- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.641
desteğim için teşkkür ederim sedacıminan herşeyi yaptım aradım çıkmadı tel.e içeri soktuğu tel.i aradım açmadı defalraca msj attım 30 olmuştur artık ki hepsi gönlünü almak için attığım msjlardı akşam dayanamadım yine attım en ufak olumsuz bişey yazmadım ve sabah gelen tek cvp 'günaydın' oldu naptım ki ben bu kadar onu anlamıyorum...
ne güzel cnm her hafta yanında olduğun için moral olarak iyidir askerin... anlattıklarını hayretleriçerisinde okudum tam saçmalık acaba kendi milim milim katlayabiliyomuymuş sormak lazım askerin sorun yaşamasa da görmesi yetmiştir bu tür saçmalıkları çok yazık cidden...
cnm tatilde yattı biliyosun sırf onun için tatlı konuşmayı da denedim olmuyor işte... ztn askerde olmasa bu kadar uzamadan giderdim yanına da şimdi malesef farklı hiç bişey yapamıyorum... ah anneler kıyamıyorlar işte ama onların bize nasıl kıydıklarını bilseler böyle mi olur acaba:) neyse anneler candır birşey diyolarsa vardır bir bildikleri :)
cnmmm var mı yeni gelişmeee?
hoşbuldum canııııımmmtatilim güzeldii...tatil bu güzel olmaz mı hem
gelir gelmez staja başladım bide hemenbugün mesai yaptım hanımlaaarrr
öhömm öhömmm bende aslan burcuyumkıskançlığın tillahı boğa burcudur arkadaş.ben böyle kıskançlık görmedim hayatımda bende kıskanırım da tatlı kıskançlık ya.hiç bi zaman psikopatlık boyutuna gelmedi bende
var cnmmm benm inatçı bebiş günaydın msjından sonra iyi geceler msj da attışeymanın deyimiyle duygu sömürüsü işe yaradı gibi
iyiymmm tatlımmm sen nasılsınnn, ohh sevndmm vallaa bak düzelioo arttto tek günaydın mesajııı iştee bayaa aslndaa anlamm yüklüüü artık gerisi gelckk, tekrradann msjlar atıcamm demek istiooo
aynen aynennormalde hiç öyle direk günaydın yazmaz mutlaka yanında güzel bi kaç şey olur ama buna da şükür diyorum 6 gün kuzum az bir zaman değil gerisi de gelicek artık bende büyücem tabi tekrarını kaldıramam çünkü...
siz napıyosunuz askerin nasıl cnm
cnmmmm hemm naz yapıoo hemm dee konuşmak istiooaynen tatlımmm ama az kaldıı artıkkk gelcklerr inşş bu sorunlarr tartışmalarr daaa kapanckk gtck.. ben de muffin standına taktım netten sürekli onlara bakıorummm nişanlım da dio ki sana özeniorumm hergünn yeni birşey buluosunn,onla uğraşıosunnn askerim de aynıı cnmm bugnn çok yorulmuşşş, pek konuşmaya hali yoktuu ben konuştmm konuştmmm o dinledii amaa ben de çenemle yordummm
aaah inş. tatlım gelsinler artıkta bizde tatlı koşturmalara başlayalım sarılalım beraber olalım buluşmak için planlar yapalım7baktım şimdi çok tatlılar dönme dolap gibi olan gördüm bayıldım ona :) evet evet o huyun çok güzel cnm hem kendini de bunaltmamış oluyosun hep bir uğraşın var en güzeli uğraştığın bir hobin falan var mı :)
biz kızlar böyleyiz galiba cnm hep konuşalım anlatalım istiyoruz erkekler biraz daha sessiz dinleme meyilliyormamışsındır cnm öyle düşünme ne güzel paylaşmaşsın herşeyi anlatmışsın mutlu olmuştur eminim ki
cnmmm bndee bayıldmmm yaa almak istedmmmmne dycm sana cupcake üzeri süslerr varya öyle yazıooo onlarııı nasıl kullanczz ben anlamadmm tatlımm hergünn bişey bulurummmm benn böyleeee başka türlü vakit geçmioo.. ben küçükken tenise gidiodumm snr yarım kaldııı, tekrardan devam etmek istermmm nişanlımaa da diorumm hattaa da bakalımm ne dyckkk gelincee aslnda hobi mi bilmem ama mutfakla uğraşmak beni acayip rahatlatıoo senin var mııı cnmm? tatlım erkeklerr daha az konuşuo genelde, çevremde de öyleee kızlar hep daha çok konuşmayıı sevioo :) bide askerde hergün aynı şeyleri yapıolar ya bizden bişeyler dinlemek hoşlarına gidio bncee.. az kaldııı bak hepsi olucak inşşş hep yanımzdaa olucaklarrrr, ara verilennn mutluluklara tekrar devam edeceğizzzz inşşş
