- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.441
Ben de sıkılirim kuzum :-( bazen k.validem hadi kuran okuyalim diyor o zaman iyi oluyor![]()
Keske benimkide oyle dese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sıkılirim kuzum :-( bazen k.validem hadi kuran okuyalim diyor o zaman iyi oluyor![]()
Keske benimkide oyle desekalbimizi karartiyor hep dedikodu
bende katilamadigim icin bi süre sonra susup tv izliyoruz iste
![]()
Kuzum benimki de cok sorguluyor, her seyi sorar ama dedikodusu yok çok şükür. Eşinin gelmesine az kaldi sikilmayacaksin artik ;-)
Oyy sen minikmişsinn yaa ben de büyük sanıyordum iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız canımmm24 e girdim evetama ben buranın yaramaz çocuğu olmuştum ondan şaplak Atıyodum neyse sizde bana atın ödeşelim
90 doğumluyum canım
Teşekkürler canım amiiinnnnn hepimiz ömrü güzel olsun![]()
Mecburen meeeecburensarkisini söylüyorum suan
kociskoooomm
gel kurtar beni
![]()
Yok 2 gün yatılı gitmiştim mesela, nişanlımın ilk gittiği zamanlar askere, gayet eğlenmiştik evde ikimiz:44: dedikodu da yapmadık ama bilmem ki:44: ay bende mi sorun var yaa ben neden sıkılmıyorumHayir kv fazla konuskanbana gelmiyor muhabbet konularida ondan.. napiim kac yas büyük insanlarla yalnizken sen sikilmazmisin canim:44:
Sen kaç yasındasın ki canım.Oyy sen minikmişsinn yaa ben de büyük sanıyordum iyi ki doğmuşsun iyi ki tanışmışız canımmm![]()
Seymacımmm dogum günün kutlu olsunnnn
Aiiiy yaşı en büyük ben miyim![]()
Yok 2 gün yatılı gitmiştim mesela, nişanlımın ilk gittiği zamanlar askere, gayet eğlenmiştik evde ikimiz:44: dedikodu da yapmadık ama bilmem ki:44: ay bende mi sorun var yaa ben neden sıkılmıyorum
Sen kaç yasındasın ki canım.çok teşekkür ederim bende sizi tanımaktan çok mutluyum gercektennn
Teşekkürrr ederimm canımmm buket sanırım en büyüğümüz
Saygılar buket ablaaaaa![]()
Ben de yaşlılarda iyi anlaşırım yaa çok severim ihtiyar muhabbetiYok 2 gün yatılı gitmiştim mesela, nişanlımın ilk gittiği zamanlar askere, gayet eğlenmiştik evde ikimiz:44: dedikodu da yapmadık ama bilmem ki:44: ay bende mi sorun var yaa ben neden sıkılmıyorum
Sen kaç yasındasın ki canım.çok teşekkür ederim bende sizi tanımaktan çok mutluyum gercektennn
Teşekkürrr ederimm canımmm buket sanırım en büyüğümüz
Saygılar buket ablaaaaa![]()
Canım hani biz sıkılıyoru dedinizya öyle esprisine dedim ben. Seni anlıorum diyemem ama bende tolgalara gidince garip bir duygu hissediyorum sanki:44: Belki seninki onun ağırıdır, evli olduğun için, üzme kendini hadiNiye sende sorun olsun ki:26: bizim frekanslarimiz uyusmuyor sadece .. cokta sorun degil .. zaten esim varken sikilmiyordum o surekli yanimda oldugundan ama o ykken sıkılıyorum.. tabi evli olup kayinvalideye bi basina gitmenin duygusal agirligida var seymacim onunda etkisi var üzerimde![]()
Ben de yaşlılarda iyi anlaşırım yaa çok severim ihtiyar muhabbetiİçim çürümüş
ama çocukları da seviyom
Ben 25 ama hepimiz aynı yaşta gibiyiz .. Bi yerdennsonra yaş farkı diye bişey kalmıyo onu sallayın![]()
Müstakbel kayınvalidem nasıl biri acaba:44: inşallah dedikoducu değilşdrr
Kayinvalide muhabbetlerini düğün oncesi doneminizde ve evliliginizin ilk aylarinda tekrar yapalim kizlar![]()
![]()
![]()
İnşallah canm sağolllasınUmarım kolay anlaşabileceğin yapıda olur tatlım![]()
Kayinvalide muhabbetlerini düğün oncesi doneminizde ve evliliginizin ilk aylarinda tekrar yapalim kizlar![]()
![]()
![]()
Bu arada ben 17 Eylül yaptım tezkereyi. 19 U kesin değilmiş hatta yanlışlık varmış![]()
![]()
![]()
Bukett kaçlısın canım(
İnşallah canm sağolllasınvalla yapalım ilkayy çok tecrübesiziz taktik verirsin
gerçi ben kendime hakim olabilirsem biraz mesafeli olmayı düşünüyorum da bakalım hayırlısı. Genelde doğal davranırım iş yerinde falan değilsem çünkü .. Kanım ısınırsa işin şeyini çıkarmayayım pişman olurum sonr
![]()
En makbulü evlilik sonrası sanıyorum
Gözün aydın![]()
Bence de en iyisi ortası canım . Kayınvalide bu . ne kadar iyi olsa da adı çıkmış bi kere kötüyeBen cok samimi degilimcok sogukta degilim bana ama göre ama muhtemelen durusum kayinvaliye yeterli gelmiyordur
sorun degil
konusalim tatlim zamani geldiginde
En iyi taniyabilecegimiz süreç evlilik tatlim![]()