Göreceksiniz canım inşallah

hepimiz bugünlerden geçtik her anını iliklerimize kadar yaşadık ama asker yolu beklemekte çok güzel bir duyguymuş bitirince daha iyi anlıyor insan farklı bir duygu gurur hepsi var zor olsada güzeldi

Benim askerim çok şükür rahatı yerindeydi biz hergün kamerada görüştük ayıptır söylemesi sürekli skype konuştuk telefon kullanmadada bir sorunumuz olmadı

Askerim internet cafede görevliydi o yüzden rahattık şükürler olsunki

5 ayda 5 kere gittim geldim ah o Safranbolu yolları benden sorulur

Rahat oldugu için sinirli asabi bir insana dönüşmeden kurtardım çok şükür ama komutanlara falan sinirlenince sakinleştirmek bitecegini söylemek çok iş düşüyor bizlere yani her yerde bayan yine alttan alıyor yine sakinleştiriyor eşini yuvayı dişi kuş yapar mantıgı gibi birşey hatta daha fazlası bu askerlikte fazlaca sabır anlayış istiyor karşındakini anlamanı istiyor bu askerlik

Dönünce daha iyi bile olabilir bence daha olgun daha iyi anlamış oluyor bence bazı şeyleri bazı şeylerinde degerini

İlk bir hafta sersem gibi oluyoruz askerimizde bizde buna hazırlıklı olun geldikten sonraki ilk buluşmamızı unutamam şaşkın şaşkın hiçbirşey yapamadık biraz durduk evimize geri dönmüştük

Emredersiniz komutanım lafları agızlarından kaçabilir hazırolda durabilirler bazen