- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.621
Son bir hafta kuaför telaşları giyinme alışveriş derken çok çabuk geçiyor ben yetiştirmeye korktum akşamlar oluyo hazırlıklarla çabuk geçiyor canım son 3-4 günü hatırlamıyorum bile saçımı kestirdim kıyafetlerim hazır yapacakları hazırladım falan yolculuk için yiyecek falanHerkesin geldikten sonra bir telaşı oluyor tabiki ben işte oldugum için buralardayım ama sanırım çogusu öyle degil
Canım seninki 12 ay mı yapıyor
sorma uzun dönem askerlik yapıyor
Bennurcum sen arasan ? Alttan almak bu dönemde bize düşüyor maalesef
Cok sakin bi şekilde konus arsan
Mesela ben askerinin yeride olsam ve kavga etmiş olsak sen tatile gitsen
Derim ki kendi kendime demekki cok sıkılmıs beklemekten benim bi şekilde gönlümü alacagına kendini düşünüo beni düşünmüo
Kızlar safagımız yaklastı o yüzden daha rahat söyleyebiliyorum, daha önce sölemedim ki üzülmeyin diye
Benim askerim ankarada ben istanbuldayım biliosunuz ben her hafta görmeye gittim onu
Gecenin bi yrısı yola cıktım sabahın köründe yollardaydım onun için değer
Her hafta görüştüğümüz için askerlikle ilgili seyleri daha rahat anlatıo bana
Aklının almayacagı seyler oluomus
Mesela carsısı kitlendi neden biliomusunuz ? Dolabında havluyu katlamıs koymus ama sag tarafı ile sol tarafı arasında 1 cm kayma varmıs esit deilmiş !!!!
Varmı böle bişe ? Var işte orda oluo bu en basit ilk aklıma gelen sey
Demem o ki bize yansıtmadıkları neler yasıolar neler oluo orda bi bilseniz
Az kaldı kızlar dayanın ve bu dönemde ilişkinizle ilgili kararlar vermeyin lütfen
Hiç saglıklı düşünemiolar cünkü gelsinler oturup konusun ondan sonra karar verin
Safak 46 baska da yok :))))
cnmm o da sendn beklio gbi gelioo banaa, bnce dee tatlı bir şekildee konuşabilirsnzzzz bu şekildee uzadıkça nişanlın orda üzülck, sen burda üzülcn, askerde olmasalarr farklı davranırızz amaa olmuo, en ufak bir tartışmayı bile annem hissettiği an askerdeki insanı ne olursa olsn üzmee diee bana çıkışıoo, dokunulmazlıklarııı var onlarnn :)
347 misin canım:44: Allah hepimize sabır versin 99 dan sonrası bana çok daha kolay deldi 65 den sonrası yavaşladıııKızlara göre hızlanmış
ay bende bir görsem şu 65 leri son 30 günleri :)
desteğim için teşkkür ederim sedacıminan herşeyi yaptım aradım çıkmadı tel.e içeri soktuğu tel.i aradım açmadı defalraca msj attım 30 olmuştur artık ki hepsi gönlünü almak için attığım msjlardı akşam dayanamadım yine attım en ufak olumsuz bişey yazmadım ve sabah gelen tek cvp 'günaydın' oldu naptım ki ben bu kadar onu anlamıyorum...
ne güzel cnm her hafta yanında olduğun için moral olarak iyidir askerin... anlattıklarını hayretleriçerisinde okudum tam saçmalık acaba kendi milim milim katlayabiliyomuymuş sormak lazım askerin sorun yaşamasa da görmesi yetmiştir bu tür saçmalıkları çok yazık cidden...
