• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım seninle durumumuz aynı, benim erkek arkadaşım da bugün koğuş nöbeti tutmuş sonradan eğitimlere katılmış. Demekki benimkinden sonra seninki nöbet tutmuş. bu arada numarası da 249'muş. Cumartesine gün sayıyoruz ama inş yağmur yağmaz :/
Bizde ctesine gün sayıyoruz aman isterse kar yagsın nabalım ))) açık alanda mı görüşüyoruz ki ? Sen söledin mi benim askerin numarasını ? Sölediysen gidip tanısmıslardır bile )))))
Ctesi belki bizde görüşürüz tanısırız ;)
Birde bugun dediki maç özetlerini izledik trt den )))) cok sık arayamıyor kısa hep bari birbirimizi haberdar edelim aradıklarında ))))
Benimkinin kogus nöbeti gece 3-5 canım daha uyuo sevdicegim gece 2.30 da kalcak 5 te senin askerini uyandırcak )))
Ne güzel dimi aynı bölükteler acaba koguslarıda aynımı )))) ben bilmiom kacıncı kogusta oldugunu

Numarasi aradgnda ckiyordu ama arasamda ulasamam zaten konusma imkani olsa mutlaka arar dye düşündüm
Askeriyeyi sürekli arayıp en sonunda düşüren ve ne taburunu ne kogusunu bilmeyen bi arkadas vardı burda ordan oraya aktarmıslar ve sonunda sevdigiyle konusabilmiş
Gayet sıcak konusuo teldeki askerler sölersin kaç gündür konusamadım diye yardımcı olurlar dene sansını derim ;)

evet canım annesi babası ya da evli abisi evciye çıkarabiliyor.Yanların kimliklerinin fotokopisini bulundursunlar orda bi de fotokopiyle uğraşmayın.
Nizamiye girişinde telefonu alıyorlar ben ilk gittiğimde heyecanla telefonu bıraktım,ama ikinci gidişimde yanımda 2 telefon götürdüm birini bıraktım diğerini çantam da sakladım böylece bol bol fotosunu çektim askerimin :16: aklınızda bulunsun çift telefonla gidin
Bizim söyle bir durumumuz var acemilik mamak ankara usta birliği cankaya ankara
Bugun ordan birisi demişki cuma günü cankaya askeri bize bugun gönderin derse göndermek zorundayız belki cankayaya teslim olup öyle evci cıkabilirsin demiş
Hem acemilik hem ustası ankarada olan var mı ki acaba nasıl oldu bu durum ?
Benim zaten bi özel hattım bide iş telim var
İş telimi veririm özeli saklarım ))) peki cantayı cok sıkı aramıyorlar mı ? Ne bilim o yüzden görüştürmeme yapmasınlar bide :/
Bikaç eksigi var onları götürcem sorun olmaz sanırım
Ben ziyarete gidicem ya benim kimligiminde fotokopisini isterler mi hemen cekimm ))

Bizim söyle bir durumumuz var acemilik mamak ankara usta birliği cankaya ankara
Bugun ordan birisi demişki cuma günü cankaya askeri bize bugun gönderin derse göndermek zorundayız belki cankayaya teslim olup öyle evci cıkabilirsin demiş
Hem acemilik hem ustası ankarada olan var mı ki acaba nasıl oldu bu durum ?
Benim zaten bi özel hattım bide iş telim var
İş telimi veririm özeli saklarım ))) peki cantayı cok sıkı aramıyorlar mı ? Ne bilim o yüzden görüştürmeme yapmasınlar bide :/
Bikaç eksigi var onları götürcem sorun olmaz sanırım
Ben ziyarete gidicem ya benim kimligiminde fotokopisini isterler mi hemen cekimm ))

nişanlım Muğla Merkezdeydi ve çantamı hiçbir zaman aramadılar diğer gittiğimde de ceketimin cebindeydi üzerimi de aramadılar umarım senin de bi sorun çıkmaz canım.. yok senin kimliğini alıyorlar çıkışta teslim ediyorlar

aayy inşallah :49::16: senin ve buradaki diğer kızlarında nişan düğün hazırlıklarını burda birlikte yaparız :31:
inşallah canım benim. o günler gelince hey gidi ne günler ne sıkıntılar atlattık hepbbirlikte deriz:31:

benim mesai de burda sabah başlıo akşama kdr sürüoo :) mütemadiyen burdayımmmm :))

ayy valla aynen bende:1: sürekli biri bişey yazdı mı bi haber varmı bana yorum yapılmış mı diye sürekli burdayım.bide başka sayfaya da bakmıyorum genelde:1:

Askeriyeyi sürekli arayıp en sonunda düşüren ve ne taburunu ne kogusunu bilmeyen bi arkadas vardı burda ordan oraya aktarmıslar ve sonunda sevdigiyle konusabilmiş
Gayet sıcak konusuo teldeki askerler sölersin kaç gündür konusamadım diye yardımcı olurlar dene sansını derim ;)

Bugün de bütün gün beklicem aramazsa aksam aricam.

