351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

24 e girdim evet ama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim

90 doğumluyum canım

Teşekkürler canım amiiinnnnn hepimiz ömrü güzel olsun
Oyy sen minikmişsinn yaa ben de büyük sanıyordum iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız canımmm

Hayir kv fazla konuskan bana gelmiyor muhabbet konularida ondan.. napiim kac yas büyük insanlarla yalnizken sen sikilmazmisin canim:44:
Yok 2 gün yatılı gitmiştim mesela, nişanlımın ilk gittiği zamanlar askere, gayet eğlenmiştik evde ikimiz:44: dedikodu da yapmadık ama bilmem ki:44: ay bende mi sorun var yaa ben neden sıkılmıyorum
Oyy sen minikmişsinn yaa ben de büyük sanıyordum iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız canımmm
Sen kaç yasındasın ki canım. çok teşekkür ederim bende sizi tanımaktan çok mutluyum gercektennn
Seymacımmm dogum günün kutlu olsunnnn

Aiiiy yaşı en büyük ben miyim

Teşekkürrr ederimm canımmm buket sanırım en büyüğümüz
Saygılar buket ablaaaaa

Niye sende sorun olsun ki:26: bizim frekanslarimiz uyusmuyor sadece .. cokta sorun degil .. zaten esim varken sikilmiyordum o surekli yanimda oldugundan ama o ykken sıkılıyorum.. tabi evli olup kayinvalideye bi basina gitmenin duygusal agirligida var seymacim onunda etkisi var üzerimde

Ben de yaşlılarda iyi anlaşırım yaa çok severim ihtiyar muhabbeti İçim çürümüş ama çocukları da seviyom
Ben 25 ama hepimiz aynı yaşta gibiyiz .. Bi yerdennsonra yaş farkı diye bişey kalmıyo onu sallayın

Canım hani biz sıkılıyoru dedinizya öyle esprisine dedim ben. Seni anlıorum diyemem ama bende tolgalara gidince garip bir duygu hissediyorum sanki:44: Belki seninki onun ağırıdır, evli olduğun için, üzme kendini hadi

Aynen canım ya ölümüne kankayız

Kayinvalide muhabbetlerini düğün oncesi doneminizde ve evliliginizin ilk aylarinda tekrar yapalim kizlar

Kayinvalide muhabbetlerini düğün oncesi doneminizde ve evliliginizin ilk aylarinda tekrar yapalim kizlar

Umarım kolay anlaşabileceğin yapıda olur tatlım
İnşallah canm sağolllasın valla yapalım ilkayy çok tecrübesiziz taktik verirsin gerçi ben kendime hakim olabilirsem biraz mesafeli olmayı düşünüyorum da bakalım hayırlısı. Genelde doğal davranırım iş yerinde falan değilsem çünkü .. Kanım ısınırsa işin şeyini çıkarmayayım pişman olurum sonr

Ben cok samimi degilim cok sogukta degilim bana ama göre ama muhtemelen durusum kayinvaliye yeterli gelmiyordur sorun degil konusalim tatlim zamani geldiginde

En makbulü evlilik sonrası sanıyorum

Gözün aydın

En iyi taniyabilecegimiz süreç evlilik tatlim

Ben cok samimi degilim cok sogukta degilim bana ama göre ama muhtemelen durusum kayinvaliye yeterli gelmiyordur sorun degil konusalim tatlim zamani geldiginde

En iyi taniyabilecegimiz süreç evlilik tatlim
Bence de en iyisi ortası canım . Kayınvalide bu . ne kadar iyi olsa da adı çıkmış bi kere kötüye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…