- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.521
şeymacımm mesaiyeye kalmışssnn kolayy gelsnnn cnmmm, bennurcumm inş en yakın zaman da çözersinzzz, huzurszlk ciddenn zorr iki taraf için dee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ben karışmak istemedim sorularla o gün diyecektim peki tatilde ararsa daha kötü olur diye başını şişirmeyim demiştim.Hayırlısı olsun belli ki inat yapıyor, ama iner yelkenleri suya.Sen sıkma canını.Arar elbet.iş yerinde iftar desene :) bu ortamı seviyodun ama güzel olabilir :)
hyr cnm bir gelişme yok tek gelişme ablasını arayıp sormuş iftardan sonra bennurla konuştun mu yanlız bırakma demiş bende tatili söylemiştim işte bilmiyorum sonrasınıbugün daha iyiyim ama akşam dayımla konuştuk biraz rahatladım tatil için izin çıkmadı tatile gitmen demek işi yokuşa sürmen demek dedi ne kadar rahatım dese de askerlik kolay değil en basiti devamlı emir altında yat yat kalk kalk zor biraz idare etmen lazım sabır göstermen lazım dedi çok yanlız kalmak istiyorsan ben yengeni alıp tatile gidiyim sen burda kal kafanı dinle dedi sağolsun bende çatlamaya yüz tutmuş sabır taşı haline geldim artık
![]()
şeymacımm mesaiyeye kalmışssnn kolayy gelsnnn cnmmm, bennurcumm inş en yakın zaman da çözersinzzz, huzurszlk ciddenn zorr iki taraf için dee
Canım benim ben karışmak istemedim sorularla o gün diyecektim peki tatilde ararsa daha kötü olur diye başını şişirmeyim demiştim.Hayırlısı olsun belli ki inat yapıyor, ama iner yelkenleri suya.Sen sıkma canını.Arar elbet.evet yeni ofisimizde ev gibi çok şirin.
Sağol kuşum, firmalar yüzünden son 20 gün sıkışılıyor dergi işinde, diğer günler sürekli oturuyodumBöyle dengeliyoruz işte bi de burda hemen dibimizde iftarda canlı müzik var şimdi güzel şarkılar çalıyorlar naklen dinliyorum hihi
![]()
olur mu cnm başımı şişirme falan içinden ne geçiyorsa söyle sen her türlü fikre açığım :) bazen insan göremiyor yanlışını belki bu olayda da benim yanlışım var ama göremiyorum işte gerçi artık gördm sayılır ergen gençlik yapmayacağım biraz daha sakin kalıp olgun davranacağım belki o zaman normale döner herşey
Kpss açıklanmış kızlar haberlerinizi bekliyoruzzz:18:
Haberler iyi değil canim :'(
benimkii çok kötüüü cnmmm artık başka baharlara kaldı devlet umudummmkmle konuşssmm ii değill bu sene neden böylee
![]()
kızlaar merhabaaaaben geldiiiiiiiiiimm
sonuçlar açıklanmış öncelikle geçmiş olsun diliyorum canlarımm..hayırlı sonuçlar gelir inşallah:18:
üzülme cnmmm nişanlın gelince beraber çalışırsınız kendi evinizde:) hem söz vermişti sana çalıştıracaktı o zaman çok daha iyi olucak sonuç üzme kendini kuzumm
cnmmm inşş yaa demek ki böylesi dahaa hayırlıı dedimm bndeeeseneyeee ciddii ciddiiii söliycmmm calışalmm arttt sn kezz grcmmm ama çalışcmm bu seferrr, benmkii dee inş tembellikk yapmzzz
![]()
çalışırsın cnm sen yapabildiklerini halledersin kocacın da hocacın olur eksiklerini kapatır sonra devlet memurusun :) gelecek daha güzel olucak şimdi hiç üzülme buna :)
cnmmm evtt artt öylee olucakkk brzzz hocalık yapsın banaa
kısmett dedimm artıkkk şimdii olan olduu üzülsem dee boşş olucakk :)
ilkaycım keçeler için kullandığın kalıplar var mı çizim yani keçelerle beni çok zorlamayan birşeyler yapmak istiyorum da senin ilgi alanın bir sorayım dedim :)
o zman sınavı unutup çeyizlere tariflere bakmaya devam moral bozmak yok![]()
Canim ben ne yapmak istiyorsam onun ingilizcesiyle hoogle gorsellerde ariyorum ordan sablon çıkarıyorum
*
Benimde sonucum iyi degilzaten gecen hafta 2014 icin kitaplarimi almaya baslamistim biliyordum az cok bu sonucu:26:
cnmmm bloglardaa yeni bir söylenti varrr netleri yanlış hesaplananlar olmuşşş, duydnz mu benim için geçerli değill dee sizlerdn öylee bir endişesi olan varsaaa die söylüorum, ben bunu bekliodummm ztnnn beklediğim gbii dee oldu ztnnn,2011 puanımı kuulancmm art yeni alım olursaaa