sanırım biraz bekleyip soğuduktan sonra konuluyor cnm yoksa durmaz ki üstünde hep şekli de bozulabilir :44: süpermiş cnm nişanlın izin verirse devam edersin sende verir mi ki :44: bende lisanslı sporcuyum cnm uzun bir dönem badminton oynadım ünv başlayınca bıraktım tabi şimdi devam ediyim desem de hayatta izin vermezmutfakla uğraşmayı sevmen güzel cnm ne de olsa bizim mekan orası bende yapmayı seviyorum da toplamayı pek sevmiyorum o yüzden uzağım mutfağa arada içimden gelirse girerim anca kendimce takı tasarlıyorum güzel taşlar boncuklar bulursam kaçırmayıp değerlendiriyorum bujiterilerden model bakıyorum eve gelip yapıyorumdaha uzun oluyor hem şimdi de keçelerle uğraşıyorum oda takımım bitmek üzere artık kesimi bitrdim yapıştrması kaldı bide kuzenme amerikan servis yapacağım 2 kişilik :) sende bir bak derim ilgin varsa yaparsın hem çok kolay hemde şık :)
cnmmm kendi de gelirsee giderizz aslndaa sporuu çok severr ama işi de belli olmazzsen dee aslndaa devam edebilirsnnnn spor cidden rahatlaıoo amaa nişanlınn tabii bişey diosaaaa zor olurrr :) hiç denemedmm keçe yapmayııı sen yaptıktan sonra fotolarını eklermsnnn çok mrk etttmm tatlımm, bndee doluu boncuk aldımmm t shirt e bluzlara işlemek için ama hala yapamadımmmm takı da çok güzel oyalıodurrr seniiii bir şeyler ile uğraşmak çok ii gelioo :)
kendi de seviyorsa güzel cnm birlikte gider yaparsınız stres atarsınız ortak bir hobiniz olurnişanlımda sporu sever de beraber karma bir yere gidip spor yapmaızdan pek hoşlanmaz eğilip kakıcaksın demeye başlar beni de huzursuz ediyor sonra halbuki ne var herkes spor yapıyor da gel de anlat bebişe
netten bulduğum örneği eklemiştim cnm ona bakabilirsin benimki bitsin onu da atarım :)
seninkide iyi fikir özellikle düz bir t-shirt alıp boncuklarla hareketlendirlebilir ya da düz şifon gömleklerin yakasına işleme bence durmasın hayata geçir :) boş boş durunca sıkılıyorum bende zaman geçiriyorum incik boncukla :)
cnmmmmm çok teşekkür ederimmşimdi oraya bakıodummm, siz de beraberr yürüyüş yaparsınzz zaten daha iimiş biliomsnn, açık havada yürüyüş yapmak bana nişanlım dediii onun yalancısyım ya da yerini o şekildee yapıooo :) evtt tatlmmm çok şık oluoo başlasamm ii olcakk.. senin keçeleri de merakla bekliorummm:)
kızlar bu ara saçım çok dökülüo, sizin bildiğinz iyi gelen bakım var mı veya bir ürünn?
nişanlın spor için kararını vermiş cnm sende hiç zorlama bence açık havada yürüyüş sağlıkmış
bayrada sonra bitcek inş. cnm eklerim :)
sarımsaklı şampuan dökülmeyi azaltıyor cnm deneyebilirsin ya da hafta da bir 15günde bir sarımsak yağıyla saçlarına kür yapabilirsin kokusu baya ağır ama o da iyi geliyor hem canlanıyor saçlar hemde dökülme hafifliyor
cnmm argan yağı kullandm bi araa ama şimdi serumunu aldmm onun daa, peki kokusu nasıl çıkıoo sarımsak yağının?
sohbet hoşlarına gitti galiba ziyaretçilerin baksana cnm 2 üye 3 ziyaretçi olmuşuz
yağından sonra şampuanını kullanıyorum onun kokusu sarımsak gibi değil esanslı hoş kokulu yağın kokusunu o geçiriyor yağı sürdükten sonra 1-2saat saçında kalması gerekiyor sonra 2 kez duruluyorum şampuanla geçiyor kokusu... argan yağını da duydum cnm kuaförde fön kalıcı olsun diye kullanıyorduşar saçıma o da iyi gelebilir baya popüler argan da... mevsimsel mi cnm dökülme yoksa hep mi var? arganı bende vücut çatlakları için kullanıyorum da faydasını göremedim benmde çatlaklarla başım dertte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?