351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhaba kizlar.. ankaradayin suan da .. demistim ya fuar var. Az once esim aradi ilk defa 7 dk kadar konustuk ha hayy cok mutluyum

Selam kızlar az önce benim askerim de aradı şimdi yemeğe gidiyorlarmış, 46. ay dönümümüzü kutladı. Çok mutluyumm =) Nasıl geçecek bu günler böyle. :/ Bir de akşam 8'den sonra arama, yatış saati oluyor dedi. Akşam o kadar aradım ulaşamamıştım.

Merhaba kizlar.. ankaradayin suan da .. demistim ya fuar var. Az once esim aradi ilk defa 7 dk kadar konustuk ha hayy cok mutluyum

Bende cumartesi gecesi yola çıkıyorum nişanlımı görmek için canım Ankara Mamağa.
Dün konuştum biz en son saat 21:00 gibi aradı tam 29 dk konusmuşuz maşallah diyimm bugünde arasa yaa askerimm bi sesini duysamm

nice yıllara:)
ilginç ya demek ki yerine göre değişiyo. benimki de dün gece aradı ankesörlüden saat 10 gibi. komutan çağırıyo yatacakmışız herhlde gitmem lazım dedi.

cnm çok zor ama inş su gbi geçick zaman ve hepsine inş sağ salim kavuşacağız..

Evet canım acaba onlarda bizim gibi mi hissediyor ki...daha mı çok özlüyorlar acaba Nişanlımın sesi son telefonda daha iyiydi hatıra fotoğrafları çekinmişler beyaz bahriyeli üniformasıyla :) haftaya yollacakmış. :)

canım o kadar doğru söledinki bazen gerçekten cok kaprisli oluyoruz yaratılıştanmı bilmem nedir bi saat aramayınca kızardım bazen

Acemiligi mamak olan cok kız var ne güzel :)))
Hangi taburda senin askerin ? Bende ctesi ziyaretteim mamakta ))

Taburdan tabura farkedio sanırım bizimki 2. Taburda 9 da yatıs saatleri oluo o saatlerde hiç arayamadı henüz
Cok da uzun konusamadık hiç ((

Taburdan tabura farkedio sanırım bizimki 2. Taburda 9 da yatıs saatleri oluo o saatlerde hiç arayamadı henüz
Cok da uzun konusamadık hiç ((

evet canm değişiyomuş o bölüğüne taburuna gore falan ama içini ferah tut sen usta birliğinde telefonu yanında olur inşallah bol bol o zaman konuşursunuz =) neresiydi usta birliği ?

oyyy aradi sonunda yaw 3 gündür telefona yolu gözlemekten moral felan kalmamisti neyse sesini duydum iyi oldugunu ögrendim rahatladim nasilsa askerden bi gelsin aramdigi hergünün hesabini sorucam kizlar bu ankesörlü telefonlar geri aranmiyormu ya :/

Gözün aydın:) bazıları aranıyor bazıları aranmıyor onların güzelim geri arananı askerin bilir çağrı atsın sen ara

Acemiligi mamak olan cok kız var ne güzel :)))
Hangi taburda senin askerin ? Bende ctesi ziyaretteim mamakta ))

1.tabur da benim askerim 3.bölük 3.takım daymıs canım. evet çok fazla Ankara Mamak var bende çok duydum =)
bende pazar günü ziyaret edicem askerimi.. şimdi aradı benim sevdiğim de onunla konuştuk.eğitim yaptırmışlar yemin töreni için sağa dön sola dön vb. sonra komut vermeyi mi ne öğreniyorlarmış.. Ankara Mamakda askeri olanların içi ferah olsunnn çok rahatlar maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…