• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canim nisan hazirliginda cok fazla bisey olmuyor, bi kiyafet bi ikramlar tamam bence ama sizde farkli adetler varsa onu bilmiyorum :26: annen gelir yakinda oda farkindadir az kaldigininda belki rahatlamaya tatile ihtiyaci vardi :31:

iyi hoş diyorsun da köye güya gezmeye gitti başkalarının karı için şuan orada başka işler yapıyor beni delirten de bu ilkten gitmesine laf etmedim değişim olur dedim onada hem 1 haftadan fazla durmam ben diyordu bugün aradı birde başkaları için iş yaptığınıda duyunca sinirlendim.

Biz sözlüme damat bohçası yapcak tamam ona alıncaklar o askerden gelince yapılcak işler ama ailesinede bohça yapıyoruz biz ve bizim bursada kapalı çarşıya gidip alışveriş yapmamız lazım ramazan byrma bitince diye evdeyken yakınan annemdi ama şuan ki hali tam zıt bir hareket.

Beni en sinir eden şeyde şimdi köye gitti ama gelince stresten beni de gerek ayrıca düğünü kasımda yapmak istemelerine rağmen ben hazırlanamam demişti şimdi köylerde bu dediğine tezat düşen bir durum.

Ben son dakika yapılmasını sevmiyorum hiç birşeyin benim işlerim planlı olmalı önceden yapılmalı ki rahat olunsn stres olmasın boşa ama resmen ailem herşeyi son dakikaya bırakıyor. Güya büyük nişan yapıp salon tutcaklardı ve inan hala salon fln tutulmadı dua ediyorum inşAllah hiç bir yerde yer olmaz diye işini sağlam yapmayn insanlardan nefret ederdim şimdi ailem tamda bu noktada duruyor :47::50::43:

Günaydın kızlar :-) bizim safagimiz 27 gaziantep.Baklava, katmer, balcan kebabı diyarına ve orads ki akrabalarima, arkadaslarima sevgilerrr saygilarr hahaha:-D

şeymaaa msj kutun dolu kuzummm topiğin msj kutucusu oldum çıktım bende:1:
CANIM BENDE DİYORUM BENNURDAN CEVAP GELMEDİ:1: MEĞER DOLUYMUŞ HİÇ AKLIMA GELMEDİ YA

Erken terhis bekliyoruz tatlim :-)
canım erken terhis nasıl oluyorrr:44:
Herkese günaydın... 15 gündür ayrı kaldım istanbuldan ve çok özlemişim.. bu sabah indim ve hemen iş başı yaptım..

Hoşgeldiiinn nagihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:29::29::29:
tatilin nasıldı özledik seni:1:

canım erken terhis nasıl oluyorrr:44:

Canım nişanlımın orada aldığı takdir belgeleri var bir görevden dolayı,sadece nişanlım değil 2-3 kişi için daha geçerli bu.Tugay da böyle bir şey yapabileceğini söyledi,hediye gibi başarılı görevleri karşılığı ama daha kesin değil.Belki de olmaz.

Canım nişanlımın orada aldığı takdir belgeleri var bir görevden dolayı,sadece nişanlım değil 2-3 kişi için daha geçerli bu.Tugay da böyle bir şey yapabileceğini söyledi,hediye gibi başarılı görevleri karşılığı ama daha kesin değil.Belki de olmaz.

Maşaaallaaah:nazar::nazar::nazar:
Ayy inşallah hayırlısıyla olur canım:32::21:
Ne güzelll erkenden kavuşursunuzzz:16:

Ay ne güzel ya benimki de aldı bi sürü bişey ama hiç bahsetmedi ay heyecanlandım bak şimdi-;)

Dün nişanlımın komutanları koğuşları gezmiş kimse yokken, askerimin yatağı çok düzgünmüş üstteki yatakta boşmuş. Namaz kılıyor nişanlım namazlığıda üsteki yataktaki yorganın altına koyuyomuş açmiş bakmışlar bulmuşlar seccadesini tutanak tutmuşlar. diğer bikaç kişidede bulmuşlar. diğerleriyle birlikte 26 kişiye tutanak tutmuşlar çarşınını kitliyceklermiş. ne zalim anlayışsız insanlar var Allah ıslah etsin. Artık sonlara yaklaşıyoruz bütün olumsuzluklara rağmen Sooon 26 günümüz bitecek inşaallah.

