351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

nehirnill hoşgeldinn desteğin için teşekkür ederiz canım iyi ki varsınız... bence de bu günler daha hızlı geçiyor daha umutluyuz çünkü.. ilk günler çok fenaydı ya hiç uyanamadığım bi kabus gibi

İlk günler yemin törenine kadar olan kısım o kadar zorduki bizi en iyi biz anlıyoruz aynı duyguları yaşadık çünkü askerligin her anı zor içindeyken geçmiyor saat duruyor sanki ama sonrasında nasılda geçti gitti diye gülümsüyor insan inanın benim için en zor geçen an 5 ay degilmiş sanki askeriyeye almaya gittigimizde anladım askeriyeye yaklaşırken nasıl durmuştu an içerden eşyalarını çıkarırken o 10 dakika hayatımın en zor geçen 10 dakikasıydı

Bizde almaya gidecegiz esimi aaayy ben napacagim gecmiyor mu dakikalar

cnmmm inşş artık bzm de az kaldıııı bitseydiii şu günlerrr, bakalımm bizde beklerdnn çıkmalarınıı öylee olacağızz galiba inş sizin dee bundn snrr hiç ayrılığınzz olmazzz, hep mutlu ve sağlıklıı olursnzzzz

Yolladığım günü düşününce çabuk geçmiş diyorum, arabada ağladığım geliyor aklıma dönerken ama azaldıkça yavaşladı gibi geldi bana tam tersine:44: Artık bitsin ya ben yoruldum yalnızlıktan hemen Gelse de evlenip huzura kavuşsam artık.Çok özledim çok

en son ben kavuscam galiba askerime :97: dün patronla konustum iznimide kopardim eylül sonunda bi kac günlügünede olsa yanina ucuyorum

bi bçuk ay sonrasını düşündükçe bile kendi kendime gülümsüyorum heyecanlanıyorum. evet tamamen aynı duyguları yaşıyoruz canım.. yaşamayan istese de anlayamaz bizi tam oalrakk ahh biz de görebilecek miyizz 0 10 dakkayı
canım bu arada senin askerin de böyle sinirli değişik bi hal almış mıydı askerdeyken:26: dönünce tekrar eski hallerine dönerler dimiii

Bizde almaya gidecegiz esimi aaayy ben napacagim gecmiyor mu dakikalar

Geçmiyor canım ama sevinçten heyecandan geçmiyor sıkıntıdan degil yani katlanıyor insan sonrasında sevdigine sarılmak artık onunla olmak varAnnesi babası ben gitmiştik esas o yolculukta bitmedi insan acayip bir heyecan sevinç içinde oluyor ben cümleleri toparlıyamıyordum düşün ailesinin kandilini falanda kutlamadım o gün kandildi arabada oturdum millet arayınca farkettim ben heyecandan unuttum dedim

Göreceksiniz canım inşallahhepimiz bugünlerden geçtik her anını iliklerimize kadar yaşadık ama asker yolu beklemekte çok güzel bir duyguymuş bitirince daha iyi anlıyor insan farklı bir duygu gurur hepsi var zor olsada güzeldiBenim askerim çok şükür rahatı yerindeydi biz hergün kamerada görüştük ayıptır söylemesi sürekli skype konuştuk telefon kullanmadada bir sorunumuz olmadıAskerim internet cafede görevliydi o yüzden rahattık şükürler olsunki5 ayda 5 kere gittim geldim ah o Safranbolu yolları benden sorulurRahat oldugu için sinirli asabi bir insana dönüşmeden kurtardım çok şükür ama komutanlara falan sinirlenince sakinleştirmek bitecegini söylemek çok iş düşüyor bizlere yani her yerde bayan yine alttan alıyor yine sakinleştiriyor eşini yuvayı dişi kuş yapar mantıgı gibi birşey hatta daha fazlası bu askerlikte fazlaca sabır anlayış istiyor karşındakini anlamanı istiyor bu askerlik
Dönünce daha iyi bile olabilir bence daha olgun daha iyi anlamış oluyor bence bazı şeyleri bazı şeylerinde degeriniİlk bir hafta sersem gibi oluyoruz askerimizde bizde buna hazırlıklı olun geldikten sonraki ilk buluşmamızı unutamam şaşkın şaşkın hiçbirşey yapamadık biraz durduk evimize geri dönmüştük
Emredersiniz komutanım lafları agızlarından kaçabilir hazırolda durabilirler bazen

Amin canım inşallah cümlemiz huzurlu sağlıklı bir daha ayrılık kelimesini bile duymayalım inşallahBiticek çok az kaldı bundan sonrası saymak çok eglenceli haritayı karalamak daha zevk verici büyük yerler boyanacak kocaman aralıklar kapanacak son anlarda hepsini bitirdiginde bir görevi tamamlamış gibi oluyorsun gerçekten bize verilen bir görevdi ve askerlerimizle tamamlamak nasip oldu herkese nasip olsun güzel bir duygu o Adana kelimesini az beklemedim topigimize ugrarsanız dogan güneş kelimeleri az yazılmadı her yere ve herkesi depüklemek çok çok eglenceli popişinize depük yemek için sabırsızlanıyorsunuz anlıyorum insan hayatında hiç tekme yiycek diye sevinirmi bu kadar bunuda anlıyor insandemekki bunlar görülecekmiş daha neler görecegiz bu gözler hayırlı şeylere şahit olsun inşallah

Ayyy su konyayi boyasak rahatlayacagim, yuzolcumu cok fazla yaaa cok alan kapliyor haritanin ortasinda bombos

Kızlar konuyla ilgisi olan kimse yokmu :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…