- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
evet birçok bakanlık alım yapıyor da ben sadece denizli tercihi yapacağım için atanma ihtimalim biraz azalmış oluyor diğer mezunlara göre :26: senin bölümün ne canım
Benim bir kuzenim oturuo ankarada ama pek görüşmem eh aramak zorunda kaldım :/
Bu hafta onda kalcam sonraki zaman icin bakcam caresine
Otobüsle gelip gidicem esenboga cok ters dio herkes
Pazar aksamı ist dönünce işyerine yakın olan arabalı bi arkadasım var gelip alcak beni bu hafayı cözdüm yani bakalım haftaya nolcak )))
Burda yasayarak ögrencek hepimiz .. Allah hepimize sabır versin
hmm nöbetleri de öğreneceğiz artık .. kişiye göre değişebilir belki canım.. yaşayarak göreceğiz bazılarımız sık sık görerek daha kolay atlatacak belki.. bazılarımızda en aza indirecek görüşmeleri... yada indirmek zorunda kalacak :44:
Canım benim cok sagol bende istanbuldayım bişeye ihtiyacın olursa her zaman burdayımii barii :) haftaya da ank ile ilgili bi konu olursa elimden geldiğince yardımcı olurum, burdayımm :)
Askeriyenin numarasını bulamadın mı ? Hepimiz aynı haldeyiz canım..Sagolun iyi dilekleriniz icin.cidden buraya yazmk rahatlatiyor bi nebze. yaşadığım bu garip hüznü hayatım boyunca unutamicam. Ulasamamak haber alamamak cok zor merak icindeyim.elimde degil gttignden beri tişörtune yastigina sarılıp yatiyorum.tabi gözyaşlarimi tutamiyorum.arasira icimdekileri yaziyorm sabahlri evden ckmadan fotografini öpüp gdiyorum çok özledim
Canım benim cok sagol bende istanbuldayım bişeye ihtiyacın olursa her zaman burdayım
Sagolun iyi dilekleriniz icin.cidden buraya yazmk rahatlatiyor bi nebze. yaşadığım bu garip hüznü hayatım boyunca unutamicam. Ulasamamak haber alamamak cok zor merak icindeyim.elimde degil gttignden beri tişörtune yastigina sarılıp yatiyorum.tabi gözyaşlarimi tutamiyorum.arasira icimdekileri yaziyorm sabahlri evden ckmadan fotografini öpüp gdiyorum çok özledim
Tamamdır beklerimcnm çok saol, mayıstan snr da edirne keşan yolları beni beklio o zmn olursa bşy sorarımm çok saoll :)
cnm çok saol, mayıstan snr da edirne keşan yolları beni beklio o zmn olursa bşy sorarımm çok saoll :)
sen edirne keşana, ben kırklareline .. trakya bizi bekler
12 ekimde düğünümüz var bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç bişey içimden gelmiyor kpss ye hazırlanan bir öğretmenim ona bile bakamıyorum umarım kısa sürede sürece adapte oluruz yarenler..
ben de senle aynı durumdayım, dokuz kasımda düğün var, kpss var ama ben halaa bekliorumm, yemin töreninden sonraa biraz daha normale döneriz gbi gelioo
umarım canım yoksa naparız bilmiyorum( usta birliğinden sonra doğuya gidecek birde onun sıkıntısı umarım herşey yolunda gider
evet canım annesi babası ya da evli abisi evciye çıkarabiliyor.Yanların kimliklerinin fotokopisini bulundursunlar orda bi de fotokopiyle uğraşmayın.Kızlar bu arada bilginiz varmı bilmiorum ama belkide 349 yarenleri yardımcı olur..
Yemin törenine annesi ile gidince evci cıkabiliyor degil mi ?
Ben askeriyeye ziyarete gidecegim ya cep telimi sokarlar mı içeri acaba ?
Merhaba kızlar ben bugun sevdigimle 2 kez konustum kısa kısa bugun ilk kez nöbet tutcakmıs kogus nöbeti 3-5 arası 2.30 da kalkcak bi daha hiç uyku yokmuskıyamam dedim allahtan tuvalet nöbeti gelmedi baska arkadaslara denk geldi dedi gündüzleri hep egitimdelermiş ne yaptırıyorlar dedim saga dön sola dön rap rap yürüyüş yemin töreni hazırlıgı işte :)) askeriyede telefonla konusma süresi max 3 dakıka dedi cok kişi var ve az telefon var dedi yani uzun konusablar sükretsin kızlar :)))) acemilik böyle geccek insallah tek avuntum ctesi ankarada askımın yanındayım :)) ben kısa safak tutuyorum simdi ctesine gün sayıyorum )))
cnmm sen içini ferah tut, kötüyü düşünme, nereye gidicek usta birliğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?