- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.781
cnmm değiştirirsnn çeşit çeşitt yaparsınnnn gözün ona alışırr diğerinee geçersnnnnbekliorummm cnmm mrkk ettmm anahtarlığıı:)bndee boncuklarıı işlemeye başlasam artıkk ii olcakk, o kadar boncuk aldım ama hala bekliolarr
Ne yapacaksin boncuklarla tatlim
canım bizim de bozuktu 6gün hiç konuşmadık şimdi yavaştan düzelmeye başladık gibi umutsuzluğa kapılma sende düzelirsiniz sizde askerlik iyice bunalttı bitse de rahatlasak artık gelsinler hiç birşey kalmayacak bak görürsün bize biraz daha sabretmek düşüyor malesef:26:
cnmm t shirt lere, hırkalara işlerim die düşünmüştmmmm
Aaaa buket islede bana da göster kuzum yaaa
cnmmm tchibo varya ordaaa haftalıkk fln ürünlerr oluoduu ordan iki kutu set almıştımm cnmmmbayramdan sonraaa işleyipp göstercemmm cnmmm :)
Orda boncukta mi satiliyor
evtttt cnmmm haftalık ürünlerr gelio, her haftaa farklı şeyler oluo, ben ordann ikili kalpli kek kalıbı aldımmm, mutfak için bez aldık ve çok güzel çıktııı, çok güzel şeyler oluoo ordaa
Ayy o magazanin ne is yaptığını bi türlü anlayamadım beno yüzden de hic girip bakmam.. bi daha foruma gittigimde göz atacagim tatlim tesekkurler
Canim bi hareketlilik vardir belki.. komutan falan denetime gelmistir.. merak etme bisey olmaz orda durup dururken ne olsun ki.. ortami olmamistir aramayacnmmmm bennn bi araa sürekli giidodummm ne gelmiş dieeebazen ciddenn çokk orjinal şeyler oluo, aklında olsun.. nişanlımdan hiç ses yokk hiç böyle yapmazdıı çok mrk ediorummmm:18: öğlen aradıı konuştk, normalde akşamm hep arardııı neden aramadı anlamadımmmm
Canim bi hareketlilik vardir belki.. komutan falan denetime gelmistir.. merak etme bisey olmaz orda durup dururken ne olsun ki.. ortami olmamistir aramaya
cnmmm haklısınnn işte ben biraz panik biriymmmaradı şimdi konuştukk, manisa da lens kalmıştıı, sanki kötü bişey varmış gbi kendimi bunaltıorumm işteee yrn da çarşımzzz varr, sizinki ne zmnn cnmm
Tatlim rahat ol bunaltma kendinibazen esim ertesi gun carsi nasilsa cok konusacagiz diye o gün sadece bi kere ariyor, bende bu duruma alistim hic bisey demiyorum bizim carsimizi bu hafta yine cumartesiye yazmislar tatlim
ben sabredemedim canım maalesef çok üzerine gittim o da patladı herşey çok kötü şu an hatta ayrıldık da diyebilirim ..inş düzeliriz
OKATRE VE BENNUR CUM inşallah sorunlarınız en kısa zamanda düzelir canım.. Bugün kadir gecesi. Rabbim aranıza soğukluk vermesin..
şafak 44 Malatya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?