- Konu Sahibi esraylmz03
-
2 defa aradım beni aradığı numaraları açan olmadi baya caldiktan sonra tuş sesi geldi. Ulaşamadım.ara artık ara ya
Canım benim nişanlımda 1.bölükte
canım madem yeri geldi söyleyeyim.. benimki orda namaza başlicam diyerek gitti, kafaya koydu ve şansına komutanları da kıldıkları için çok rahatmış o konuda namaza başlamış(kastamonuda). demek ki her yer aynı değil
KÜTAHYA da hava cı. Ariyorum.ulasamiyorum.annesi ka4desi dw durmadan bana soruyorlar . Çok asabilestim
Askerini ziyarete gidecek olan arkadaşlar sabah 9 dan akşam 5 e kadar yanında kalabilirsiniz. İçeriye yiyecek bişiler sokabilirsiniz. Tecrübeyle sabittirZiyaretçi konusunda bütün askeriyeler hassas davranıyorlar hemen çağırtıyorlar askeri sanırım bu konuda bir ara çok fazla şikayet gitmiş askeriyeye ekstra özen göstermeye çalışıyorlar. Hatta ben ilk gittiğimde sabah 8 de gittim uzak yoldan geldim otobüs düşündüğümden erken bıraktı gidecek yerim yok demiştim hemen eşimi gönderdiler yanıma
senin askerin neredeydi? mamaktaysa benim aradığım numarayı vereyim sana?
Ya CNm benim ki mamakta dün öğlenden beri aramadı ya-
Selam kızlar az önce benim askerim de aradı şimdi yemeğe gidiyorlarmış, 46. ay dönümümüzü kutladı. Çok mutluyumm =) Nasıl geçecek bu günler böyle. :/ Bir de akşam 8'den sonra arama, yatış saati oluyor dedi. Akşam o kadar aradım ulaşamamıştım.
merak etme canım eğitimleri varmış bugün yemin töreni için hazırlık falan.kendını tanıtmasını falan ogretıyolarmıs bıde kısım kısım cıkartıyorlarmıs bu eğitimler içinde çok kalabalıkmış askeriye. demin de soyledıgım gıbı bazı boluklerın komutanları bıraz daha kasıyorlarmış telefonla konusma ıznıne falan ama şu bakımdan için rahat olsun çok çok kibar davranıyolarmıs askerlerimize benım nişanlım oyle soyledi. 0312 350 97 97 den de hakkında bilgi alabilirsin :)
Ay CNm bnm çok teşekkürler -:)
İçerde yiyecek bişe yok mu ?Askerini ziyarete gidecek olan arkadaşlar sabah 9 dan akşam 5 e kadar yanında kalabilirsiniz. İçeriye yiyecek bişiler sokabilirsiniz. Tecrübeyle sabittirZiyaretçi konusunda bütün askeriyeler hassas davranıyorlar hemen çağırtıyorlar askeri sanırım bu konuda bir ara çok fazla şikayet gitmiş askeriyeye ekstra özen göstermeye çalışıyorlar. Hatta ben ilk gittiğimde sabah 8 de gittim uzak yoldan geldim otobüs düşündüğümden erken bıraktı gidecek yerim yok demiştim hemen eşimi gönderdiler yanıma
Hfff spor ayakkabıda yalan oldu desene ))))Evet canım soğuk muhakkak mont al yanına. cumartesi de yağışlı görünüyor.
evet valla gitmişken yiyecek bişyler götürmek lazım :) ama yolda inşallah bozulmaz yemeklerimiz..
sabahtan akşama kadar hiçbir eğitime katılmayıp hiçbir iş yapmayıp sadece senle mi oturdu durdu. nasıl olur ki öyle bişey? bir de kimlik falan istiyorlar mı illa evli mi olmak lazım. benim erkek arkadaşım da kendisi, o yüzden soruyorum canım
İçerde yiyecek bişe yok mu ?
Evet aynen öyle oldu eğitime katılmadı ziyaretçisi olduğundan dolayı komutanı izin vermek zorunda kaldı sabahtan akşama kadar ziyaretçi odasında oturdukkimlik ve cep telini içeri girerken nizamiyeye teslim ediyorsun. İlla evli olmak lazım değil arkadaşıda gidebiliyor ziyarete rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?