İnşallah canım:16:sabırsızlıkla bekliyorum o günü ama bir taraftan da kendimi bağlamamaya çalışıyorum bu düşünceye:31:çünkü askeriyede her şey anında değişebiliyor:26:
hayırlısı olsun canım evet benim askerin de terhis tarihi 3 kere değişti şu an:53: 2 hafta kala bence kesin belli olur artık dedi ama bakalım :31: o yüzden hala bilet alamadık..

Dün nişanlımın komutanları koğuşları gezmiş kimse yokken, askerimin yatağı çok düzgünmüş üstteki yatakta boşmuş. Namaz kılıyor nişanlım namazlığıda üsteki yataktaki yorganın altına koyuyomuş açmiş bakmışlar bulmuşlar seccadesini tutanak tutmuşlar. diğer bikaç kişidede bulmuşlar. diğerleriyle birlikte 26 kişiye tutanak tutmuşlar çarşınını kitliyceklermiş. ne zalim anlayışsız insanlar var Allah ıslah etsin. Artık sonlara yaklaşıyoruz bütün olumsuzluklara rağmen Sooon 26 günümüz bitecek inşaallah.
sanki silah bulmuşlar bomba bulmuşlar ya:41: bu nasıl anlayış bu anlayışın değişmesi lazım artık. sanki suç işledi tööbe töbe.. insanlar ibadetini yapmakta özgürdür. bir tek askeriyede bu böyle maalesef:20:

Malesef bazı birliklerde irtica gözüyle bakıyorlar bu duruma:47:komutandan komutana değişiyor.Allah ıslah etsin.

hayırlısı olsun canım evet benim askerin de terhis tarihi 3 kere değişti şu an:53: 2 hafta kala bence kesin belli olur artık dedi ama bakalım :31: o yüzden hala bilet alamadık..

Canım erken gelemese de ben ayın 18'ine şartladım zaten kendimi ama 18 gün erken çıkacağını düşününce mutluluktan çıldıracakmışım gibi geliyor:52:

sanki silah bulmuşlar bomba bulmuşlar ya:41: bu nasıl anlayış bu anlayışın değişmesi lazım artık. sanki suç işledi tööbe töbe.. insanlar ibadetini yapmakta özgürdür. bir tek askeriyede bu böyle maalesef:20:

Nişanlımda çok kızıyor bunlara geçen çarşıdan içki içip gelmiş 3 kişi 1 hafta çarşı cezası vermişler. beni aynı kefeye koyuyorlar diyo savunmasınada öyle yazcakmış içki içenlerle aynı cezayı aldıgım ıcın kendımden utanıyorum yazıcakmış :15:

Malesef bazı birliklerde irtica gözüyle bakıyorlar bu duruma:47:komutandan komutana değişiyor.Allah ıslah etsin.

Canım erken gelemese de ben ayın 18'ine şartladım zaten kendimi ama 18 gün erken çıkacağını düşününce mutluluktan çıldıracakmışım gibi geliyor:52:
vallaa haklısın canım çıldırmamak elde değillll:32: çıldırınn çıldırınnn çıldırınn:52:

esimde 17sinde cikacakmis, terhis kagidi cikmadi henüz ama komutaniyla hesaplamislar:31: seni 16si gece 12de birakirim demis almaya gidecegiz ya, aileden biri gekince birakiyorlarmis :31: istersen saat 10da da birakirim ama kirklarelinden cikma, basina bi is gelirse ben sorumlu olurum demis, esimde komutana sıkıntı vermesin diye 12de cikacak insallah :16:

Back
X