cnm tatilde yattı biliyosun sırf onun için tatlı konuşmayı da denedim olmuyor işte... ztn askerde olmasa bu kadar uzamadan giderdim yanına da şimdi malesef farklı hiç bişey yapamıyorum... ah anneler kıyamıyorlar işte ama onların bize nasıl kıydıklarını bilseler böyle mi olur acaba:) neyse anneler candır birşey diyolarsa vardır bir bildikleri :)
Canım geldiğinde ben bir kafede kutlama şeyisiyapmak istiyorum, bi kaç arkadaşımızı kardeşlerimizi çağırıp. Stres atarız bi pasta yaptırıcam yada kendim yaparım, bir de hediye vereceğim esprisine plaket yaptırayım diyorum bahriyeli üstün hizmet belgesi olarak hatıra olur
Bennurcum bunları bir kenara yazalım gelince saçlarını yolalım, görürler ama intikamımız acı olacak
Canım ben dedimki ona gelince bir günü bana ayır sonra istediğini yap, arkadaşlarınla falan görüş sonra benimsin düğün alışverişi başlıyor dedimGüzel düşünmüşsün canım stres atılır tabiki ben hiç düşünmedim stres oldugumuz için bir şaşkınlık oluyor insanda o ortamda nasıl olur bilemem tabiki ben başbaşa kutladımarkadaşlarıyla ayrı ayrı görüştü dertleşti zaman geçirdi azıcık o zamanlarda anlayışlı olmak gerekiyor askerden çıkmış psikolojisi herkesle birşeyler yapmak isteyebilir kişi ama bir hafta sonra aynı sevdigimiz insan oluveriyorlar en fazla iki hafta merak etmeyin
'günaydın' yazması bana dönme umudu oluşturdu yine içimde artık intikam hayalleri kurabilirim bendeiyi dedin cnm saçları da gür ztn tek tek yolayım da görsün inatçı bebiş
Canım ben dedimki ona gelince bir günü bana ayır sonra istediğini yap, arkadaşlarınla falan görüş sonra benimsin düğün alışverişi başlıyor dedimGündüz baş başa kalıp akşamada böyle canlı müzikli birşey yaparız gerçi bakalım kısmet plan sadece.
A aa tabi ki dönecek yok öyle 5 sene sonra gitmekben ylarsam bizimkinin kafasında saç kalmaz
bende aynen böyle dedim cnm hoop nereye 5 yıl geçmiş geliş var gidişler kapalı ya benimsin ya kara toprağın yazdım sırf biraz gülsün mutlu olsun diyekel koca istemiyorsan yolmaya hayır o zaman
Peki ona cevabı ne oldu canımevet zamanında saçlarını uzatınca seyrelmiş bizimki ilerde dökülecek belli kel olunca göbekli de olunca tam şirin bir baba tipi olacak ben hala genc ve güzel olucam ohh olsun
hiç birşey cnm ben ona kızıyorum işte 30a yakın msj el insaf yani birine dön dimiakşam artık ne yapayım öleyim mi senden haber alabilmem için cenazeme gelirsin artık bedenim değil de ruhum görür yazdım son attığım msj da ona zahmet edip döndü sağolsun
nişanlın şanslı ama saçım da olmasa göbekli de olsam taş gibi hatunum var diye dolanır havasından geçilmez
Hımm anladım canımm:44: Neyse düzeleceksiniz tatlım duygu sömürüsüne devam
Evet ama o kendine toz kondurmaz aslan burcu bende aslan burcuyum ona bakarsan o saçsız da süper görünecekmiş
Bazen şakasına sorar aşkım yakışıklı mıyım diyebende bana göre yakışıklısın derim hahabi de bi yandan bakış atmamız var özellikle araba kullanırken o yandan bakışları meşhurdur ayy nası özledim ki
aslan mıbenim bebişte aslan yahu aslan burçlarında ego tavan ztn yani tanıdıım aslan öyle herşeyin en iyisi o olur o bilir
oooff bende kuzum ya gelselerde bitse artık bu hasret çile
Bende aslan burcuyum öhööömmmYa napalım yaradılışta var hele iki aslanın ilişkisini görmelisin kuzum o diyor ben kralım o diyor ben
hoşbuldum canııııımmmcnmm hşgeldn nasıl geçti tatilll ?
aslan mıbenim bebişte aslan yahu aslan burçlarında ego tavan ztn yani tanıdıım aslan öyle herşeyin en iyisi o olur o bilir
oooff bende kuzum ya gelselerde bitse artık bu hasret çile
Canım ben dedimki ona gelince bir günü bana ayır sonra istediğini yap, arkadaşlarınla falan görüş sonra benimsin düğün alışverişi başlıyor dedimGündüz baş başa kalıp akşamada böyle canlı müzikli birşey yaparız gerçi bakalım kısmet plan sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?