351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim ben ne yapmak istiyorsam onun ingilizcesiyle hoogle gorsellerde ariyorum ordan sablon çıkarıyorum

*

Benimde sonucum iyi degil zaten gecen hafta 2014 icin kitaplarimi almaya baslamistim biliyordum az cok bu sonucu:26:
kuzenimin çeyizine amerikan servis yapmak istiyorum keçeden netten baktım güzel çalışmalar var da şablon nasıl bulacağım bilemedim bende bakıyım bi saol cnm
aynennnn cnmmmm benm de öyle bir yapım var gündemim çok çabuk değişirr başka bir şeye yoğunlaşırımm, iki tane blog buldm pelince ve mutfak önlüğü ordan sürekliii yemek tariflerinee bakıorummm

bende bazen bakıp not alıyorum bide resimlerini yapıştırıyorum yanına canım istedikçe yaparım diyorum pelincedeki tatlılar güzel gözüküyor baktıkça canım çekti

aynennn cnmmm bir yıl ciddi şekilde çalışmak gerekioo, tarih fln çalışmadan yapılck gbi değil, bizler de inş seneye düzgnce çalışırr girerzzz..

cnmmm bndee ordaki kurdelalı kurabiye var bir gün onu denemek istiorummm

göremedim onu ama ordaki bütün tatlılar ye beni diyor deneyince foto eklersin cnm :)

evttt cnmmm yaa benmde şerbetli tatlıları canım çekiooo denersm eklıycmmm mutlakaa fotooo

ilkayyyyy sana bişey sorcumm sen görmüşssnn o kurabiyeyi ona dahaa ince kurdele taksk kurdele de nazar boncuğu vb gbi bişey olsa nasılll olurr snceee onuu brzz dahaa değiştrmeyii düşündmm daha farklı da olur diee

Olur tatlim her tür kurdela.. puantiyeli kurdelalarda cok seker olur uzerine nazar boncugu ugur böceği gibi seyler yapistirilabilir

Buketcim ben ve birçok arkadaşım da ayni seyi düşünüyoruz.Hatta itiraz hakkimi kullanacagim.Sorular ve cevaplar aciklandiktan sonra kontrol etmistim egitimden hatirlayamadigim 4 soru ile birlikte max.10 yanlış cikarttim ki o bile mümkün değildi ama 16 yanlış gösteriyor. Tekrar kontrol ettim bu aksam mümkün değil :-( sonuna kadar hakkimi arayacagim.Olmazsa da dünyanın sonu değil Rabbim bir kapiyi kapatir bin hayirli kapi açar. Sonucu ilk gördüğümde şok oldum ama şimdi çok çok daha iyiyim, hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

bu kadar büyütülecek ne yaptım ki ben tam 5 gün oldu aramadı sormadı bugün tatile gitceğimi bildiği halde aramadı sormadı beni neyin bedeli neyin cezası bu herşeyden vazgeçerim senden vazgeçmem diyen adam benden vazgeçti ne kadar çabalasam da kalamıyorum ayakta hasret çöküyor üstüme bunca hayal bunda çaba boşmuş herşey

canim bu kadar yipratma kendini canin cok acitiyor bu durum biliyorum ama askerlik piskolojisi ile ne yaptigini bence o da bilmiyor :/ elbet anlayacak yalnis yaptigini ve arayacak hem evlilik stresi hem askerlik aklini karistirdi belki de az daha zaman ver düzelecek insAllah hersey Rabbim yar ve yardimcin olsun

belirsizlik kötü yapıyor beni evet şuna kızdım ondan böyle dese tamam diyeceğim en azından ne yaptığımı bileceğim ya da ne olduğunu hiç birşey bilmiyorum saol cnmm inşallah düzelir

Selam kizlar oncelikle askerlerinize hayirli tezkereler diliyorum.Askeri Kirikkale yahsihan da olan var mi? Muhimmat depo komutanligi muhabere yaziyor esim icin. Tel evci izni vs bilgi alacaktim

Selam kizlar oncelikle askerlerinize hayirli tezkereler diliyorum.Askeri Kirikkale yahsihan da olan var mi? Muhimmat depo komutanligi muhabere yaziyor esim icin. Tel evci izni vs bilgi alacaktim

Merhaba canim.. Allah sizi de kavustursun benim bildigim askeri kirikkalede olan yok bizden :44: umarim evci izni acisindan rahat edersiniz bize cok iyi geliyor evci izinleri, mutlaka gitmeni tavsiye ederim

günaydın kızlar,

kardeşim 77.95 puan aldı. eğitim bilimleri Sosyal bilgiler öğretmenliği bölümü. geçen yıl 79 ile atama yapılmış ve bu yıl alan sınavı vs değişiklikten dolayı puanları düşürceklermiş.. sizde atanabilirmi? kardeşim puanına sevindi. biraz daha düşük bekliyodum dedi. ne olur bilgi verin kızlar :26:

Merhaba canim.. Allah sizi de kavustursun benim bildigim askeri kirikkalede olan yok bizden :44: umarim evci izni acisindan rahat edersiniz bize cok iyi geliyor evci izinleri, mutlaka gitmeni tavsiye ederim

Ins o izin verilir yerine komutanlarina gore degisiyor dediler gideriz oglum babasini unutmasa diyorum

Ins o izin verilir yerine komutanlarina gore degisiyor dediler gideriz oglum babasini unutmasa diyorum

Unutmaz canim ne kadarlik oglun esim kirlarelinde orda cok rahat evci izinleri.. 2 haftada bir cikabilirsin demisler ama ben mesafeden dolayi ayda bi gidebildim 2 kere cikarttim onu, insallah bayramda da onunla olacagim 4 gece 5 gündüz

cnmmmm çok kişidn duydmmm formlardaaa, bir terslik olduğu söylenio, snde ara tabiki de hakkınıı, dilekçe fln yazmışlar ben öylee okudum, inş bir an önce emeğinin karşılığınıı alırsınn tatlmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…