• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben cok samimi degilim:31: cok sogukta degilim bana ama göre ama muhtemelen durusum kayinvaliye yeterli gelmiyordur:9: sorun degil :9: konusalim tatlim zamani geldiginde :31:

En iyi taniyabilecegimiz süreç evlilik tatlim :9:

Bu yüzden çok yorum yapmak istemiyorum bu süreçte :9:bazen beni deli etse de sevdiğim tarafları var:31:arada kızımm diye sarılıyor çok hoşuma gidiyor:17:evlenince nasıl olur bilmiyorum tabi:26:

Buket sen yaşını büyüttün :1:sen o zaman 27sin. Zaten benim için minicik bir kızsın ama:))
bu arada ben yatıyorum iyi geceler kızlar Ramazan olmasa durdurdum da .. Bayramdan sonra daha bol konuşuruz bence:34:

evtt cnmmm 27 oluorumm, zaten şuanda 28 olmak istemiorumm:1: ayy canmm saollll keşkee hep öylee minikk kalabilskk :) ii gecelerrrr :)

$IMG_20130730_231230.webp

Kizlar ayrac yaptım simdi, kuzenime hediye edecegim:16:

cnmmmm çok yaratıcsnn cidden :) çok güzel olmuşşşş, ayracınn alt kısmı yani boş hali öyle satılıo muu ben hiç görmedmm, d&r dakii o süslü ayraçları hep çok beğenmişmdrr, tek alt bulup kendmzdee yapabilrzzzz:31:

Sopasini mi diyorsun:1: o mutfakta kullandigim sis tatlim :9: tavuk domates falan dizersin ya hani :9: agda spatulasinida kullanabilirsin, ben onunlada yapiyorum :9:

Sopasini mi diyorsun:1: o mutfakta kullandigim sis tatlim :9: tavuk domates falan dizersin ya hani :9: agda spatulasinida kullanabilirsin, ben onunlada yapiyorum :9:

:52: hiçç aklıma gelmezdii cnmmm ciddennn çok ii düşünmüşssnnn, çok mantıklııı... çeşit çeşit nelerr yapılırrrr bi sürü bi sürüüü yapıppppp kitaplara koyasımm geldi:1: bide kitap okumaayııı çok severimm, şimdi sevginin son dileğini okuorumm bayaa sardı beni :)

:52: hiçç aklıma gelmezdii cnmmm ciddennn çok ii düşünmüşssnnn, çok mantıklııı... çeşit çeşit nelerr yapılırrrr bi sürü bi sürüüü yapıppppp kitaplara koyasımm geldi:1: bide kitap okumaayııı çok severimm, şimdi sevginin son dileğini okuorumm bayaa sardı beni :)

Yap bencede cok sekerler:16: bende seviyorumda uzun zamandir kitap okumuyorum:17: suan kitaba para ayiramiyorum ama bi kitap bulsam iyi olacak :27: ne guzel hergun okuyormusun:31:

Yap bencede cok sekerler:16: bende seviyorumda uzun zamandir kitap okumuyorum:17: suan kitaba para ayiramiyorum ama bi kitap bulsam iyi olacak :27: ne guzel hergun okuyormusun:31:

evttt cnmm okurummm hatta aynı andaaa iki kitap okurumm ben, genellikle birisi kişisel gelişim diğeri farklı alanda bir kitap oluooo:1: kitaplarda cidden bazenn çok tutuooo, çoğunu almak istiosunn amaa ciddii paralar ödemek zorundasnnn:19:uyumadan okumakk ii gelioo aslndaa sen de eşin olmadğıı şuu az kalan günlerndee denesenn belkiii daha rahat uyursnnn tatlm

Back
X