- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.841
canim nisan hazirliginda cok fazla bisey olmuyor, bi kiyafet bi ikramlar tamam bence ama sizde farkli adetler varsa onu bilmiyorum :26: annen gelir yakinda oda farkindadir az kaldigininda belki rahatlamaya tatile ihtiyaci vardi![]()
iyi hoş diyorsun da köye güya gezmeye gitti başkalarının karı için şuan orada başka işler yapıyor beni delirten de bu ilkten gitmesine laf etmedim değişim olur dedim onada hem 1 haftadan fazla durmam ben diyordu bugün aradı birde başkaları için iş yaptığınıda duyunca sinirlendim.
Biz sözlüme damat bohçası yapcak tamam ona alıncaklar o askerden gelince yapılcak işler ama ailesinede bohça yapıyoruz biz ve bizim bursada kapalı çarşıya gidip alışveriş yapmamız lazım ramazan byrma bitince diye evdeyken yakınan annemdi ama şuan ki hali tam zıt bir hareket.
Beni en sinir eden şeyde şimdi köye gitti ama gelince stresten beni de gerek ayrıca düğünü kasımda yapmak istemelerine rağmen ben hazırlanamam demişti şimdi köylerde bu dediğine tezat düşen bir durum.
Ben son dakika yapılmasını sevmiyorum hiç birşeyin benim işlerim planlı olmalı önceden yapılmalı ki rahat olunsn stres olmasın boşa ama resmen ailem herşeyi son dakikaya bırakıyor. Güya büyük nişan yapıp salon tutcaklardı ve inan hala salon fln tutulmadı dua ediyorum inşAllah hiç bir yerde yer olmaz diye işini sağlam yapmayn insanlardan nefret ederdim şimdi ailem tamda bu noktada duruyor