351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım oruçluyken vakit geçmiyor evet sen bugün niyetli değilsin herhalde.. elinde sigara doğum günü kızı sevdiğin aradımı bugün seni..

Yok niyetliyim kuzum. Gece mesajlaştık 12 den sonra birşey demedi ama saat 10 gibi aradı sabah kutladı
ama ben küstüm ona .

elinde sigara görünce acabamı dedim şaka canım şaka...Allah kabul etsin tabikide.. belki mesajda yazmak istememiştir. sesini duyup kutlamak istemiştir...

Yok niyetliyim kuzum. Gece mesajlaştık 12 den sonra birşey demedi ama saat 10 gibi aradı sabah kutladı
ama ben küstüm ona .

Canim ne olacak, 10 gibi kutlasin.. haziranda esimde oglen 12 gibi kutladi gelsinde guzel kutlamalar yapariz onlarla

Hala oruç tutmakta ısrar ediyorsun

Evet tutuyorum ama pazar günü ve dün iyiydim o yuzden bugunde tuttum, en son migrenim cumartesi tutmustu :26: bu gece sahurda cok bisey yiyemedim uyukladim sofrada sonrada gittim yattim, simdi de aciktim :26:

Kuzum Allah iyiliğini versin.Sahura kadar yatmayınca insan daha iyi yiyor ama o da hafta içi mümkün değil işte.

Kuzum Allah iyiliğini versin.Sahura kadar yatmayınca insan daha iyi yiyor ama o da hafta içi mümkün değil işte.

Evet haftaici yapamam onu sadece cumartesi gecesi uyumadim.. arkadaslarimizla birlikte disarda sahur yaptik bi etli ekmek salonunda kahvaltilik yedik tabi etli ekmek yemedik cok guzeldi tika basa doymustum ilk defa gecenin o saatlerinde araba kullandim

Ne güzel ya.Alıştın araba kullanmaya iyice eşin yokken
Bir gün bende çıkabilir miyim trafiğe acaba:44:
İlk sürdüğümde stop ettirmeden kaldırmıştım 1 e attım sonra 2 ye babam elimden aldı sonra napıyosun sen diye Halbuki sağda dümdüz gidiyordum büyük rallici olacaktım ben engelledilerr

1e atar atmaz mi 2ye attin:44: ne var ki insan ilk zamanlar hata yapabilir, ben hala yapiyorum ama napalim boyle ogrenecegiz evet ya resmen kocam gitmeden 15 gun once araba kullanmaya basladim, simdi cok şükür iyiyim hatta esim beklemedigim bi performans gosterdin diyor sen arabayi cizdinde bana mi soylemiyorsun diyor iltifat etmeye calisti sanirim
Benimde hiza meyilim vardir

Canım yani babam demişti ki daha ilk sürüyorsun bugün dersimiz vites1 sonra ilerleyerek gideceğiz demişti ben 1.derse tehlikeli başladığım için kızdı.Daha ilk biniyorsun neden 2 ye atıyorsun diye.Ama bayan için özgürlük araba ya bence kesinlikle bilmeliyiz kullanmayı

Kesinlikle özgürlüğün ta kendisi ben esimin yoklugunu bu kadar sakin gecirdiysem bu arabanin bana sagladigi kolaylik sayesindedir..yoksa ise gelmem, aileme gitmem, kyinvalideye gitmem, arkadaslarimla disari cikmam hep sorun olurdu, aglardim her seferinde kesinnn simdi en azindan kendi isimi kendim görüyorum, kimseye muhtac olmuyorum ve esimde bu yuzden cok mutlu orda,akli bende kalmiyor

Sende insallah en kisa zamanda baslarsin yeniden kullanmaya

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim bir iki defa kiskanclik harici problemimiz olmadi ama normalde de biz hiç tartismayiz.Ikimizde dengeledigimiz için sorun olmuyor.Siz de asarsiniz inşallah, geldiginde detayli konusmanizda yarar var

oooh maşallah cnm hiçte olmasın probleminiz sorun oldukça ilişki malesef yıpranıyor bir süre sonra da hiç toplanamayacak hale geliyor siz en güzelini yapıyosunuz kıskançlık biraz olsun ama aşırısı olmadığı sürece idare edilebilir bence:)

inş. cnm dinlese konuşcam da sinirlenip inat yaptığında dinleme yetisini kaybediyor sakinleşince ararsa konuşucaz iyi dileklerin için saol cnm :)

Kizlar napiyorsunuz ben kayinvalidedeyim sıkıntıdan patlayabilirim esim olmadan cok sıkıcı. . Annemlerde yok .. evlimiyim bekar mi.. burda ne isim var diye afalliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…