• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Askerini ziyarete gidecek olan arkadaşlar sabah 9 dan akşam 5 e kadar yanında kalabilirsiniz. İçeriye yiyecek bişiler sokabilirsiniz. Tecrübeyle sabittir:34: Ziyaretçi konusunda bütün askeriyeler hassas davranıyorlar hemen çağırtıyorlar askeri sanırım bu konuda bir ara çok fazla şikayet gitmiş askeriyeye ekstra özen göstermeye çalışıyorlar. Hatta ben ilk gittiğimde sabah 8 de gittim uzak yoldan geldim otobüs düşündüğümden erken bıraktı gidecek yerim yok demiştim hemen eşimi gönderdiler yanıma :46:

2 defa aradım beni aradığı numaraları açan olmadi baya caldiktan sonra tuş sesi geldi. Ulaşamadım. :( ara artık ara ya

Kızlarrr ben forumu tam kullanamıyorum biraz anlatırmısınız benim yazdıklarıma genel yazılan cevapları nasıl kolayca takip edebilirim :( bu türlü çok sıkıntılı takip edemiyorum :26:

canım madem yeri geldi söyleyeyim.. benimki orda namaza başlicam diyerek gitti, kafaya koydu ve şansına komutanları da kıldıkları için çok rahatmış o konuda namaza başlamış(kastamonuda). demek ki her yer aynı değil

ne kadar güzel.. allah herkesi insaflı insanlarla karşılaştırsın insallah...

KÜTAHYA da hava cı. Ariyorum.ulasamiyorum.annesi ka4desi dw durmadan bana soruyorlar . Çok asabilestim

sıkıntı yapma kendine o sizi arar zaten hiç merak etme.bazı yerler sıkı oluyormuş ilk hafta fırsat olmuyormus aramalarına yada telefon kartı bulamadıkları ıcın arayamıyorlarmış.hafta sonuna en geç arar merak etme.

Askerini ziyarete gidecek olan arkadaşlar sabah 9 dan akşam 5 e kadar yanında kalabilirsiniz. İçeriye yiyecek bişiler sokabilirsiniz. Tecrübeyle sabittir:34: Ziyaretçi konusunda bütün askeriyeler hassas davranıyorlar hemen çağırtıyorlar askeri sanırım bu konuda bir ara çok fazla şikayet gitmiş askeriyeye ekstra özen göstermeye çalışıyorlar. Hatta ben ilk gittiğimde sabah 8 de gittim uzak yoldan geldim otobüs düşündüğümden erken bıraktı gidecek yerim yok demiştim hemen eşimi gönderdiler yanıma :46:

evet valla gitmişken yiyecek bişyler götürmek lazım :) ama yolda inşallah bozulmaz yemeklerimiz..
sabahtan akşama kadar hiçbir eğitime katılmayıp hiçbir iş yapmayıp sadece senle mi oturdu durdu. nasıl olur ki öyle bişey? bir de kimlik falan istiyorlar mı illa evli mi olmak lazım. benim erkek arkadaşım da kendisi, o yüzden soruyorum canım:3:

Ya CNm benim ki mamakta dün öğlenden beri aramadı ya-:(

merak etme canım eğitimleri varmış bugün yemin töreni için hazırlık falan.kendını tanıtmasını falan ogretıyolarmıs bıde kısım kısım cıkartıyorlarmıs bu eğitimler içinde çok kalabalıkmış askeriye. demin de soyledıgım gıbı bazı boluklerın komutanları bıraz daha kasıyorlarmış telefonla konusma ıznıne falan ama şu bakımdan için rahat olsun çok çok kibar davranıyolarmıs askerlerimize benım nişanlım oyle soyledi. 0312 350 97 97 den de hakkında bilgi alabilirsin :)

Selam kızlar az önce benim askerim de aradı şimdi yemeğe gidiyorlarmış, 46. ay dönümümüzü kutladı. Çok mutluyumm =) Nasıl geçecek bu günler böyle. :/ Bir de akşam 8'den sonra arama, yatış saati oluyor dedi. Akşam o kadar aradım ulaşamamıştım.

ay canım benim bugün de bizim 29. ayımız :)

merak etme canım eğitimleri varmış bugün yemin töreni için hazırlık falan.kendını tanıtmasını falan ogretıyolarmıs bıde kısım kısım cıkartıyorlarmıs bu eğitimler içinde çok kalabalıkmış askeriye. demin de soyledıgım gıbı bazı boluklerın komutanları bıraz daha kasıyorlarmış telefonla konusma ıznıne falan ama şu bakımdan için rahat olsun çok çok kibar davranıyolarmıs askerlerimize benım nişanlım oyle soyledi. 0312 350 97 97 den de hakkında bilgi alabilirsin :)

Ay CNm bnm çok teşekkürler -:)

Kıbrıs'a usta birliğine asker gönderecek yarenler.. Ya da daha önce yakını orada görev yapmış olanlar. Duyduğuma göre kıbrıs'ta telefon kesinlikle yasakmış. Kıbrıs telekomu ile Türkiyeninki de farklı ollduğundan telefon olayı ekonomik yönden problem. Ben öğrenciyim. Sabit hattım yok yani. Nasıl olacak? Nasıl görüşebiliriz en ekonomik şekilde??

İçerde yiyecek bişe yok mu ?

evet valla gitmişken yiyecek bişyler götürmek lazım :) ama yolda inşallah bozulmaz yemeklerimiz..
sabahtan akşama kadar hiçbir eğitime katılmayıp hiçbir iş yapmayıp sadece senle mi oturdu durdu. nasıl olur ki öyle bişey? bir de kimlik falan istiyorlar mı illa evli mi olmak lazım. benim erkek arkadaşım da kendisi, o yüzden soruyorum canım:3:

Evet aynen öyle oldu eğitime katılmadı ziyaretçisi olduğundan dolayı komutanı izin vermek zorunda kaldı sabahtan akşama kadar ziyaretçi odasında oturduk:46: kimlik ve cep telini içeri girerken nizamiyeye teslim ediyorsun. İlla evli olmak lazım değil arkadaşıda gidebiliyor ziyarete rahat ol

Evet aynen öyle oldu eğitime katılmadı ziyaretçisi olduğundan dolayı komutanı izin vermek zorunda kaldı sabahtan akşama kadar ziyaretçi odasında oturduk:46: kimlik ve cep telini içeri girerken nizamiyeye teslim ediyorsun. İlla evli olmak lazım değil arkadaşıda gidebiliyor ziyarete rahat ol

valla içimi ferahlattınn:46:
inşallah kastamonu da öyledir. erkek arkadaşım birileri geliyo ziyarete ama fazla görüştürmüyolar demişti de..

Back