- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.421
canım oruçluyken vakit geçmiyor evetsen bugün niyetli değilsin herhalde.. elinde sigara doğum günü kızı sevdiğin aradımı bugün seni..
Acıktım benbirazdan migrenim tutacak gibi de hissediyorum
Yok niyetliyim kuzum. Gece mesajlaştık 12 den sonra birşey demedi ama saat 10 gibi aradı sabah kutladı
ama ben küstüm ona .
elinde sigara görünce acabamı dedimşaka canım şaka...Allah kabul etsin tabikide.. belki mesajda yazmak istememiştir. sesini duyup kutlamak istemiştir...
Yok niyetliyim kuzum. Gece mesajlaştık 12 den sonra birşey demedi ama saat 10 gibi aradı sabah kutladı
ama ben küstüm ona .
Hala oruç tutmakta ısrar ediyorsun
Canim ne olacak, 10 gibi kutlasin.. haziranda esimde oglen 12 gibi kutladigelsinde guzel kutlamalar yapariz onlarla
yok olmaz 12:01 de mesaj atmazsa kabul olmuyor ahahaha
Evet tutuyorumama pazar günü ve dün iyiydim o yuzden bugunde tuttum, en son migrenim cumartesi tutmustu :26: bu gece sahurda cok bisey yiyemedim uyukladim sofrada sonrada gittim yattim, simdi de aciktim :26:
Kuzum Allah iyiliğini versin.Sahura kadar yatmayınca insan daha iyi yiyor ama o da hafta içi mümkün değil işte.
Evet haftaici yapamam onu sadece cumartesi gecesi uyumadim.. arkadaslarimizla birlikte disarda sahur yaptik bi etli ekmek salonundakahvaltilik yedik tabi etli ekmek yemedik cok guzeldi tika basa doymustum ilk defa gecenin o saatlerinde araba kullandim
Ne güzel ya.Alıştın araba kullanmaya iyice eşin yokken
Bir gün bende çıkabilir miyim trafiğe acaba:44:
İlk sürdüğümde stop ettirmeden kaldırmıştım 1 e attım sonra 2 ye babam elimden aldı sonra napıyosun sen diyeHalbuki sağda dümdüz gidiyordum büyük rallici olacaktım ben engelledilerr
1e atar atmaz mi 2ye attin:44: ne var ki insan ilk zamanlar hata yapabilir, ben hala yapiyorum ama napalim boyle ogrenecegizevet ya resmen kocam gitmeden 15 gun once araba kullanmaya basladim, simdi cok şükür iyiyim hatta esim beklemedigim bi performans gosterdin diyor sen arabayi cizdinde bana mi soylemiyorsun diyor iltifat etmeye calisti sanirim
Benimde hiza meyilim vardir
Canım yani babam demişti ki daha ilk sürüyorsun bugün dersimiz vites1 sonra ilerleyerek gideceğiz demişti ben 1.derse tehlikeli başladığım için kızdı.Daha ilk biniyorsun neden 2 ye atıyorsun diye.Ama bayan için özgürlük araba ya bence kesinlikle bilmeliyiz kullanmayı
Bizim bir iki defa kiskanclik harici problemimiz olmadi ama normalde de biz hiç tartismayiz.Ikimizde dengeledigimiz için sorun olmuyor.Siz de asarsiniz inşallah, geldiginde detayli konusmanizda yarar var
Kizlar napiyorsunuzben kayinvalidedeyim sıkıntıdan patlayabilirim esim olmadan cok sıkıcı. . Annemlerde yok .. evlimiyim bekar mi.. burda ne isim var diye afalliyorum
Neden o kadar sıkılıyorsun kuzum:44: Konuşkan değilmisiniz
Hayir kv fazla konuskanbana gelmiyor muhabbet konularida ondan.. napiim kac yas büyük insanlarla yalnizken sen sikilmazmisin canim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?