• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kişisel gelisim tatlim tavsiye ederim. Daha önce bir kitabını okumuştum ve cok faydali oldu.Simdi diğerlerini okuyacağım.

benim aklimda bi kitap var ama alamadim hala:31: bu gidisle esim gelene kadar kitap icin ödenek ayiramayacagim galiba :31: acaba degis tokus yapilan yere üye mi olsam yeniden:44: ondada kisa sürede bitirmen gerekiyor kitabi ama ben bitiremeyip ceza yiyordum :9:

kızlarr teşekkür ederim hepinizee, bugn gtmedmmm işe evdymm yatıorummm süreklii.. ben de en son sevginin son dileğini okudum ve çok beğendmm, tavsiye ederimm

Herkesin üzüntüsünü yaşama şekli farklı olabilir, düzelme şekli de farklı olabilir.Saygı duymak lazım:31: Neyse moral verme şeklim yanlış oldu sanırım:ssz:
İlknurcummm ben senin acını tazelediysem özür dilerim, bilmediğim için senin durumunu kusura bakma lütfen üzdüysem:26:

Son düzenleme:
heey cok romantikmis ama bu:16: sabah, sanki dün gece aglayan ben degilde baskasiymis gibi hayatima devam ediyorum ben, ve bu ozelligimide cok seviyorum :16:

Bizim romantikligimiz çok mitolojik :-)ben de iyi ki böyle olmusum diyorum.Hatta ağlarken birden göz yaşlarımi silip gülmeye devam edebilirim:-D

benim aklimda bi kitap var ama alamadim hala:31: bu gidisle esim gelene kadar kitap icin ödenek ayiramayacagim galiba :31: acaba degis tokus yapilan yere üye mi olsam yeniden:44: ondada kisa sürede bitirmen gerekiyor kitabi ama ben bitiremeyip ceza yiyordum :9:

Kusum sahaf yok mu orada.Oralar da daha uygun kitaplar.

kızlarr teşekkür ederim hepinizee, bugn gtmedmmm işe evdymm yatıorummm süreklii.. ben de en son sevginin son dileğini okudum ve çok beğendmm, tavsiye ederimm

Kimin kitabi canim

Bizim romantikligimiz çok mitolojik :-)ben de iyi ki böyle olmusum diyorum.Hatta ağlarken birden göz yaşlarımi silip gülmeye devam edebilirim:-D

Kimin kitabi canim

cnm debbie macomber şu küçük mucizeler dükkanı fln vardı ya onun yazarı, beni baya bu kitap

Herkesin üzüntüsünü yaşama şekli farklı olabilir, düzelme şekli de farklı olabilir.Saygı duymak lazım:31: Neyse moral verme şeklim yanlış oldu sanırım:ssz:
İlknurcummm ben senin acını tazelediysem özür dilerim, bilmediğim için senin durumunu kusura bakma lütfen üzdüysem:26:

Seymacim tabi ki tazelemedin,bizim acimiz hep taze.sen bu durumu örnek verince yasamis birisi olarak duygularımı belirtmek istedim.

Kimin kitabi canim

yeni bi kitap almak istedigim, acaba sahafta olur mu ki:44: ayrica burda sahaf varmidir varsa nerde vardir hic bilmiyorum:31: esim geljnce ben su degis okusa üye olayim en iyisi tekrar :31:
Kitapyurdu.comda da uygun kitaplar aslinda ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarr
İlkaycımmm ben kitapları dr sitesinden alıorum daha ucuz ve 25 tl üzeri kargo bedava
Cep boyları var onlar daha ucuz
Ama kücücük deil tabi kitap
Ben ahmet ümit sultanı öldürmek kitabını okuorum
Dr dan diğer kitaplarını da sipariş verdim :)))
İlkay 3 kitabı 30 tl ye aldım kargo bedava

Eger okumadıysanız john verdon un kitapları enfessss

Selam kızlarr
İlkaycımmm ben kitapları dr sitesinden alıorum daha ucuz ve 25 tl üzeri kargo bedava
Cep boyları var onlar daha ucuz
Ama kücücük deil tabi kitap
Ben ahmet ümit sultanı öldürmek kitabını okuorum
Dr dan diğer kitaplarını da sipariş verdim :)))
İlkay 3 kitabı 30 tl ye aldım kargo bedava

