351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

valla içimi ferahlattınn
inşallah kastamonu da öyledir. erkek arkadaşım birileri geliyo ziyarete ama fazla görüştürmüyolar demişti de..

Valla özellikle haaftasonları görüştürmek zorundalar canım sorun olmaz bisürü kişi gelip gidiyo sadece sen değilki. Gün aşırı ziyaretçisi gelenler vardı eğitimden yırtmak için. kimse gelip ziyaret saati doldu filan demiyo haa şöyle birşey var öğle yemeğinden sonra içtima alınıyor ona gitmek zorunda. Komutanı içtimaya kadar görüş derse bilemem inşallah demez öyle bişey ama şehir dışından geleni olanlara demiyolar genelde

O zaman dediğin gibidir canım haftaiçinden bahsediyodur belki benimki. inşallah haftaya pazar günü giderim garantiye alırım işi haftasonu. ooleyy

kızlar askerim aradı.. off yaaaa..... çok yorulmuşlar bugün. rüzgar da varmış, üşümüşler. kaç gündür yağmur olduğu için sıkı giyiniyorlarmış. sonra hareketten dolayı terliyorlarmış. Bir giyin bir soyun kötü olmuş benim aşkım. Dudakları çatlamış.. canım benim yaaa... Bir de verdikleri botlar tam olarak ayak numaralarıyla uyuşmadığı için ayakları ağrıyormuş. İlk defa sesini böylesine yorgun duydum. çok üzüldüm. İlk aradığı telefondan sesi gelmediği için başka bir telefonda yarım saat kuyruk beklemiş. çok yorgundu. Koğuşa dönem dönmez yatarlar heralde dayanamaz benim bebeğim..

İnşallah arar arasa iyi olur çok geriliyorum aklımdan ckmiyor rahat olamiyorum ilk zamanlar gttignden beri iki defa gorusebildim yani alisamadan endise başladı.

İnşallah arar arasa iyi olur çok geriliyorum aklımdan ckmiyor rahat olamiyorum ilk zamanlar gttignden beri iki defa gorusebildim yani alisamadan endise başladı.

evet insan sesini duymak ıster tabı kıı ama merak etme fırsatını bulunca illaki arayacak bu şekilde düşün içini rahat tut.

Beni aradığı numarayi ariyorum açan yok. Acaba ulasabilecegim başka bi numara bulabilirmiyim netten felan. Yani siz ararken sizi aradigi numaradan mi ulasiyorsunuz yoksa farkli bi numarada oluyormy

Kızlar nişanlım hala aramadı,5'ten sonra mutlaka arıyordu.Deli olucam (

Askeri manisada olan yarenler siz konuşabildiniz mi?

Bir haber aldıysanız paylaşır mısınız? çok merak ediyorum,kalbim yerinden çıkacak.

Şimdi yoldayım kursa gidiyorum,ara ara girer bakarım.

cnm benim nişanlım da manisada, bugün aradı ama kısa konuştuk eğitim arası vermişler, eğitimdeyiz dedi..mrk etme cnm akşam fln bulduğu ilk fırsatta arar zaten..

Canım biz eşimle konustuk eğitim var dedi.. sıkma canını arar aksama

Ya sıkıntı yapma gece arar belki. Benimki de biraz önce aradı dünden beri ilk defa. Hatta bütün gün boş boş durduk bi şey yapmadık diyo. E dedim nîye aramadın? Aratmadılar ki dedi yani boş vakitleri olsa da fırsatları olmayabiliyo canım

Kuzucum benimkisi de mamakta.sabah konuştuk rahatlari iyiymiş evet komutanlar arkadaş gibi davranıyomuş.benimkisi de 1.tabur 6.bölükte.
VEEEEE daha yenice aradı sevdiceğim...Marş ezberletiyolarmış bugün kıyamam sesi filan gitmiş iyice Telefonu izmir marşıyla açtım ama Sınıfı muhabere olduğu için yarın da muhabere marşını ezberliceklermiş yarın da onunla ararım seni diyo hihihi eşşek

Son düzenleme:
Benimkide aradı az önce koyu fblidir
Bu aksam fb macı 10 da basladıgı icin izleyemeyceğiz ts macı izlicez
Ama fbnin uefa macına izin verdiler dedi ))))
Cok özledim hiç zaman gecmio onsuz.. (((

Kargo değil de bana mektup yaz dedim tamam dedi. İnşallah geçişştrmemiştir o mektubu hep saklarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…