351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bennurcum sen arasan ? Alttan almak bu dönemde bize düşüyor maalesef
Cok sakin bi şekilde konus arsan
Mesela ben askerinin yeride olsam ve kavga etmiş olsak sen tatile gitsen
Derim ki kendi kendime demekki cok sıkılmıs beklemekten benim bi şekilde gönlümü alacagına kendini düşünüo beni düşünmüo

Kızlar safagımız yaklastı o yüzden daha rahat söyleyebiliyorum, daha önce sölemedim ki üzülmeyin diye
Benim askerim ankarada ben istanbuldayım biliosunuz ben her hafta görmeye gittim onu
Gecenin bi yrısı yola cıktım sabahın köründe yollardaydım onun için değer
Her hafta görüştüğümüz için askerlikle ilgili seyleri daha rahat anlatıo bana
Aklının almayacagı seyler oluomus
Mesela carsısı kitlendi neden biliomusunuz ? Dolabında havluyu katlamıs koymus ama sag tarafı ile sol tarafı arasında 1 cm kayma varmıs esit deilmiş !!!!
Varmı böle bişe ? Var işte orda oluo bu en basit ilk aklıma gelen sey
Demem o ki bize yansıtmadıkları neler yasıolar neler oluo orda bi bilseniz
Az kaldı kızlar dayanın ve bu dönemde ilişkinizle ilgili kararlar vermeyin lütfen
Hiç saglıklı düşünemiolar cünkü gelsinler oturup konusun ondan sonra karar verin
Safak 46 baska da yok :))))

aynen canım benimki de yeni yeni anlatmaya başladı bişeyler .. biz de baya tartıştık barıştık. daha önce hiç yapmadığı kadar kaba ve düşüncesiz davrandı bana. bir hafta önce fln anlattı bişeyler. niye anlatmıyosun diye kızdım o kadar da soruyordum iyi misin diye ..anlattığına göre gerçekten tımarhane gibi bir yer, hem de özgürlüğün yok. düşünsenize zorluğunu. konuştuktan sonra çok canım sıkıldı , benim bile burda psikolojim bozuldu , askerimi düşünemiyorum. iyi dayanıyor. 3-4 gündür etkisinden kurtulamadım anlattıklarının. bir an önce ordan kurtulsalar da gelseler

cnmm o da sendn beklio gbi gelioo banaa, bnce dee tatlı bir şekildee konuşabilirsnzzzz bu şekildee uzadıkça nişanlın orda üzülck, sen burda üzülcn, askerde olmasalarr farklı davranırızz amaa olmuo, en ufak bir tartışmayı bile annem hissettiği an askerdeki insanı ne olursa olsn üzmee diee bana çıkışıoo, dokunulmazlıklarııı var onlarnn :)

kızlar bu arada kpss ile ilgili geçmiş olsunnn
herkes düşük puan aldıysa atanma ihtimaliniz var bence üzülmeyin

Kızlar bu arada tabiki de her hafta pazar günü ayrıldıktan sonra aglıorum
Alışılmıo hiç her seferinde aynı burukluk
Birde benim canım sevglim diorki : beni burda bırakma beni de götür istanbula ://

Haydee daha fena oluorum
Bu hafta kadir gecesi oldugundan gitmicem

Çok az kalmış maşallahSon bir ay geriye dogru sayarken daha güzel gidiyor o telaş ve sevinçten anlamıyor insan zorlanırsınız diyenlere bakmayın geçiyor bitiyor işte bende 349.dönem yarenlerindenim şuan artık normale döndük çok şükür atlatılıyorda hiç yapmamışız gibi degil ama güzel bir hatıra olarak kaldı arada hatırlıyor kimi zaman gözlerimiz dolsada dönüp gülümseyerek bakıyoruz inşallah sizlerede nasip olsun birdaha hiç ayrılık görmeyin

30dan geri sayacagimiz günü heyecanla bekliyorum tesekkur ederim, bir daha kimse ayrilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…