351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şeymacımm mesaiyeye kalmışssnn kolayy gelsnnn cnmmm, bennurcumm inş en yakın zaman da çözersinzzz, huzurszlk ciddenn zorr iki taraf için dee

Canım benim ben karışmak istemedim sorularla o gün diyecektim peki tatilde ararsa daha kötü olur diye başını şişirmeyim demiştim.Hayırlısı olsun belli ki inat yapıyor, ama iner yelkenleri suya.Sen sıkma canını.Arar elbet. evet yeni ofisimizde ev gibi çok şirin.
şeymacımm mesaiyeye kalmışssnn kolayy gelsnnn cnmmm, bennurcumm inş en yakın zaman da çözersinzzz, huzurszlk ciddenn zorr iki taraf için dee

Sağol kuşum, firmalar yüzünden son 20 gün sıkışılıyor dergi işinde, diğer günler sürekli oturuyodum Böyle dengeliyoruz işte bi de burda hemen dibimizde iftarda canlı müzik var şimdi güzel şarkılar çalıyorlar naklen dinliyorum hihi

evet cnm huzursuzluk cidden zor sonrada diyor bana bir an önce evlenelim iyi de biz daha büyümemişik ki ne evliliği evlenince düşünüyorum da halimizi artık küsünce kitler kapıyı açmaz da benim bebiş (tabi evlenebilrsek bu inatla) bugün daha iyiyim ama hayırlsı diyorum kaderimde varsa olucak nasılsa yoksa zaten yapıacak bişey yok

olur mu cnm başımı şişirme falan içinden ne geçiyorsa söyle sen her türlü fikre açığım :) bazen insan göremiyor yanlışını belki bu olayda da benim yanlışım var ama göremiyorum işte gerçi artık gördm sayılır ergen gençlik yapmayacağım biraz daha sakin kalıp olgun davranacağım belki o zaman normale döner herşey

Aklına kötü eyler getirme canım ve sürekli kendini suçlama.Dediğin gibi herşey olacağına varır bak o da seni merak ediyo ama inat yapıyo

kızlaar merhabaaaa ben geldiiiiiiiiiimm

sonuçlar açıklanmış öncelikle geçmiş olsun diliyorum canlarımm..hayırlı sonuçlar gelir inşallah:18:

benimkii çok kötüüü cnmmm artık başka baharlara kaldı devlet umudummm kmle konuşssmm ii değill bu sene neden böylee

üzülme cnmmm nişanlın gelince beraber çalışırsınız kendi evinizde:) hem söz vermişti sana çalıştıracaktı o zaman çok daha iyi olucak sonuç üzme kendini kuzumm

üzülme cnmmm nişanlın gelince beraber çalışırsınız kendi evinizde:) hem söz vermişti sana çalıştıracaktı o zaman çok daha iyi olucak sonuç üzme kendini kuzumm

cnmmm inşş yaa demek ki böylesi dahaa hayırlıı dedimm bndeee seneyeee ciddii ciddiiii söliycmmm calışalmm arttt sn kezz grcmmm ama çalışcmm bu seferrr, benmkii dee inş tembellikk yapmzzz

cnmmm inşş yaa demek ki böylesi dahaa hayırlıı dedimm bndeee seneyeee ciddii ciddiiii söliycmmm calışalmm arttt sn kezz grcmmm ama çalışcmm bu seferrr, benmkii dee inş tembellikk yapmzzz

çalışırsın cnm sen yapabildiklerini halledersin kocacın da hocacın olur eksiklerini kapatır sonra devlet memurusun :) gelecek daha güzel olucak şimdi hiç üzülme buna :)

çalışırsın cnm sen yapabildiklerini halledersin kocacın da hocacın olur eksiklerini kapatır sonra devlet memurusun :) gelecek daha güzel olucak şimdi hiç üzülme buna :)

cnmmm evtt artt öylee olucakkk brzzz hocalık yapsın banaa kısmett dedimm artıkkk şimdii olan olduu üzülsem dee boşş olucakk :)

ilkaycım keçeler için kullandığın kalıplar var mı çizim yani keçelerle beni çok zorlamayan birşeyler yapmak istiyorum da senin ilgi alanın bir sorayım dedim :)

Canim ben ne yapmak istiyorsam onun ingilizcesiyle hoogle gorsellerde ariyorum ordan sablon çıkarıyorum

*

Benimde sonucum iyi degil zaten gecen hafta 2014 icin kitaplarimi almaya baslamistim biliyordum az cok bu sonucu:26:

o zman sınavı unutup çeyizlere tariflere bakmaya devam moral bozmak yok

aynennnn cnmmmm benm de öyle bir yapım var gündemim çok çabuk değişirr başka bir şeye yoğunlaşırımm, iki tane blog buldm pelince ve mutfak önlüğü ordan sürekliii yemek tariflerinee bakıorummm

Canim ben ne yapmak istiyorsam onun ingilizcesiyle hoogle gorsellerde ariyorum ordan sablon çıkarıyorum

*

Benimde sonucum iyi degil zaten gecen hafta 2014 icin kitaplarimi almaya baslamistim biliyordum az cok bu sonucu:26:

cnmmm bloglardaa yeni bir söylenti varrr netleri yanlış hesaplananlar olmuşşş, duydnz mu benim için geçerli değill dee sizlerdn öylee bir endişesi olan varsaaa die söylüorum, ben bunu bekliodummm ztnnn beklediğim gbii dee oldu ztnnn,2011 puanımı kuulancmm art yeni alım olursaaa

Duymadim canim.. bende bu sonucu bekliyordum.. sinavdan çıktığımda 2014 icin planlar yapiyordum evime yürürken:44: hayirlisi tatlik.. bu sefer en bastan ciddi sekilde hazirlanacagim.. son bi ay calismakla olmayacak zaten.. ama beni iyi oyaladi evde yalnizligima iyi geldi o bi ayin nasil geçtiğini anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…