- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.801
Bayram hangii gün:44:
Persembe gunu canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram hangii gün:44:
Persembe gunu canimgunaydin bu arada.. Tüm gün mu calisacaksin :26:
3 de cıkacağım canım dergi baskıya girene kadar yoğunluğum olacak biraz sonra yine 2-3 ay rahatımher sayıda böyle
Olsun canim, zaten gecen hafta tatil yapmistin bi kac gün, oncesinde dinlenmis oldunAllah kolaylik versin
![]()
Evet tatlım, firmalar zorlamasa işimi seviyorum![]()
Her iste bi zorluk oluyor tatlim, sevdigin icin üstesinden gelmen cok kolay![]()
Nasılsın tatlım![]()
iyiyim şekerim sen nasılsın :) yoğunmuşsun bugün kolay gelsin çabuk bitsin işin![]()
cnm bizim de öyleydi biraz kendi haline bırak belki bu çare olur size ben hiç bırakmadım kendi haline diyebilirim o dönmesede msj attım aradım sonunda döndü çok iyi değiliz ama kötü de değiliz sizinkide düzelir cnm biraz zaman ve sabır...
inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim![]()
İyiyim canım, inşallah çabuk biter sonra patronumla beraber kuaföre gideceğiz malum bayram geliyor, kaşlarımı bırakmıştım dolsun boşluklar diye, kaptan mağara adamı gibiyim şu an![]()
inş canım ya 3 gün oluyo bugün teli de kapalı anlamadım ki ne oldu bana inat mı yapıyo bi şey mi oldu çok merak ettim![]()
Umarim halledilemeyecek bir sonunuz yoktur canimtelefonuda seni merakta birakmak icin kapalidir.. zira bunu yapabilecegi en uygun yer orasi:26: insallah yakin zamanda eskisi gibi olursunuz
![]()
kuaför hemenyapar bir operasyon cnm ne güzel kız kıza bayram hazırlığı :)
inatçı bir yapısı varsa inatta yapıyor olabilir cnm birşey olmaıştır kötü düşünme cnm düzelicek herşey
Hiiiihi taam gel yazarım tabiiii
Twitter var mı sende ?
kimse yok ve ben cooookkkk sıkıldımmmm
![]()