- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.501
Bende benzer düşünüyorumKişilerin ilişki yaşama şekline göre değişir.Peki eşinin dans kursuna gitmesine ne derdin tek başına gidecek seninle değil Biraz önce bunu tartıştık da
Esimin dans kursuna gitmek istemesi cok utopiktatlim tabiki temas var burda onu istemezdim ama facesinde kim var, telefonunda kimin numarasi var karismam.. mesajlarini falan okumam .. maillerine bakmam.. bumlari 4 yil önce yapiyorduk ikimizde ama cok uzun zamandir böyle bi kiskancligimiz yok
evett benimki daha da kıskançtı da şimdi biraz törpüledi benim oflamalarım yüüzünden.Turnpass senle biz çok kıskanç askerlerin yareniyiz.. onun olduğu kadar bende kıskancım canım.. onlara güvensekte etrafa güven olmuyorbencilim belki biliyorum ama cep telefonunda bir tane bile kız arkadaşının telefonu olmucak hastalık boyutunda değil ama istemiyorum işte.. kıvanç tatlıtuğ gibi nişanlım yok ama kıskanıyorum
kızlarrr dans kursunuuuu biz bi arkadaşımzzz ve onun nişanlısıı bir de ben ve nişanlımm gidelmm dedikk dörtlü olarak, hatta geçen hafta konuşulduu nişanlımmm aslaaa dediii konuyu kapadı, ztn oynamayı da hiç sevmiooobzdee kız arkadaşımlaa her yolu denedkk amaa yok iki erkek iknaa olmadıııı
Esimde sevmez oynamayidüğünde cok zorlandi
aynıı şey bzde de var cnmm, hatta nişan videosunu izletmek istemioo oynamamı görmek istemiorummm püff die başlıoodüğünde napıcz acabaaa
Biz gibi idare edeceksinizben düğünde sunu farkettim, esimin arkadaslariyla birlikteyken daha rahat etti yine oynayamadi ama keyfi daha iyiydi o yüzden ben pek sıkıştırmadim onu "hadi birlikte oynayalim" demedim çünkü ne benimle nede akrabalariyla oynarken rahatti .. belki seninkide oyle olur ben bıraktım arkadaslariyla oynadi, arada bir birlikte oynadik öyle hem kinayi hem düğünü atlattik
cnmm kendii oynamamak içinn herkesii çağırıoo hadi gelin die kalabalık olsn da arada kaynaymm diee galibaabzdee atlatsakk keşkeee şuan en zor kısım onlar gelio bana nedensee kına ve düğünn günü aklıma geldkçee içimm garip oluo, heyecan basıoo
Karninda kelebekler mi geliyoren zor degil en güzel günler tatlim yeter ki "amaaaan" diyebilesin eksikleri buyutmezsen cok zevkli gecek olan 2 gün rüya gibi hemen bitiveriyor ama
aynennn kelebeklerrrr pır pırrr edioo içimdeeebide bazıı yerler nişan da bilee aklımdn silinmişş dediğin gbii rüyaa gbi oluoo, çok sahneeyı hatırlamıorumm bileeee şuandaaaa
Düğünde oylenasil bittigini anlamiyorsun ayyy aklima geldi bak mutlu oldum simdi
Buketpelince nin sitesine baktim, gercekten aciklayici yazmis tarifleri o yuzden hosuma gitti tatlim tesekkurler
2 Müşteri daha reklamlarını onayladı
tebirkler cnm bu iyi haber:119: mesaiyeye de kalmasaymışın iyiymişte bu da işin cilvesi sanırım inş. iftara yetişirsin :)
İftarda burdayız kuzum 9 a kadar falan.Sen nasıl oldun varmı bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?