- Konu Sahibi esraylmz03
-
canım sağ üstte kullanıcı kontrol paneline tıklıyorsun, ordan solda profil düzenleye giriyorsun. orda askerlikle ilgili alanları doldurup ayarları kaydediyorsun.
Merhaba kizlar.. ankaradayin suan da .. demistim ya fuar var. Az once esim aradi ilk defa 7 dk kadar konustukha hayy cok mutluyum
Merhaba kizlar.. ankaradayin suan da .. demistim ya fuar var. Az once esim aradi ilk defa 7 dk kadar konustukha hayy cok mutluyum
Hoşgeldin canım Ankaramıza, havamız kötü biraz ama fuar eminim eğlencelidir :)
Selam kızlar az önce benim askerim de aradı şimdi yemeğe gidiyorlarmış, 46. ay dönümümüzü kutladı. Çok mutluyumm =) Nasıl geçecek bu günler böyle. :/ Bir de akşam 8'den sonra arama, yatış saati oluyor dedi. Akşam o kadar aradım ulaşamamıştım.
cnm çok zor ama inş su gbi geçick zaman ve hepsine inş sağ salim kavuşacağız..
bence şükretmelisin 10 dakika ne demek. biz 44 saniye, 50 saniye bu şekilde haberleşiyoruz ve günde bir defa. ve ayrılıklar gerçekten kıymet bilmek için güzel bir vesile. biz kızlar çok kaprisli olabiliyoruz bazen. şuan farkediyorum da her halimizle sevmişler bizi ve hep bizim yanımızda olmuşlar..(
Acemiligi mamak olan cok kız var ne güzel :)))Bende cumartesi gecesi yola çıkıyorum nişanlımı görmek için canım Ankara Mamağa.
Dün konuştum biz en son saat 21:00 gibi aradı tam 29 dk konusmuşuz maşallah diyimm bugünde arasa yaa askerimm bi sesini duysamm
Taburdan tabura farkedio sanırım bizimki 2. Taburda 9 da yatıs saatleri oluo o saatlerde hiç arayamadı henüzBende cumartesi gecesi yola çıkıyorum nişanlımı görmek için canım Ankara Mamağa.
Dün konuştum biz en son saat 21:00 gibi aradı tam 29 dk konusmuşuz maşallah diyimm bugünde arasa yaa askerimm bi sesini duysamm
Haftasonu da kötü mü olur ki ://Hoşgeldin canım Ankaramıza, havamız kötü biraz ama fuar eminim eğlencelidir :)
Taburdan tabura farkedio sanırım bizimki 2. Taburda 9 da yatıs saatleri oluo o saatlerde hiç arayamadı henüz
Cok da uzun konusamadık hiç ((
oyyy aradi sonunda yaw 3 gündür telefona yolu gözlemekten moral felan kalmamistineyse sesini duydum iyi oldugunu ögrendim rahatladim nasilsa askerden bi gelsin aramdigi hergünün hesabini sorucam kizlar bu ankesörlü telefonlar geri aranmiyormu ya :/
Çankaya ankara da cok üst rütbeli varmıs kullanamayabilir :/evet canm değişiyomuş o bölüğüne taburuna gore falan ama içini ferah tut sen usta birliğinde telefonu yanında olur inşallah bol bol o zaman konuşursunuz =) neresiydi usta birliği ?
Acemiligi mamak olan cok kız var ne güzel :)))
Hangi taburda senin askerin ? Bende ctesi ziyaretteim mamakta ))
Hangi saatler görüşme imkani olur acaba aksama ararım diyorum ama sabırsızlaniyorum
Haftasonu da kötü mü olur ki ://
Kalın mı giyineyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?