- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.481
Bende cekecegim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç beceremem halayı![]()
Sende cifte telli oyna, yada roman havasi, yada oryantal:124:
Ben hiç beceremem halayı![]()
Benim askerim süper oynar roman havasını ayy o oynarken seyretmiştim bir kez, bir çingene ile nişanlandım sandım![]()
Yok bizde bilinmez pek öğrenenler genelde başka yörelerle haşir neşir olanlarYörede pek oynanmıyosa sorun yok.. ama varsa düğüne kadar öğren şekerim..
Ayy canım bizimkide tutturmuş bende roman öğrenicem diye.. o ağırlıkta bi adamın roman oynadığını düşünemiyorum.
ben erkeklerin roman oynaması taraftarı değilimama tabi sen ve tolga seviyosan denk gelmiş canım..
günaydı nnn kızlar göbekmi atıyosunuzz![]()
Yok bizde bilinmez pek öğrenenler genelde başka yörelerle haşir neşir olanlar
İlk başta bana da garip gelmiştiilk defa görmüştüm bir erkeğin canlı canlı roman oynamasını ama o kadar güzel oynuyor ki
aşık olunca herşeyi güzel mi geliyo ne
bi de bizimki dansı sever salsa ve bachata da biliyor
bende dans kursına gideyim dedim de bekarken gitseydin ben o zaman gittim şimdi olmaz ben sana öğretirim dedi
![]()
ahahha demek istemiyo kursa gitmenii. kıskanıyooo kıskanıyo işteeGel anammm gel şafak attıkça göbek atıyoruz biz
![]()
ahahha demek istemiyo kursa gitmenii. kıskanıyooo kıskanıyo iştee
dur bende bi köşede göbek atayım geç kaldm![]()
sennn ne diyosunn ben de çıldırırdımm.Sanırım kıskanıyo canım, şahsen bende şu an bir bayan dans hocasıyla dans etmesini istemezdimBaşkasının kollarındaaa naayyııırrr nolamazzzzz
![]()
sennn ne diyosunn ben de çıldırırdımm.ama çok yaşlı bi kadınsa olabilir belki:44:
Ay onlar daha tehlikeli olabilir![]()
Ay onlar daha tehlikeli olabilir![]()
bencede daha tehlikeli olabilir.. dişi sinekle bile dans ettirmemmmmm![]()
kıskançlıkta son nokta dişi sinekkk
amannn aslında biz güvendikten sonra kimse bişey yapamaz ama nedense içimde durduramadığım bi kıskanç his var![]()
Turnpass senle biz çok kıskanç askerlerin yareniyiz.. onun olduğu kadar bende kıskancım canım.. onlara güvensekte etrafa güven olmuyorbencilim belki biliyorum ama cep telefonunda bir tane bile kız arkadaşının telefonu olmucak
hastalık boyutunda değil ama istemiyorum işte.. kıvanç tatlıtuğ gibi nişanlım yok ama kıskanıyorum
![]()
Sayın Demiray,
Bize kıskanma duygusu ve ilişkideki etkileri üzerine neler söyleyebilirsiniz![]()
Her iki tarafta bu kiskancliktan memnunsa bence sorun yokama bi tanesi azıcık ta olsa icinden of ya diyorsa, bi süre sonra bu konu cok tartismalara sebep olur :26: ben mesela bogulacak gibi hissederdim esim cok kiskanc olsaydi:44: mutlu olmazdim.. seven kiskanir diye de düşünmüyorum acikcasi , beni kisitlayacak kadar kiskanmasin mumkunse:44: ama dedigim gibi iki tarafta halinde memnunsa ne guzel
![]()