351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnm en güzelini yapmışsn evde otrmak çok zor cidden uğraşck bşy yok inan daha çok üzülüosun, oyalanck bsyler arıosun, senin kafan dağılır yoğunluktan çok aklına gelmz, ankarada bu fuar nerde? Atatürk kültr merkezin de fln mı?

En büyük derdim otel tek basıma gideceğim için güvenilir bir yer olmasını istiyorum internete pek güvenemiorum o nedenle (((

umarım canım.. aslında ben çok stres yapmıyordum ama haber alamayınca sıkıntılanıyor insan. inşallah hepimiz için sakin bir askerlik dönemi olur...

En büyük derdim otel tek basıma gideceğim için güvenilir bir yer olmasını istiyorum internete pek güvenemiorum o nedenle (((

cnm sen ankarada ne tarafta bir otelde kalmak istiosun? cnm güvenli olck yer arasında başkentöğretmenevi fln olabilir, ordan metro ile ulusa gidip ordan dolmuşla mamak tarafına geçebilirsn..

evet tatlım atatürk kültür merkezinde olacak .. sen ankarada mısın biz yemek şirketi olduğumuz için dışarıda olacağız havada kötü ama branda falan ayarlanacak artık :44:

umarım canım.. aslında ben çok stres yapmıyordum ama haber alamayınca sıkıntılanıyor insan. inşallah hepimiz için sakin bir askerlik dönemi olur...

cnm bnde öleym hele hava kararınca içim çok daralıo, bunalıorum ama inş dediğin gbi sakin bir askerlik dönemi olur..

umarım fuar kafanı dağıtman için güzel bir aktivite olur canım. ben ankara da değilim ama sizlerle bir gün tanışmayı gerçekten çok isterim.

evet tatlım atatürk kültür merkezinde olacak .. sen ankarada mısın biz yemek şirketi olduğumuz için dışarıda olacağız havada kötü ama branda falan ayarlanacak artık :44:

evt cnm ben ankaraydym biliorum orayı hep tanıtım günleri fln orda olur, sorma ank da hava baya bozuk yağmurlu, ve bu hafta böyle geçickmiş, inş sizin geldiğinzde keser yağmur..

cnm sen ankarada ne tarafta bir otelde kalmak istiosun? cnm güvenli olck yer arasında başkentöğretmenevi fln olabilir, ordan metro ile ulusa gidip ordan dolmuşla mamak tarafına geçebilirsn..
Ankarayı bilmiorum ki mamak a rahat gideceğim bir yer olsa iyi olur sanırım
Ögretmenevine beni alırlar mı ki ://

umarım fuar kafanı dağıtman için güzel bir aktivite olur canım. ben ankara da değilim ama sizlerle bir gün tanışmayı gerçekten çok isterim.

inşallah canım ya bana iyi gelir .. tanışalım yemin töreninde

evt cnm ben ankaraydym biliorum orayı hep tanıtım günleri fln orda olur, sorma ank da hava baya bozuk yağmurlu, ve bu hafta böyle geçickmiş, inş sizin geldiğinzde keser yağmur..

beklerim o zaman evet ya yağmur yağmasa iyi olur yoksa biz çok zorlanacağız:26:

Benimki de 2. tabur 3. bölük :)

Ankarayı bilmiorum ki mamak a rahat gideceğim bir yer olsa iyi olur sanırım
Ögretmenevine beni alırlar mı ki ://

cnm dışardan da alınıo kalabiliosun sadece kalma ücreti farklı oluo.. mamakta otel var mı yok mu hiç bilmiorum ama şuanda aklıma gelen bi orası oldu ben gene de bi düşüneym cnm..

inşallah canım ya bana iyi gelir .. tanışalım yemin töreninde

beklerim o zaman evet ya yağmur yağmasa iyi olur yoksa biz çok zorlanacağız:26:

tmm cnm gelmeye çalışcm :) ztn gelirsem de haber veirim sana yerin adını fln alırım :) ben de sizlerle tanışmayı çok isterim kızlar :)

tmm cnm gelmeye çalışcm :) ztn gelirsem de haber veirim sana yerin adını fln alırım :) ben de sizlerle tanışmayı çok isterim kızlar :)

telefonumu falan verebilirim beklerim tatlım

manisadakiler konuştunuz mu askerlerinizle? biz azıcık konuştuk iyiyim dedi banyo yaptınız mı dedim yaptık yaptık dedi sonra işte evin elektrik faturası internet faturası derken bizim konuşma burda bitmek zorunda kaldı :26:

cnm büyük ihtimal annemle gelicz sana haber vercm :) beşte banyo yapcklarını söyledi bana da, komutan gördüklernde nasıl davranmaları gerektiğini fln göstermişler, yemekler ii sıkıntı yok sadece kahvaltı beni doyurmuo dedi.. onun dışında dün akşam maç izlemişler sanırım ondn bahsetti

Biz konuştuk canım.17.15 gibi aradı,bugün çok yoğun değilmiş.

Biz konuştuk canım.17.15 gibi aradı,bugün çok yoğun değilmiş.

teşekkürler kızlar şu telefon sırası sıkıntısı olmasa konuşabileceğiz yaa .. her telefonu "sıra da bekleyenler var" diyerek kapatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…