Valla hıc beklemeyın haber alamıyosanız arayın dıyorum. Benimki cok ruzgarda kalmıs dun aksamda ateslenmis. Revirdeymis btn gece. Smdi arayabildi anca. Sıtem ettim biraz neden aramadın falan sabaha kdr uyumadım dıye. Neden aramadın askım burayı arayıp sorsaydın nasılım dıye dedı. Haklı tabiii. Ya bide benim morale ıhtıyacım var bole konusma dıyo guluyo bana dalga gecıyo deli ya :)) sabaha kadar ıcım ıcımı yedı. Alıstırdı surekli konusmaya beni cok zormus allahım haber alamamak allah yardım etsin hepinize. Fotograf cekilmissiniz diyorum kogus nobetı falan sızden okuduklarımı sordum. Ohooo bana anlatcak bsy bırakmadın dıyo bıde :))) Ya ben naz yapmayı ozledım sevgılıme. 5 ay bole hep o mu naz yapcak yandııııkkk. Kullanıyo durumu felaket farkındayım hayatında eline bole bı fırsat gectı ya :)) sen bana bole davrancaksan bn hersene askere gıdıyım dıyor. Takvime baka bakaa saya saya bi hal oldum dun gece bunları bılmıyo ıste. Sen nasılsın napıyosun hep ıyıyım ıyıyım ıyıyım de bıgun patlıcam bok gıbıyım dıye bascam yaygarayı offf

Merhaba canim hosgeldin:31: askerin ankara mamakta sanirim sende bilgilerini paylastirsin askeri mamakta olanlar mutlu olurlar:31:

iş yerimde yasaklamışlardı siteyi dün o yüzden cavap yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar..
benim nişanlım Ankara Mamak da muhabere olarak yapıyor acemiliğini dün de söylemiştim. usta birliği ise elazığ 8. kolordu da olacak. biz günde en az 2defa konusuyoruz askerimle arayabiliyor.çok rahatmış onlar 1.tabur 3.bölük de benim sevdiğim.onalrın basında çavuslar varmıs rahatız dıyo ama bazı bölükler daha sıkıymıs belli olmuyormus ama genel olarak içinizi ferah tutun rahatlarmış.
elazıg için de cok araştırma yaptım rahat bir yermiş Allahın ıznı ıle donecek sağ sağlim hepimizin askerleri...

selam kızlar,

konuya sık sık girmiyorum çünkü duygusala bağlıyorum.
onun yerine çeyiz alışverişine verdim kendimi daha çabuk geçiyo zaman..
burası bana sürekli sevdiğimi hatırlatıyo ve olmuyo böyle :(...

Canım benim annen anne kalbiyle düşünüo tabiki kendince haklı ama bana sorarsan o önemli gününde YANINDA olmalısın.. O gün bi daha yasanmayacak ki.. Kim ne düşünürse düşünsün istiyormusun gitmek ? Git kesin git annene de ben sevdigimin bu önemli gününde yanında olmak istiyorum kimin ne düşündügü umrumda degil gibi bişe sölersen sanırım içi rahatlar.. Belkide ailesi öle düşünmicek aferin bak kıza oglumuzu yanlız bırakmıo dicek hem orda tanısınca bence daha sıcak ortam olur herkes özlem dolu seni süzcek halleri olmaz tek konu hangi sırada aa surdaki mi burdaki mi usta birligi nasıl olcak acaba vs hep onun üstüne kurulu olur dısarda tanıssan ohoooo bin ton soru )))))

evet kaynanalık yapıyo daha şimdiden eyvah:27: şaka bi yana bana bıraktı ama kendi fikrini söyledi işte.. valla doğru söylüyorsun canım, orda başka bi telaş olur herhalde.. hem o arada da tanışmış oluruz:) bakalım hayırlısı olsun

selam kızlar,

konuya sık sık girmiyorum çünkü duygusala bağlıyorum.
onun yerine çeyiz alışverişine verdim kendimi daha çabuk geçiyo zaman..
burası bana sürekli sevdiğimi hatırlatıyo ve olmuyo böyle :(...

hoşgeldin canım ilk zamanlar böyleyiz yaa yavaş yavaş değişiyoruz merak etme, duygusallığımız geçiyor artık biz de başka şeylere vermeye başladık kendimizi yoksa olmaz böyle.. sen de katıl aramıza. artık duygusala bağlamicaz söz:1:

Günaydın arkadaşlar..İnşallah bugün sevdiklerinizle uzun uzun konuştuğunuz,çok mutlu oldugunuz bi gün olur :1:

Arkadaşlar şafak avatarı nasıl yapılıyor? bana yardımcı olabilirseniz sevinirimmm

canım sağ üstte kullanıcı kontrol paneline tıklıyorsun, ordan solda profil düzenleye giriyorsun. orda askerlikle ilgili alanları doldurup ayarları kaydediyorsun.

Back