351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar sabahtan beri bilgisayar başında gözlerim yoruldu. kan çanağı oldu resmen.. çıkıyorum şimdi..akşama iftara arkadaşımdayım..
yarın görşürüz iyi akşamlar..

Yarın da çalışıcam Dergi çıkana kadar epey yoğun olurum.ağustosun 20sinde baskıya giriyoruzzz:26:
Sevdiğimin doğum günüüüüü

neye bakıyorsun canım:44:
Acıktım ben

Hobi bloglari canım kendin yap projelerine bakiyorum, kece bloglarina falan derken hooop kayboluyorum ben biseyleri biseylere dönüştürmeyi cok seviyorum pringles kutusundan vazo yapmistim mesela bu gibi

yokk cnmmm sevdkk ben hiç anlamıorummm keçedn hiç denemedmmm hatta dün konusu daa geçtiii, hiç bilmediğim içinn sustummm sanırımmmm ama netten araştırıp bir fikir sahibi olmalıymmm

Kuzum sorduktan sonra bisey demediniz de o yuzden takilayim dedim yaa bu ilgi meselesi buket mesela benimde mutfaga ilgim yok karnimizi doyuralim, misafirimi agirlayayim yeter

Kuzum sorduktan sonra bisey demediniz de o yuzden takilayim dedim yaa bu ilgi meselesi buket mesela benimde mutfaga ilgim yok karnimizi doyuralim, misafirimi agirlayayim yeter

aynennnn cnmmm ilgi meselesiii, bnde tam tersii mutfakla uğraşınca çokk mutlu oluorumm, yeni şeyler denemeyi cidden seviorumm keçe çalışmalarınaa bakttımmm özelliklee bir kapı süsü çok hoşuma gttii çok şekerdiii

Tesekkur ederim canim kapi susumuzu esim yemin toreninde eve geldiginde gördü ilk kez.. süs eskiyecek bebiskom hala gelmedi

cnmmm farklı da yaparsınn, sana dediğimm vardı ya defter için o da hoş duruoduu bakk değişktiiii

Esim gelsin, o kapi susune gözü biraz alissin degistirecegim kapi susumuzu evet ya defter kaplayacaktim keceyle ama kaldi.. suan kottan canta uaptik annemle onu susleyecegim ama bu aralar aksap boyamayla ilgileniyorum yakinda paylasirim anahtarligimizi

cnmm değiştirirsnn çeşit çeşitt yaparsınnnn gözün ona alışırr diğerinee geçersnnnn bekliorummm cnmm mrkk ettmm anahtarlığıı:)bndee boncuklarıı işlemeye başlasam artıkk ii olcakk, o kadar boncuk aldım ama hala bekliolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…