- Konu Sahibi esraylmz03
-
bitlise gidecek cnm
evet cnm Allah hepsini korusuncnmm sen kötü düşünme, kısa dönem değil mi?orda idari bi işe veriolar genelde, hem de askerlik bu doğusu batısı farketmio aslında, Allah alınlarına kötüsünü yazmasın. sen hep ii düşün.
Bizde ctesine gün sayıyoruz aman isterse kar yagsın nabalım ))) açık alanda mı görüşüyoruz ki ? Sen söledin mi benim askerin numarasını ? Sölediysen gidip tanısmıslardır bile )))))Canım seninle durumumuz aynı, benim erkek arkadaşım da bugün koğuş nöbeti tutmuş sonradan eğitimlere katılmış. Demekki benimkinden sonra seninki nöbet tutmuş. bu arada numarası da 249'muş. Cumartesine gün sayıyoruz ama inş yağmur yağmaz :/
Askeriyeyi sürekli arayıp en sonunda düşüren ve ne taburunu ne kogusunu bilmeyen bi arkadas vardı burda ordan oraya aktarmıslar ve sonunda sevdigiyle konusabilmişNumarasi aradgnda ckiyordu ama arasamda ulasamam zaten konusma imkani olsa mutlaka arar dye düşündüm
Bizim söyle bir durumumuz var acemilik mamak ankara usta birliği cankaya ankaraevet canım annesi babası ya da evli abisi evciye çıkarabiliyor.Yanların kimliklerinin fotokopisini bulundursunlar orda bi de fotokopiyle uğraşmayın.
Nizamiye girişinde telefonu alıyorlar ben ilk gittiğimde heyecanla telefonu bıraktım,ama ikinci gidişimde yanımda 2 telefon götürdüm birini bıraktım diğerini çantam da sakladım böylece bol bol fotosunu çektim askeriminaklınızda bulunsun çift telefonla gidin
Bizim söyle bir durumumuz var acemilik mamak ankara usta birliği cankaya ankara
Bugun ordan birisi demişki cuma günü cankaya askeri bize bugun gönderin derse göndermek zorundayız belki cankayaya teslim olup öyle evci cıkabilirsin demiş
Hem acemilik hem ustası ankarada olan var mı ki acaba nasıl oldu bu durum ?
Benim zaten bi özel hattım bide iş telim var
İş telimi veririm özeli saklarım ))) peki cantayı cok sıkı aramıyorlar mı ? Ne bilim o yüzden görüştürmeme yapmasınlar bide :/
Bikaç eksigi var onları götürcem sorun olmaz sanırım
Ben ziyarete gidicem ya benim kimligiminde fotokopisini isterler mi hemen cekimm ))
Numarasi aradgnda ckiyordu ama arasamda ulasamam zaten konusma imkani olsa mutlaka arar dye düşündüm
inşallah canım benim. o günler gelince hey gidi ne günler ne sıkıntılar atlattık hepbbirlikte derizaayy inşallahsenin ve buradaki diğer kızlarında nişan düğün hazırlıklarını burda birlikte yaparız
benim mesai de burda sabah başlıo akşama kdr sürüoo :) mütemadiyen burdayımmmm :))
Askeriyeyi sürekli arayıp en sonunda düşüren ve ne taburunu ne kogusunu bilmeyen bi arkadas vardı burda ordan oraya aktarmıslar ve sonunda sevdigiyle konusabilmiş
Gayet sıcak konusuo teldeki askerler sölersin kaç gündür konusamadım diye yardımcı olurlar dene sansını derim
Merhaba canim hosgeldinaskerin ankara mamakta sanirim sende bilgilerini paylastirsin askeri mamakta olanlar mutlu olurlar
Canım benim annen anne kalbiyle düşünüo tabiki kendince haklı ama bana sorarsan o önemli gününde YANINDA olmalısın.. O gün bi daha yasanmayacak ki.. Kim ne düşünürse düşünsün istiyormusun gitmek ? Git kesin git annene de ben sevdigimin bu önemli gününde yanında olmak istiyorum kimin ne düşündügü umrumda degil gibi bişe sölersen sanırım içi rahatlar.. Belkide ailesi öle düşünmicek aferin bak kıza oglumuzu yanlız bırakmıo dicek hem orda tanısınca bence daha sıcak ortam olur herkes özlem dolu seni süzcek halleri olmaz tek konu hangi sırada aa surdaki mi burdaki mi usta birligi nasıl olcak acaba vs hep onun üstüne kurulu olur dısarda tanıssan ohoooo bin ton soru )))))
selam kızlar,
konuya sık sık girmiyorum çünkü duygusala bağlıyorum.
onun yerine çeyiz alışverişine verdim kendimi daha çabuk geçiyo zaman..
burası bana sürekli sevdiğimi hatırlatıyo ve olmuyo böyle...
Günaydın arkadaşlar..İnşallah bugün sevdiklerinizle uzun uzun konuştuğunuz,çok mutlu oldugunuz bi gün olur
Arkadaşlar şafak avatarı nasıl yapılıyor? bana yardımcı olabilirseniz sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?