351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

yok canım hiç haber yok akşama kadar bekleyeceğim, akşam ben ararım olmazsa. cumartesi de görmeye gideceğim

Çok şükür ben Ankara'dayım canım :)
Ben pek ankarayı bilmiyorum senden destek alırım o zaman :) mesela kalacak otel temiz ve cok pahalı olmayan var mı bildiğin ?
Birde ben ucakla gelsem esenboğadan mamak a nasıl gelebilirim uzakmı cok ?

Ben pek ankarayı bilmiyorum senden destek alırım o zaman :) mesela kalacak otel temiz ve cok pahalı olmayan var mı bildiğin ?
Birde ben ucakla gelsem esenboğadan mamak a nasıl gelebilirim uzakmı cok ?

Otel bildiğim yok ama internetten bulursun bir şeyler. Gelişin biraz zor olacak Esenboğa'dan Mamak'a en yakın nasıl gidilir ben bi araştırayım. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bu arada benim telefonum geldi şimdi. Bütün gün bağırdık, çağırdık, marşlar söyledik şimdi istirahat verdiler dedi. Birazdan sizinkiler de arar.

Kızlar askerim şimdi aradı.Tören ve eğitim olmuş bugün.Koşu falan değil de neler yapılacağı anlatılmış,fazla bir şey yapmamışlar.Kalbim yerinden çıkacaktı konuşurken.Çokk...özledim

Bir de bugün yağmur yağmış,serinmiş hava.Üşümüş biraz

Yatış saatlerimiz nöbetçi subaya göre değişiyor,dün en geç 11'e kadardı dedi ki 22.30'da beni aramıştı.Bu akşam da aramaya çalışacak sıra olmazsa.Merak etmeyin kızlar serbest zamanları bölük bölük değişiyor,başlarında ki komutana bağlı fırsat bulduklarında mutlaka ararlar.

Beni unutur musun acaba diye düşünüyorum dedi.Çok üzüldüm ama üzüldüğümü belli etmedim,sakın öyle bir şey düşünme diyebildim.Benim ona olan bağlılığımı ve sevgimi bilir çok güvenir ama askerlik psikolojisinden böyle düşünmüş olabilir herhalde (

MANİSA'dakilerden haber alan var mı? bugün aramadı yhaaa

cnm biz bugün konuştuğumzda her bölüğün eğitim arası fln farklı dedi ve gene sanırım eğitimdelerdi, netten bi yerde okudum manisanın baya kalabalık olduğunu telefonda fln sıra olduğu yazıodu.. akşam vakit buldklarında ararlar die düşünüorum..

Canım ben yemin törenine gidicem beni sevgilimin ailesi alıcak otogardan.sonra eğer izne çıkabilirse biz otelde kalıcaz ben annesi teyzesiyle kalırım onlarda erkek erkeğe tabi yoksa bi daha göremem çok zor olur

benim nişanlım kastamonuda sonra bitlise gidecek var mı doğuya gidecek askeri olan çok korkuyorummmm
Benim sevgilim de doğuya gidicek canım.Usta birliği Doğubeyazıt.Canını sıkma.Hiç sevdiğine belli etme bunu.Bikaç kişi doğu zordur doğubeyazıt sınır filan deyip canını sıkmışlar sevgilimin.Ben destek verdim moral verdim.Sen de öyle yap.

dönüş tarihini 19 eylül diye biliyordum. değil mi?
Dönüş tarihleri 17 eylül canım.eğer 1600km üstüyse gittiği yer 16eylül

Bugün kimseden haber gelmedi kızlar hiç arayan olmadı mı? eğitim başladı demek ki
Bugün beni de hiç arayamadı sevgilim.Neler yapıo acaba:26:

Canım benim sevgilim de ankara mamakta.Hatta geçen telefonda konuşurken birinin usta birliği çankayaya çıkmış ne güzel şanslı ankarada kalıcak diyodu Belki de o senin sevdiğindir
Bugün beni de aramadı maalesef bekliyorum başında resmen

Son düzenleme:
Konuştuuukk konuştuukkkk:102:

Ben çok iyiyimm dediiiiii sağlığım,yemeğim,uykum herşeyim çok iyi dedi.sesi de çok iyi geliyodu yihuuuuuuuuuuuuu
Mamaklı askerleri olan arkadaşlarım bugün 3 tane aşı olmuş sevdiceklerimiiizzz:94: Hiç boş vakitleri olmuyomuş o yüzden arayamıyolarmış.Heryerde bi sıra varmış.

merhaba kızlar, aramıza yeni arkadaşlar gelmiş çok sevindim
az önce işten eve geldim .. öyle oturuyorum üstümü bile değiştirmedim .. gün içinde sizi takip etmeye çalıştım ama yazamadım, yoğun geçti günüm :26:

bu arada ben dönüş tarihini 16 eylül olarak yazdım, neye göre yazmalı acaba :26:

ilkaycım bugün nasılsın? rahatlayabildin mi biraz?

şimdilik iyiyim canım .. gün boyu kafam dağıldı baya .. çarşambadan itibaren ankarada fuarda olacağım oldukça yoğun geçecek bir 5 günüm var, en azından yalnızlığımı düşünmeye fırsatım olmaz .. ankarada olan arkadaşları fuara beklerim

MANİSA'dakilerden haber alan var mı? bugün aramadı yhaaa

canım biz 13.30 gibi konuştuk sadece 1 buçuk dakika kadar .. hiç konuşamıyoruz .. iyimisin iyiyim falan bitiyor sonra .. her telefonda "çok sıra var uzatmayalım" diyor :44: biz birde evli olunca evin idaresiyle ilgili şeylerde konuşmak zorunda kalıyoruz daha hiç öyle seni seviyorumlar, seni özledimler konuşamadık :26:

ne fuarı cnm ankarada?

ne fuarı cnm ankarada?

ege tanıtım günleri canım .. biz denizliyi temsilen gideceğiz .. yemek firması olarak katılıyoruz fuara .. benim mesleğimle alakası olmasa da dedim ben gelirim, ne görev verirseniz yaparım :26: çok yoğun olunca düşünmeye fırsatımda kalmaz .. gecede o yorgunlukla sızar kalırım ..

Benimki 2. Tabur 3.bölükte belkide aynı yerledeler :)))
Benimki az önce aradı yeni bitmiş eğitimleri cok konusamadık sıra varmıs cok
Ben bu hsonu görmeye gideceğim istanbuldan dönüşte anlatırım sana nasıl bir yer oldugunu sen hangi şehirdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…