- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
ege tanıtım günleri canım .. biz denizliyi temsilen gideceğiz .. yemek firması olarak katılıyoruz fuara .. benim mesleğimle alakası olmasa da dedim ben gelirim, ne görev verirseniz yaparım :26: çok yoğun olunca düşünmeye fırsatımda kalmaz .. gecede o yorgunlukla sızar kalırım ..
Canım ben yemin törenine gidicem beni sevgilimin ailesi alıcak otogardan.sonra eğer izne çıkabilirse biz otelde kalıcaz ben annesi teyzesiyle kalırım onlarda erkek erkeğe tabiyoksa bi daha göremem çok zor olur
Benim sevgilim de doğuya gidicek canım.Usta birliği Doğubeyazıt.Canını sıkma.Hiç sevdiğine belli etme bunu.Bikaç kişi doğu zordur doğubeyazıt sınır filan deyip canını sıkmışlar sevgilimin.Ben destek verdim moral verdim.Sen de öyle yap.
Dönüş tarihleri 17 eylül canım.eğer 1600km üstüyse gittiği yer 16eylül
Bugün beni de hiç arayamadı sevgilim.Neler yapıo acaba:26:
Canım benim sevgilim de ankara mamakta.Hatta geçen telefonda konuşurken birinin usta birliği çankayaya çıkmış ne güzel şanslı ankarada kalıcak diyoduBelki de o senin sevdiğindir
Bugün beni de aramadı maalesef bekliyorum başında resmen
En büyük derdim otel tek basıma gideceğim için güvenilir bir yer olmasını istiyorum internete pek güvenemiorum o nedenle (((Otel bildiğim yok ama internetten bulursun bir şeyler. Gelişin biraz zor olacak Esenboğa'dan Mamak'a en yakın nasıl gidilir ben bi araştırayım. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Bu arada benim telefonum geldi şimdi. Bütün gün bağırdık, çağırdık, marşlar söyledik şimdi istirahat verdiler dedi. Birazdan sizinkiler de arar.
cnm biz bugün konuştuğumzda her bölüğün eğitim arası fln farklı dedi ve gene sanırım eğitimdelerdi, netten bi yerde okudum manisanın baya kalabalık olduğunu telefonda fln sıra olduğu yazıodu.. akşam vakit buldklarında ararlar die düşünüorum..
En büyük derdim otel tek basıma gideceğim için güvenilir bir yer olmasını istiyorum internete pek güvenemiorum o nedenle (((
cnm en güzelini yapmışsn evde otrmak çok zor cidden uğraşck bşy yok inan daha çok üzülüosun, oyalanck bsyler arıosun, senin kafan dağılır yoğunluktan çok aklına gelmz, ankarada bu fuar nerde? Atatürk kültr merkezin de fln mı?
umarım canım.. aslında ben çok stres yapmıyordum ama haber alamayınca sıkıntılanıyor insan. inşallah hepimiz için sakin bir askerlik dönemi olur...
merhaba kızlar, aramıza yeni arkadaşlar gelmiş çok sevindim
az önce işten eve geldim .. öyle oturuyorum üstümü bile değiştirmedim .. gün içinde sizi takip etmeye çalıştım ama yazamadım, yoğun geçti günüm :26:
bu arada ben dönüş tarihini 16 eylül olarak yazdım, neye göre yazmalı acaba :26:
şimdilik iyiyim canım .. gün boyu kafam dağıldı baya .. çarşambadan itibaren ankarada fuarda olacağım oldukça yoğun geçecek bir 5 günüm var, en azından yalnızlığımı düşünmeye fırsatım olmaz .. ankarada olan arkadaşları fuara beklerim
canım biz 13.30 gibi konuştuk sadece 1 buçuk dakika kadar .. hiç konuşamıyoruz .. iyimisin iyiyim falan bitiyor sonra .. her telefonda "çok sıra var uzatmayalım" diyor :44: biz birde evli olunca evin idaresiyle ilgili şeylerde konuşmak zorunda kalıyoruz daha hiç öyle seni seviyorumlar, seni özledimler konuşamadık :26:
evet tatlım atatürk kültür merkezinde olacak .. sen ankarada mısınbiz yemek şirketi olduğumuz için dışarıda olacağız havada kötü ama branda falan ayarlanacak artık :44:
Ankarayı bilmiorum ki mamak a rahat gideceğim bir yer olsa iyi olur sanırımcnm sen ankarada ne tarafta bir otelde kalmak istiosun? cnm güvenli olck yer arasında başkentöğretmenevi fln olabilir, ordan metro ile ulusa gidip ordan dolmuşla mamak tarafına geçebilirsn..
umarım fuar kafanı dağıtman için güzel bir aktivite olur canım. ben ankara da değilim ama sizlerle bir gün tanışmayı gerçekten çok isterim.
evt cnm ben ankaraydym biliorum orayı hep tanıtım günleri fln orda olur, sorma ank da hava baya bozuk yağmurlu, ve bu hafta böyle geçickmiş, inş sizin geldiğinzde keser yağmur..
Benimki 2. Tabur 3.bölükte belkide aynı yerledeler :)))
Benimki az önce aradı yeni bitmiş eğitimleri cok konusamadık sıra varmıs cok
Ben bu hsonu görmeye gideceğim istanbuldan dönüşte anlatırım sana nasıl bir yer oldugunu sen hangi şehirdesin ?
350 97 97 ara canım birliğini biliosan direkt iste bilmiyorsan seni başka yere aktarıp söylerler, sonra da bağlarlar.
Ankarayı bilmiorum ki mamak a rahat gideceğim bir yer olsa iyi olur sanırım
Ögretmenevine beni alırlar mı ki ://
inşallah canım ya bana iyi gelir .. tanışalım yemin töreninde
beklerim o zamanevet ya yağmur yağmasa iyi olur yoksa biz çok zorlanacağız:26:
Birliğini biliyorıum canım çok sağol. Bu kastamonu için değil mi benimki orda da
tmm cnm gelmeye çalışcm :) ztn gelirsem de haber veirim sana yerin adını fln alırım :) ben de sizlerle tanışmayı çok isterim kızlar :)
telefonumu falan verebilirim beklerim tatlım
manisadakiler konuştunuz mu askerlerinizle? biz azıcık konuştuk iyiyim dedi banyo yaptınız mı dedim yaptık yaptık dedi sonra işte evin elektrik faturası internet faturası derken bizim konuşma burda bitmek zorunda kaldı :26:
telefonumu falan verebilirim beklerim tatlım
manisadakiler konuştunuz mu askerlerinizle? biz azıcık konuştuk iyiyim dedi banyo yaptınız mı dedim yaptık yaptık dedi sonra işte evin elektrik faturası internet faturası derken bizim konuşma burda bitmek zorunda kaldı :26:
cnm büyük ihtimal annemle gelicz sana haber vercm :) beşte banyo yapcklarını söyledi bana da, komutan gördüklernde nasıl davranmaları gerektiğini fln göstermişler, yemekler ii sıkıntı yok sadece kahvaltı beni doyurmuo dedi.. onun dışında dün akşam maç izlemişler sanırım ondn bahsetti
Biz konuştuk canım.17.15 gibi aradı,bugün çok yoğun değilmiş.
E tamam o bahsettigi sanslı kişi benim sevgilim oluo :))) ben bu siteden bahsettim bugun simdi sizdende bahsederim tanıssınlar bizde birbirimzi hbrdar edelim hep :)Benimki de 2. tabur 3. bölük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?