351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben cok samimi degilim cok sogukta degilim bana ama göre ama muhtemelen durusum kayinvaliye yeterli gelmiyordur sorun degil konusalim tatlim zamani geldiginde

En iyi taniyabilecegimiz süreç evlilik tatlim

Bu yüzden çok yorum yapmak istemiyorum bu süreçte bazen beni deli etse de sevdiğim tarafları vararada kızımm diye sarılıyor çok hoşuma gidiyorevlenince nasıl olur bilmiyorum tabi:26:

Buket sen yaşını büyüttün sen o zaman 27sin. Zaten benim için minicik bir kızsın ama:))
bu arada ben yatıyorum iyi geceler kızlar Ramazan olmasa durdurdum da .. Bayramdan sonra daha bol konuşuruz bence

evtt cnmmm 27 oluorumm, zaten şuanda 28 olmak istemiorumm ayy canmm saollll keşkee hep öylee minikk kalabilskk :) ii gecelerrrr :)

Sopasini mi diyorsun o mutfakta kullandigim sis tatlim tavuk domates falan dizersin ya hani agda spatulasinida kullanabilirsin, ben onunlada yapiyorum

Sopasini mi diyorsun o mutfakta kullandigim sis tatlim tavuk domates falan dizersin ya hani agda spatulasinida kullanabilirsin, ben onunlada yapiyorum

hiçç aklıma gelmezdii cnmmm ciddennn çok ii düşünmüşssnnn, çok mantıklııı... çeşit çeşit nelerr yapılırrrr bi sürü bi sürüüü yapıppppp kitaplara koyasımm geldi bide kitap okumaayııı çok severimm, şimdi sevginin son dileğini okuorumm bayaa sardı beni :)

Yap bencede cok sekerler bende seviyorumda uzun zamandir kitap okumuyorum suan kitaba para ayiramiyorum ama bi kitap bulsam iyi olacak ne guzel hergun okuyormusun

Yap bencede cok sekerler bende seviyorumda uzun zamandir kitap okumuyorum suan kitaba para ayiramiyorum ama bi kitap bulsam iyi olacak ne guzel hergun okuyormusun

evttt cnmm okurummm hatta aynı andaaa iki kitap okurumm ben, genellikle birisi kişisel gelişim diğeri farklı alanda bir kitap oluooo kitaplarda cidden bazenn çok tutuooo, çoğunu almak istiosunn amaa ciddii paralar ödemek zorundasnnnuyumadan okumakk ii gelioo aslndaa sen de eşin olmadğıı şuu az kalan günlerndee denesenn belkiii daha rahat uyursnnn tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…