaya calismiyorum, sonuna kadar yasayip onu orda birakiyorum eminim o gibi düşüncelerle kendini daha iyi hisseden insanlar vardır teşekkür ederim yine de, fikirlerimi söylemek istedim
kızlarr günaydınn, artık kendimi bunaltmıycam, sabaha kadar mide ağrısı çektimmmstres ilk mideye vurur ya.. siz nasılnz
canım sonuna kadar ağlayınca insan teselli bulamayınca ertesi gün yine ağlıyor..bize moral tabiki vermek istedigin sürece vereceksin canim da, senin cok kötü oldugun zamanlari gördük, acaba dedim bize dün soyledigi o seyleri kendine söylemiyor mu, yada söylüyor da ise yaramiyor mu :44: herkeste farkli oluyor demek kiben aglarken teselli bulmaya calismiyorum, sonuna kadar yasayip onu orda birakiyorum eminim o gibi düşüncelerle kendini daha iyi hisseden insanlar vardır teşekkür ederim yine de, fikirlerimi söylemek istedim
gümaydın kızlar
canım sonuna kadar ağlayınca insan teselli bulamayınca ertesi gün yine ağlıyor..bir paradoksun içinde gibi. onu durduracak bi güç lazım. ben de teselli olmadan çok boşlukta hissederim kendimi. bi türlü kendime gelemem.
gunaydin kizlar
Eskisehir'e selam olsunilknur, senin memleketteyiz bugün
Dün gece son mesajimdan sonra uyumusum.. seymacim iyi demissin, hos demissinde, sen ozleyip agladiginda o söylediğin şeyleri dusunebiliyormusun ve sonrasinda kendini iyi hissediyormusun:44:
kızlarr günaydınn, artık kendimi bunaltmıycam, sabaha kadar mide ağrısı çektimmmstres ilk mideye vurur ya.. siz nasılnz
Agatha christie ye başladım şimdi valla acayip sardı beni-
Hosgeldiniz memleketime canimbizim 2 günümüz var ;-)
Geçmiş olsun canim.Simdi nasilsin?
Ben de nuray sayarinin kitaplarindan baslayacagim bugün,hangi romanini okuyorsun?
olabilir canım kendine ne güzel bir yol bulmuşsun rahatlamak içincok ozlerim aglarim, cok kizarim aglarim, cok üzülürüm aglarimaglamak benim icin o anki duygunun bosalimidir, aglar bosalir sonrada ohh rahatladim derim, teselli aramama sebebim bu canim o an duygum neyse onu yasarim ve konuyu kapatirim, bana gelen danisanlarimada hic bizaman "suan senden daha kötü olanlari düşün, yada daha kötüsü olsaydi" demem. Suan mutluysam mutluyumdur, aglamak istiyorsam aglar bitiririm, aglamamak icin kendimi tutmaya, iyi seyler düşünmeye calismam.. bu benim hayat felsefem, herkese dogru gelmez, bu cok normal
ben de kitap okumak istiyorum yaa bi ara verdim yoğunluktan sonra tekrar başlayamadımHosgeldiniz memleketime canimbizim 2 günümüz var ;-)
Geçmiş olsun canim.Simdi nasilsin?
Ben de nuray sayarinin kitaplarindan baslayacagim bugün,hangi romanini okuyorsun?
olabilir canım kendine ne güzel bir yol bulmuşsun rahatlamak içinben de ağlamaktan yorulurum yorulurum artık susarım sonra ertesi gün o konuyu çözemezsem tekrar aklıma takılır. streskoliiğiim galiba
cok ozlerim aglarim, cok kizarim aglarim, cok üzülürüm aglarimaglamak benim icin o anki duygunun bosalimidir, aglar bosalir sonrada ohh rahatladim derim, teselli aramama sebebim bu canim o an duygum neyse onu yasarim ve konuyu kapatirim, bana gelen danisanlarimada hic bizaman "suan senden daha kötü olanlari düşün, yada daha kötüsü olsaydi" demem. Suan mutluysam mutluyumdur, aglamak istiyorsam aglar bitiririm, aglamamak icin kendimi tutmaya, iyi seyler düşünmeye calismam.. bu benim hayat felsefem, herkese dogru gelmez, bu cok normal
Güvercinler arasında kedi-
ben de kitap okumak istiyorum yaa bi ara verdim yoğunluktan sonra tekrar başlayamadımnuray sayar ne tarz yazıyor canım duymamıştım daha önce?
Ben de öyleyim kuşum. Acimi, uzuntumu dibine kadar yaşarım sonra hayata kaldigim yerden devam ederimzumrudu anka kuşu gibisin der hep nisanlim ateşe atip yakiyorsun kendini sonra küllerinden doguyorsun
Begenirsen tavsiyelerini bekliyorum tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?