- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.761
Hoş geldiniiizzz
cnmmm napıosunnnnn
Ben bloglarda kayboldum yahu:89:
Ayy sırtım ağrıdı çalışıyorum kuzum tasarıma devamsennn:44:
Ben bloglarda kayboldum yahu:89:
Aynen sağ tarafım semsert:26:cnmm yaa benmdee boynumu mahvedio bu bilgisayar başııı
neye bakıyorsun canım:44:
Acıktım ben
Aynen sağ tarafım semsert:26:
Kizlar begenmediniz mi blog konularimi
yokk cnmmm sevdkk ben hiç anlamıorummm keçedn hiç denemedmmm hatta dün konusu daa geçtiii, hiç bilmediğim içinn sustummm sanırımmmm ama netten araştırıp bir fikir sahibi olmalıymmm
Kuzum sorduktan sonra bisey demediniz de o yuzden takilayim dedimyaa bu ilgi meselesi buket mesela benimde mutfaga ilgim yok karnimizi doyuralim, misafirimi agirlayayim yeter
aynennnn cnmmmilgi meselesiii, bnde tam tersii mutfakla uğraşınca çokk mutlu oluorumm, yeni şeyler denemeyi cidden seviorumm keçe çalışmalarınaa bakttımmm özelliklee bir kapı süsü çok hoşuma gttii çok şekerdiii
Tesekkur ederim canimkapi susumuzu esim yemin toreninde eve geldiginde gördü ilk kez.. süs eskiyecek bebiskom hala gelmedi
cnmmm farklı da yaparsınn, sana dediğimm vardı ya defter için o da hoş duruoduu bakk değişktiiii
Esim gelsin, o kapi susune gözü biraz alissin degistirecegim kapi susumuzuevet ya defter kaplayacaktim keceyle ama kaldi.. suan kottan canta uaptik annemle onu susleyecegim ama bu aralar aksap boyamayla ilgileniyorum yakinda paylasirim anahtarligimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?