351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Benim askerim süper oynar roman havasını ayy o oynarken seyretmiştim bir kez, bir çingene ile nişanlandım sandım

Ayy canım bizimkide tutturmuş bende roman öğrenicem diye.. o ağırlıkta bi adamın roman oynadığını düşünemiyorum.
ben erkeklerin roman oynaması taraftarı değilim ama tabi sen ve tolga seviyosan denk gelmiş canım..

Yörede pek oynanmıyosa sorun yok.. ama varsa düğüne kadar öğren şekerim..
Yok bizde bilinmez pek öğrenenler genelde başka yörelerle haşir neşir olanlar

İlk başta bana da garip gelmişti ilk defa görmüştüm bir erkeğin canlı canlı roman oynamasını ama o kadar güzel oynuyor ki aşık olunca herşeyi güzel mi geliyo ne bi de bizimki dansı sever salsa ve bachata da biliyor bende dans kursına gideyim dedim de bekarken gitseydin ben o zaman gittim şimdi olmaz ben sana öğretirim dedi

Gel anammm gel şafak attıkça göbek atıyoruz biz
ahahha demek istemiyo kursa gitmenii. kıskanıyooo kıskanıyo iştee
dur bende bi köşede göbek atayım geç kaldm

kıskançlıkta son nokta dişi sinekkk
amannn aslında biz güvendikten sonra kimse bişey yapamaz ama nedense içimde durduramadığım bi kıskanç his var

Turnpass senle biz çok kıskanç askerlerin yareniyiz.. onun olduğu kadar bende kıskancım canım.. onlara güvensekte etrafa güven olmuyor bencilim belki biliyorum ama cep telefonunda bir tane bile kız arkadaşının telefonu olmucak hastalık boyutunda değil ama istemiyorum işte.. kıvanç tatlıtuğ gibi nişanlım yok ama kıskanıyorum

Facebookta kapali sizin, bencede cok kiskancsiniz

Sayın Demiray,
Bize kıskanma duygusu ve ilişkideki etkileri üzerine neler söyleyebilirsiniz

Her iki tarafta bu kiskancliktan memnunsa bence sorun yok ama bi tanesi azıcık ta olsa icinden of ya diyorsa, bi süre sonra bu konu cok tartismalara sebep olur :26: ben mesela bogulacak gibi hissederdim esim cok kiskanc olsaydi:44: mutlu olmazdim.. seven kiskanir diye de düşünmüyorum acikcasi , beni kisitlayacak kadar kiskanmasin mumkunse:44: ama dedigim gibi iki tarafta halinde memnunsa ne guzel

Bende benzer düşünüyorum Kişilerin ilişki yaşama şekline göre değişir.Peki eşinin dans kursuna gitmesine ne derdin tek başına gidecek seninle değil Biraz önce bunu tartıştık da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…