- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.401
Emek olmadan yemek olmuyor ki şeymacım
anlıyorum haklısın canım...pekş sana ayrılıyorum falan gibisinden bir şey dedi mi ki
Haklısın canım ama ben çok üşengeçimEmek olmadan yemek olmuyor ki şeymacım
Ay ne rezilliği kuzum olabilir karışıklıkrezil oldum şeyma
şimdi bende tekrar baktım. acronun fotosuymuş.. neyse buket düğün fotolarını eklicekmiş.
hyr cnm hiç birşey demedi öyle bir cümleden sonra asla geri dönüş olmayacağını biliyor çocuk oyuncağı değil bu işler ... aileler girdi artık araya ya biter ya devam eder bügün ayrılalım yarın tekrar döneriz öyle bir şey olamaz
şeyma kadar olmasamda bende her zaman yapmaya üşenirim gibi geliyo.. ama yumurta kapıya dayanınca 2-3 yıla kadar bizde bişeyler yaparız.. ee tabi siz o zamana kadar daha cooll olursunuz.. burdada erken kalkan yol alır atasözünü görüyoruz
Çok geç kalmayın da yetişin banacanım benim de üşendiğim zamanlar oluyor ama annem bu konuda asla rahat bırakmaz beni istanbuldayken her aradığında sorardı şimdi buradayım her sabah uyarır bir süre sonra alışkanlık oluyor zaten
Haklısın canım ama ben çok üşengeçim
Ay ne rezilliği kuzum olabilir karışıklık
Yani tabi ki çocuk oyuncağı değil canım nişanlıyız sonuçta.Şu yüzden sordum canım 'artık nişanlı mıyım bilmiyorum' dedin ya ondan.
Haklısın canım ama ben çok üşengeçim
Ay ne rezilliği kuzum olabilir karışıklık
Yani tabi ki çocuk oyuncağı değil canım nişanlıyız sonuçta.Şu yüzden sordum canım 'artık nişanlı mıyım bilmiyorum' dedin ya ondan.
aramadığı için öyle dedim cnm cumartesiden beri hiç konuşmadık... ailemin yanında kimse anlamasın diye kendimi sıkmaktan daha kötü olmaya başladım o yüzden ufak bir tatil ayarladım kendime yarın sabah itibariyle eskişehire gidiyorum merkezde bir ev kiralacak bugün bir arkadaşım 3-5gün yanlız kalıp kafamı dinleyeceğim ztn arayıp soranım da yok hürgeneralim :)
aramadığı için öyle dedim cnm cumartesiden beri hiç konuşmadık... ailemin yanında kimse anlamasın diye kendimi sıkmaktan daha kötü olmaya başladım o yüzden ufak bir tatil ayarladım kendime yarın sabah itibariyle eskişehire gidiyorum merkezde bir ev kiralacak bugün bir arkadaşım 3-5gün yanlız kalıp kafamı dinleyeceğim ztn arayıp soranım da yok hürgeneralim :)
o da mı yapıyorAnnen de çok bakımlı bir hatun sanırım
Arkadaşlarınla olman iyi gelir tatlım yalnız kalıp ağlama nöbetleri geçirmek yok ama
cnmmm en güzelinii yaparsınn gitt kafanıı dinleee biraz uzaklaş bişeylerdennn, arkadaşın da yanında olurr sana destek olurrr, kafanıı dağıtt gell, inş en kısa zamanda daa yoluna girerr....
Annem benden daha bakımlı
Tatlım ben de eskişehirdeyım,nerde kalacaksın.İyi gelir dinlenmek
yanlız kalmak istiyorum ünv döneminde de sık sık giderdim çocukluk arkadaşımın yanına yine öyle diyerek çıkacağım evden sonra kendimle başbaşa tatil :) iyi dilekleriniz için saolun kızlar :)) ağlamam heralde cnm ruhsuz duygusuz dolaşıyorum sanırım hala şoktayım tepki veremiyorum olanlara
kızlar sizler nasılsınız ilişkilerinizde hep alttan alan dengelemeye çalışan taraf siz misiniz :26:
Ben hep huysuz tarafımÖyleydim daha doğrusu 1 ayı gecti biz kavga etmeyeli , çünkü ben bazı davranışlarımı değiiştirdim, arada ufacık şeyler oluyor ama onları da sorun etmiyoruz, sorunsuz ilişki olmaz zaten, mutlaka ufak pürüzler olacaktır.
maşallah size cnmbir aylarınız 1yıl olsun inşallah bende değiştirmeye çalıştım da olmamış demek ki tam becerememişim bende bir gün ufak sorunlar onları da sorun etmiyoruz diyeceğim şeymaaa :)
AmiinnDersin tabi kuzum, benim askerim zaten uyumludur çok, benim işim ondan kolay oldu hani kendimi düzelttim (öyle zannediyorum ki) sorun da bitti.Arada bana yine geliyorlar soldan soldan ama artık kontrol edebiliyorum biraz daha. Sen üzme kendini ilişkinin yükü bir tarafta olamamalı zaten her şeyi kendine yükleme, e askerlik varken asla genelleme de yapma, gelince de böyle davranacağını sanmıyorum ilk sarılmada bütün her şey bitecektir
iyi olmanıza sevindim cnm sorun fazlasıyla yıpratıyor siz aşmışsınız ne güzelbir arasında önce sonrası gelir inşallah kuzum
Bizim bir iki defa kiskanclik harici problemimiz olmadi ama normalde de biz hiç tartismayiz.Ikimizde dengeledigimiz için sorun olmuyor.Siz de asarsiniz inşallah, geldiginde detayli konusmanizda yarar varkızlar sizler nasılsınız ilişkilerinizde hep alttan alan dengelemeye çalışan taraf siz misiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?