- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.601
Ayyy su konyayi boyasak rahatlayacagim, yuzolcumu cok fazla yaaacok alan kapliyor haritanin ortasinda bombos
ahahhaha emredersiniz komutanımm çok güldümmGöreceksiniz canım inşallahhepimiz bugünlerden geçtik her anını iliklerimize kadar yaşadık ama asker yolu beklemekte çok güzel bir duyguymuş bitirince daha iyi anlıyor insan farklı bir duygu gurur hepsi var zor olsada güzeldi Benim askerim çok şükür rahatı yerindeydi biz hergün kamerada görüştük ayıptır söylemesi sürekli skype konuştuk telefon kullanmadada bir sorunumuz olmadı Askerim internet cafede görevliydi o yüzden rahattık şükürler olsunki 5 ayda 5 kere gittim geldim ah o Safranbolu yolları benden sorulur Rahat oldugu için sinirli asabi bir insana dönüşmeden kurtardım çok şükür ama komutanlara falan sinirlenince sakinleştirmek bitecegini söylemek çok iş düşüyor bizlere yani her yerde bayan yine alttan alıyor yine sakinleştiriyor eşini yuvayı dişi kuş yapar mantıgı gibi birşey hatta daha fazlası bu askerlikte fazlaca sabır anlayış istiyor karşındakini anlamanı istiyor bu askerlik
Dönünce daha iyi bile olabilir bence daha olgun daha iyi anlamış oluyor bence bazı şeyleri bazı şeylerinde degeriniİlk bir hafta sersem gibi oluyoruz askerimizde bizde buna hazırlıklı olun geldikten sonraki ilk buluşmamızı unutamam şaşkın şaşkın hiçbirşey yapamadık biraz durduk evimize geri dönmüştük
Emredersiniz komutanım lafları agızlarından kaçabilir hazırolda durabilirler bazen
ahahhaha emredersiniz komutanımm çok güldümmvalla dediğn gibi canım bence de olgunluk katmıştır mutlaka onlara da bize de . biz de en başta sabrı öğrendik hoşgörüyü öğrendil ve bu bize evlilikte eminim çok fayda sağlayacak..
ayyy o ilk gün kim bilir ne kadar heyecanlı olacak düşünmesi bile yeterr
Çok heyecanlı oluyor yeniden başlamış gibiydik bir şaşkınlık artık mesafe yok Safranboluya gidip gelme yok oh be diyordum halada diyorum arada konuşuyoruzEvlilik için ön terapi gibi birşey askerlik yaşamasını bilene çok güzel şeyler ögretiyor güzel şeylerde katıyor
Çok heyecanlı oluyor yeniden başlamış gibiydik bir şaşkınlık artık mesafe yok Safranboluya gidip gelme yok oh be diyordum halada diyorum arada konuşuyoruzEvlilik için ön terapi gibi birşey askerlik yaşamasını bilene çok güzel şeyler ögretiyor güzel şeylerde katıyor
artık özlem sanki eskisi gibi acı vermiyor dimikızlar bende aşka geldim sanırım ve dahada özledim kuzumu
güçlü kollarıyla bi sarılsa bana
artık özlem sanki eskisi gibi acı vermiyor dimi
Attık aslında ama hatırlayıncada güzel duygular oluşuyor vay be atlattık yedik bitirdik neler geçirdik biz gibi düşünüyorsunuz yaşama sevincini geri aldıgını hissediyorsun ben ilk sarıldıgımda öyle hissetmiştim çünkü kendime söz vermiştim herşeyden önce yaşama sevincimi geri alıcam diye aldımda çok şükür sizlerde alacaksınız zor sabırsızlanıyor insan ama hakediyoruz sonrası için herşeyehehe hala atamamışın üzerinden o hissi demek..ne güzel allah bozmasın canım 349. dönemleri seviyoruz
Nehir sen konustukca ben sabirsizlandim
Kızlar konuyla ilgisi olan kimse yokmu :18:
evett yaşama sevincim şu an tutsak .benden uzaktaa... neyse kader diyelim inşşallah canımAttık aslında ama hatırlayıncada güzel duygular oluşuyor vay be atlattık yedik bitirdik neler geçirdik biz gibi düşünüyorsunuz yaşama sevincini geri aldıgını hissediyorsun ben ilk sarıldıgımda öyle hissetmiştim çünkü kendime söz vermiştim herşeyden önce yaşama sevincimi geri alıcam diye aldımda çok şükür sizlerde alacaksınız zor sabırsızlanıyor insan ama hakediyoruz sonrası için herşey
Çünkü gelmeleri yaklaştı
O hayaller yapmak istenenler kocaman bir liste halinde gözler önünden geçiyor anlıyorum yaşanıldıevett yaşama sevincim şu an tutsak .benden uzaktaa... neyse kader diyelim inşşallah canım
evet birkaçtane hayal geçiyor gözümün önünden ilk nerde buluşucaz ilk nereye gidicez . ilk gördüğümde ne yapıcam falan
ayy ben 349.dönem topiğinin son 1,5 ay kala ne konuştuklarını okuyacamm
O hayaller yapmak istenenler kocaman bir liste halinde gözler önünden geçiyor anlıyorum yaşanıldıNasip kısmetse inşallah biticek geçiçekte bugünlerde
Son 20 gün falan bir sessizlik oluyor topikte çünkü herkes telaş içinde ne giyeriz naparız askerlerimizde daha rahatlar daha sık görüşülüyor sizdede böylemi olur bilmiyorum ama heleki askerlerimiz geldikten sonra topigimiz sessizleşti kimseler ugramıyor benimde tek başına orada yazasım gelmiyor gelen birşey söyleyip çıkıyor eski ortamımızı özledim bende
ilk zamanlar çok üzlsemde bitmesine az kaldı 100 den düştük hayırlısyla gelicek heyacalanmadan yapamıyorum 2 hafta sonrada izin kullanıp yanımda olucak kızlar ya:) sizin az kalmış şanslısınız
evett son 20 gün çok heyecanlı olur hele de son 1 hafta oof
bizim topikte de pek kişi yok galiba askerler gelince bizimkilerde pek yazmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?