- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.001
valla içimi ferahlattınn
inşallah kastamonu da öyledir. erkek arkadaşım birileri geliyo ziyarete ama fazla görüştürmüyolar demişti de..
Valla özellikle haaftasonları görüştürmek zorundalar canım sorun olmaz bisürü kişi gelip gidiyo sadece sen değilki. Gün aşırı ziyaretçisi gelenler vardı eğitimden yırtmak için. kimse gelip ziyaret saati doldu filan demiyo haa şöyle birşey var öğle yemeğinden sonra içtima alınıyor ona gitmek zorunda. Komutanı içtimaya kadar görüş derse bilemem inşallah demez öyle bişey ama şehir dışından geleni olanlara demiyolar genelde
İnşallah arar arasa iyi olur çok geriliyorum aklımdan ckmiyor rahat olamiyorum ilk zamanlar gttignden beri iki defa gorusebildim yani alisamadan endise başladı.sıkıntı yapma kendine o sizi arar zaten hiç merak etme.bazı yerler sıkı oluyormuş ilk hafta fırsat olmuyormus aramalarına yada telefon kartı bulamadıkları ıcın arayamıyorlarmış.hafta sonuna en geç arar merak etme.
İnşallah arar arasa iyi olur çok geriliyorum aklımdan ckmiyor rahat olamiyorum ilk zamanlar gttignden beri iki defa gorusebildim yani alisamadan endise başladı.
Kızlar nişanlım hala aramadı,5'ten sonra mutlaka arıyordu.Deli olucam(
Askeri manisada olan yarenler siz konuşabildiniz mi?
Bir haber aldıysanız paylaşır mısınız? çok merak ediyorum,kalbim yerinden çıkacak.
Şimdi yoldayım kursa gidiyorum,ara ara girer bakarım.
Bir haber aldıysanız paylaşır mısınız? çok merak ediyorum,kalbim yerinden çıkacak.
1.tabur da benim askerim 3.bölük 3.takım daymıs canım. evet çok fazla Ankara Mamak var bende çok duydum =)
bende pazar günü ziyaret edicem askerimi.. şimdi aradı benim sevdiğim de onunla konuştuk.eğitim yaptırmışlar yemin töreni için sağa dön sola dön vb. sonra komut vermeyi mi ne öğreniyorlarmış.. Ankara Mamakda askeri olanların içi ferah olsunnn çok rahatlar maşallah.
Benimkide aradı az önce koyu fblidirKuzucum benimkisi de mamakta.sabah konuştuk rahatlari iyiymiş evetkomutanlar arkadaş gibi davranıyomuş.benimkisi de 1.tabur 6.bölükte.
VEEEEE daha yenice aradı sevdiceğim...Marş ezberletiyolarmış bugün kıyamam sesi filan gitmiş iyiceTelefonu izmir marşıyla açtım ama Sınıfı muhabere olduğu için yarın da muhabere marşını ezberliceklermiş yarın da onunla ararım seni diyo hihihi eşşek
Çok özledim. daha çok var gelmesine kiyafetlerini gördükçe cok kötü oluyorum. Eşi Kütahya da olan yokmu hic
Dora0101, sayfa üzerinde nasıl konu açılıyor canım. Bu konunun sahibi senmişsin. kısaca bahsedersen ben de konu açmak istiyorum.
Cooook fenayım geceleri uyuyamıyorum :/Haftasonu askerini görecek olan yarenler heyecan durumları nasıl
Ya kızlar askerine kargo göndermeyi düşünen var mııı
Cooook fenayım geceleri uyuyamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?