- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.561
bu kadar büyütülecek ne yaptım ki ben tam 5 gün oldu aramadı sormadı bugün tatile gitceğimi bildiği halde aramadı sormadı beni neyin bedeli neyin cezası buherşeyden vazgeçerim senden vazgeçmem diyen adam benden vazgeçti ne kadar çabalasam da kalamıyorum ayakta hasret çöküyor üstüme bunca hayal bunda çaba boşmuş herşey
Evett çok cabuk gelsin hemdekavusalim askerlerimize
Bayramdan sonraaa 34 oluoyoruzzzz hiihihihihiihihiihi aiiiyyyy mutluluk sardı içimiiiii
Bennurcum sen arasan ? Alttan almak bu dönemde bize düşüyor maalesef
Cok sakin bi şekilde konus arsan
Mesela ben askerinin yeride olsam ve kavga etmiş olsak sen tatile gitsen
Derim ki kendi kendime demekki cok sıkılmıs beklemekten benim bi şekilde gönlümü alacagına kendini düşünüo beni düşünmüo
Kızlar safagımız yaklastı o yüzden daha rahat söyleyebiliyorum, daha önce sölemedim ki üzülmeyin diye
Benim askerim ankarada ben istanbuldayım biliosunuz ben her hafta görmeye gittim onu
Gecenin bi yrısı yola cıktım sabahın köründe yollardaydım onun için değer
Her hafta görüştüğümüz için askerlikle ilgili seyleri daha rahat anlatıo bana
Aklının almayacagı seyler oluomus
Mesela carsısı kitlendi neden biliomusunuz ? Dolabında havluyu katlamıs koymus ama sag tarafı ile sol tarafı arasında 1 cm kayma varmıs esit deilmiş !!!!
Varmı böle bişe ? Var işte orda oluo bu en basit ilk aklıma gelen sey
Demem o ki bize yansıtmadıkları neler yasıolar neler oluo orda bi bilseniz
Az kaldı kızlar dayanın ve bu dönemde ilişkinizle ilgili kararlar vermeyin lütfen
Hiç saglıklı düşünemiolar cünkü gelsinler oturup konusun ondan sonra karar verin
Safak 46 baska da yok :))))
Ayh 36 oluoruz pardon :)
bu kadar büyütülecek ne yaptım ki ben tam 5 gün oldu aramadı sormadı bugün tatile gitceğimi bildiği halde aramadı sormadı beni neyin bedeli neyin cezası buherşeyden vazgeçerim senden vazgeçmem diyen adam benden vazgeçti ne kadar çabalasam da kalamıyorum ayakta hasret çöküyor üstüme bunca hayal bunda çaba boşmuş herşey
Bayramdan sonraki pazartesi 35 dimi sedaaaa
Brnim askerim dün dioki askım askerlik bitcek galiba bugun anladım noldu dedim 352 lerin listesi gelmiş :))))Bitiyorda bitiyor
Brnim askerim dün dioki askım askerlik bitcek galiba bugun anladım noldu dedim 352 lerin listesi gelmiş :))))
Of valla bitsin ya daha evlencezzz hiihihiihihiih
Çok az kalmış maşallahSon bir ay geriye dogru sayarken daha güzel gidiyor o telaş ve sevinçten anlamıyor insan zorlanırsınız diyenlere bakmayın geçiyor bitiyor işte bende 349.dönem yarenlerindenim şuan artık normale döndük çok şükür atlatılıyorda hiç yapmamışız gibi degil ama güzel bir hatıra olarak kaldı arada hatırlıyor kimi zaman gözlerimiz dolsada dönüp gülümseyerek bakıyoruz inşallah sizlerede nasip olsun birdaha hiç ayrılık görmeyin
Kızlar naber
Hamideden haber aldım
Nolmus hamideye peki :44:
Mailleştik canım da, 'son gelmelerimde beni üzen şeyler oldu artık girmiyorum o yüzden' dedi:44:
Mailleştik canım da, 'son gelmelerimde beni üzen şeyler oldu artık girmiyorum o yüzden' dedi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?