Eger okumadıysanız john verdon un kitapları enfessss

hey d&r a bakmadim hic:23: bakiyorum hemen tesekkurler :31: bende bir psikiyatrin gizli defterini alacagim :51:

neee :16: güzel yorumlar var kitapyurdunda zaten :31: yaaa bende istiyorum buket :55:

güzeldiii cnmm ciddennn, yakın olsakk verirdm sana o kitabııı, geçenlerde de d&r da çok satanlarda gördüm o kitabı, ben ilk çıktığında tesadüf eseri almıştımm ve beğenerek okudumm..hakkaten tavsiyee ederimmm..

heey cok romantikmis ama bu:16: sabah, sanki dün gece aglayan ben degilde baskasiymis gibi hayatima devam ediyorum ben, ve bu ozelligimide cok seviyorum :16:

bende senin gibiyim çok çabul unuturum ağladığımı aama nişanlımı uğurlarken bende iç çeke çeke ağlamışım. nişanlım böyle ağlıycağını hiç tahmin etmiyordum diyo. sonralarıda ağladım üzülüyo ama yapacak bişeyim yok :72: :12:

ilknur canım sesin cıkmıo :18:

gecen hafta evciden sonra benim bulundugum ruh haline mi girdin yoksa :/
bana gecen hafta cok zor gecti askerimde öyleydi
bu hafta daha iyiyiz moral olarak :nazar:
uff gecmio zaman diyince
aman bea bızıklanma bikaç haftan kaldı diorum hahahahhahahahahh

bende sulugözüm :9: esimi birakmaya giderken bi damla aglamayacagim diye tuttum kendimi ama :53: boyleydi gözlerim .. oysa icimde aglamak vardi.. insan tutmamali koyver gitsin :1: sorun çözmek aglamaktan cok daha farklı tatlim:31: streskolik olma, çözüm odakli ol, kendine bu kadar yüklenmiş olmazsin :31:
aynen benim de öyle oldu canım ya kendimi saatler boyunca kastım kastım :53:ama en sonunda dayanamadım gözyaşlarına boğuldum:14:gördü beni öyle sulu gözlü maalesef de çok üzdüm onu o gün :26: oyy hatılamak istemiyorum... tavsiyen için sağol canım daha kontrollü sakin ve çözüm odaklı olmak gerek
Kişisel gelisim tatlim tavsiye ederim. Daha önce bir kitabını okumuştum ve cok faydali oldu.Simdi diğerlerini okuyacağım.
canım ben lisede falan kişisel gelişim okumuştum ama işe yaramadı :50: okuyanlarla da konuştuğumda onlar da bu tür kitapların pek işe yaradığını söylemediler. demek ki bu kitap daha etkili. belki de türk olduğu içindir hani kültürümüze daha yakın örnekler verebilir.
canım bence yanlış olmadı çünkü senin bu yaptığına "şükretmek" deniyor ve benim yöntemim de bu. sebepsiz yere kendimi terapi edemiyorum, kandıramıyorum ben.:31:

kızlar bu arada ben de genelde kitap yurdundan alıyorum, ama genelde kitapyurdu, d and r ve idefix i karşılaştırarak seçim yapıyorum kazıklanmamak için:1:

Allah beni nası biliyorsa öyle yapsın yine ağladım telefonda bizim şafak bitmiyor askerlik bitsede kavusamıycaz diye:43::43:çok bunaldım artık bizde kavuşalım ya bizimde nişanımız düğünümüz olsun herşey çok hızlı olsun:43::5:

Allah beni nası biliyorsa öyle yapsın yine ağladım telefonda bizim şafak bitmiyor askerlik bitsede kavusamıycaz diye:43::43:çok bunaldım artık bizde kavuşalım ya bizimde nişanımız düğünümüz olsun herşey çok hızlı olsun:43::5:

Canım ağlama:26: Olur elbet, en hayırlı vakitte versin Allah.:31:

olurrr cnmmm zamanla hepsi olurr, düşünmek, çok kafaya takmak sana zarar verir.. akışına bırakmak bu durumlarda enn iisii

Back
X