• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aynennn bizim de öylee oluo, bekleyenler var onlar da konuşsn dio ve kapanıo telefon.. usta birlikleri daha sakin yerlerse sanırım daha uzun konuşuruzzz artt..

Ohh be sonunda aradı ya eğitim barmış bugün hiç boş vakitleri olmamış. Bi de ben merak edince arayayım mı orayı dedim? Yok arama o telefon buraya çok uzak dedi. Ben seni ararım dedi. Bir de beni anlesörlüden çaldırıcak ben aricam bakalım bu sefer olacak mı....

teşekkürler kızlar :31: şu telefon sırası sıkıntısı olmasa konuşabileceğiz yaa .. her telefonu "sıra da bekleyenler var" diyerek kapatıyoruz :50:

Zamanla sıra daha az olur.Siz ev meselelerini de konuştuğunuz için zaman kısıtlı geliyordur.Usta birliğine gittiklerinde çok daha rahat olurlar belki cep telefonu götürme gibi imkanları da olur.

ankesörlü telefondan ödemeli mi ne atılıomuş öyle bşy duymuştum kızlar siz öyle bir kart fln duydunz mu?
ayy inş usta da cep teli kullansalar da rahatlasak :)

Benimki de 2. tabur 3. bölük :)
ben bugun cok kısa konuşabildim cok sıkılmış bunalmış çok bahsedemedi sırada cok kişi var dedi sen detay alabildin mi ne yapmışlar ? ben gidicem ctesi günü sabah 9 da oradayım sen ? :)
konuştuğumuzu söyledim ben aynı tabur ve bölükte birisi var onun sevgilisiyle konuşuyorum diye numarası kaçmış dedi bilmiom dedim sen konuşursan seninkine söyle benimkinin numarası 179 :)

Birliğini biliyorıum canım çok sağol. Bu kastamonu için değil mi benimki orda da

kızlar selam :) ben 349 yareniyim erkek arkadaşımda kastamonu gölköy de yaptı acemiliğini, o zaman bol bol ankesörlü telefondan arardım hatta ankesörlerin doğru düzgün çalışanlarına çentik atmıştı, hepsini denemiştik hangisi geri aranıyo hangisi düzgün çalışıyo diye :) sonu 02 olan oldukça rahat konuşulan bi telefondu belki sizi çaldırdıklarında ondan daha rahat konuşursunuz ve siz o ankesörü geri arayabiliyorsunuz. sonu tek rakamlı olanlar geri aranmıyor :) belki işinize yarar

kızlar selam :) ben 349 yareniyim erkek arkadaşımda kastamonu gölköy de yaptı acemiliğini, o zaman bol bol ankesörlü telefondan arardım hatta ankesörlerin doğru düzgün çalışanlarına çentik atmıştı, hepsini denemiştik hangisi geri aranıyo hangisi düzgün çalışıyo diye :) sonu 02 olan oldukça rahat konuşulan bi telefondu belki sizi çaldırdıklarında ondan daha rahat konuşursunuz ve siz o ankesörü geri arayabiliyorsunuz. sonu tek rakamlı olanlar geri aranmıyor :) belki işinize yarar

Evet biraz önce 02 den konuştuk canım çok şükür yaaa başka hangi telefonlarla rahat konuşuluyo geri aranıyo acaba

kızlar askerim aradı dediki 3 mayısta yemin töreni var, 6 mayısta kıbrısta olacak şekilde kendimizi ayarlayacağız dedi. yani 3 mayıstan hemen sonra usta birliklerine gidiyolar.. bir de yemekler çok güzelmiş. o konuda mutlu olduğunu söyledi.

kızlar askerim aradı dediki 3 mayısta yemin töreni var, 6 mayısta kıbrısta olacak şekilde kendimizi ayarlayacağız dedi. yani 3 mayıstan hemen sonra usta birliklerine gidiyolar.. bir de yemekler çok güzelmiş. o konuda mutlu olduğunu söyledi.

oley manisadan bi haber geldi :31: eşimde yemekler iyi demişti zaten :31: bu arada 72 kişiymiş onun koğuşu yaa ne kadar çok :26: vavili sen hangi bölükte hangi mangada olduğunu biliyormusun askerinin ?

canım üzülme, benim askerim dedi ki bakarsın seni günlerce arayamam bakarsın günde 10 kere ararım.. telefon bekleme benden dedi. burda düzenli bir durum yok dedi.

farkındayım düzen olmadığının .. yoksa kocişim neden aramasın ki .. rahat olsun yeter ki :31:

kızlar selam, ankarayı bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum..
pazar akşamı mamak tan Esenboğa ya gideceğim , askeriyeden çıkınca oraya nasıl giderim ? hangi vasıtaları kullanmam gerekiyor bir de tahmini ne kadar sürer uçak biletimi ona göre alayım ?

tekrar merhaba,

daha once de yazmistim ama mesajlarim arada kaynadi heralde. yakini mamak'ta olanlar acaba internet kullanma imkanlari olup olmadiklarini biliyorlar mi askerlerin? simdiye kadar bu konuda bir sey soyleyen yakininiz oldu mu? bilen varsa yardimci olurlarsa gercekten cok sevinirim.

tekrar merhaba,

daha once de yazmistim ama mesajlarim arada kaynadi heralde. yakini mamak'ta olanlar acaba internet kullanma imkanlari olup olmadiklarini biliyorlar mi askerlerin? simdiye kadar bu konuda bir sey soyleyen yakininiz oldu mu? bilen varsa yardimci olurlarsa gercekten cok sevinirim.

canım kaynamamıştır ama bu konuda bilgileri yok sanırım arkadaşların :26: inşallah soruna cevap bulabilirsin ..

Back