- 13 Nisan 2013
- 37
- 0
- 96
- Konu Sahibi esraylmz03
-
aynenn dün en son 20.00 gibi konuştuk biz de.. ben de o yüzdendir diye düşünüyorum.
merhaba benim sevgilimde mamakta bugün hiç aramadı seninki arayabildi mi ?
Bende gideceğim istanbuldan gidiyorum ben sen ?yok canım hiç haber yok akşama kadar bekleyeceğim, akşam ben ararım olmazsa. cumartesi de görmeye gideceğim
Bende gideceğim istanbuldan gidiyorum ben sen ?
yok canım hiç haber yok akşama kadar bekleyeceğim, akşam ben ararım olmazsa. cumartesi de görmeye gideceğim
Ben pek ankarayı bilmiyorum senden destek alırım o zaman :) mesela kalacak otel temiz ve cok pahalı olmayan var mı bildiğin ?Çok şükür ben Ankara'dayım canım :)
Ben pek ankarayı bilmiyorum senden destek alırım o zaman :) mesela kalacak otel temiz ve cok pahalı olmayan var mı bildiğin ?
Birde ben ucakla gelsem esenboğadan mamak a nasıl gelebilirim uzakmı cok ?
MANİSA'dakilerden haber alan var mı? bugün aramadı yhaaa
Kizlar dün kocam yemin toreninden sonra manisada kalmayacagini soyledi.. ama bazilarimiz 2 hafta daha egitim devam edecek dediniz
Canım ben yemin törenine gidicem beni sevgilimin ailesi alıcak otogardan.sonra eğer izne çıkabilirse biz otelde kalıcaz ben annesi teyzesiyle kalırım onlarda erkek erkeğe tabikızlarrr,
evli olmayanlarımız, sevgilileri ile nasıl görüşmeyi planlıyorlar? evci iznine çıkıp memleketine giderse ben onu göremem kinasıl bi plan yapalım, ne zaman nasıl görüşeceksiniz? tek beklediğim gün o gün. sürekli o günü düşünüyorum şimdilik..
Benim sevgilim de doğuya gidicek canım.Usta birliği Doğubeyazıt.Canını sıkma.Hiç sevdiğine belli etme bunu.Bikaç kişi doğu zordur doğubeyazıt sınır filan deyip canını sıkmışlar sevgilimin.Ben destek verdim moral verdim.Sen de öyle yap.benim nişanlım kastamonuda sonra bitlise gidecek var mı doğuya gidecek askeri olan çok korkuyorummmm
Dönüş tarihleri 17 eylül canım.eğer 1600km üstüyse gittiği yer 16eylüldönüş tarihini 19 eylül diye biliyordum. değil mi?
Bugün beni de hiç arayamadı sevgilim.Neler yapıo acaba:26:Bugün kimseden haber gelmedi kızlar hiç arayan olmadı mı? eğitim başladı demek ki
Canım benim sevgilim de ankara mamakta.Hatta geçen telefonda konuşurken birinin usta birliği çankayaya çıkmış ne güzel şanslı ankarada kalıcak diyodumerhaba arkadaşlar, bende 351. dönem bekleyenlerdenim.
kısa dönem acemilik : mamak / ankara
usta birliği : çankaya / ankara
sınıfı: muhabere
gittiği günden beri günden beri günde 1 kez arardı bugün hiç aramadı, pazartesi eğitimler başlayacak diyordu sanırım fırsat bulamadı elim telefona yapıştı resmen.
anlattığına göre sürekli bekledikleri için çok sıkılıyormuş, koğuslar 50 kişilik yemekler fena değil dedi. yemin töreni 3 mayıstaymış saatini bilemiyorum tabiki
ziyaretçi gidebiliyoruz yemin töreninden önce 9-18 arası ama gelmeleri 11 i buluyormuş, tek basına göndermiyorlarmış ben bu hafta sonu gideceğim görmeye izlenimlerimi paylaşırım sizinle
allah herkesin sevdiğini tez zamanda kavuştursun
biz de en son dün 20.00'de konuştuk ondan sonra haber çıkmadı. olmazsa akşam biz ararız.
ilkaycım bugün nasılsın? rahatlayabildin mi biraz?
MANİSA'dakilerden haber alan var mı? bugün aramadı yhaaa
merhaba kızlar, aramıza yeni arkadaşlar gelmiş çok sevindim
az önce işten eve geldim .. öyle oturuyorum üstümü bile değiştirmedim .. gün içinde sizi takip etmeye çalıştım ama yazamadım, yoğun geçti günüm :26:
bu arada ben dönüş tarihini 16 eylül olarak yazdım, neye göre yazmalı acaba :26:
şimdilik iyiyim canım .. gün boyu kafam dağıldı baya .. çarşambadan itibaren ankarada fuarda olacağım oldukça yoğun geçecek bir 5 günüm var, en azından yalnızlığımı düşünmeye fırsatım olmaz .. ankarada olan arkadaşları fuara beklerim
canım biz 13.30 gibi konuştuk sadece 1 buçuk dakika kadar .. hiç konuşamıyoruz .. iyimisin iyiyim falan bitiyor sonra .. her telefonda "çok sıra var uzatmayalım" diyor :44: biz birde evli olunca evin idaresiyle ilgili şeylerde konuşmak zorunda kalıyoruz daha hiç öyle seni seviyorumlar, seni özledimler konuşamadık :26:
Nereyi aricaz bende aradığı ankesörlü tel nolarından başka bilgi yok ki
ne fuarı cnm ankarada?
Benimki 2. Tabur 3.bölükte belkide aynı yerledeler :)))Canım ben yemin törenine gidicem beni sevgilimin ailesi alıcak otogardan.sonra eğer izne çıkabilirse biz otelde kalıcaz ben annesi teyzesiyle kalırım onlarda erkek erkeğe tabiyoksa bi daha göremem çok zor olur
Benim sevgilim de doğuya gidicek canım.Usta birliği Doğubeyazıt.Canını sıkma.Hiç sevdiğine belli etme bunu.Bikaç kişi doğu zordur doğubeyazıt sınır filan deyip canını sıkmışlar sevgilimin.Ben destek verdim moral verdim.Sen de öyle yap.
Dönüş tarihleri 17 eylül canım.eğer 1600km üstüyse gittiği yer 16eylül
Bugün beni de hiç arayamadı sevgilim.Neler yapıo acaba:26:
Canım benim sevgilim de ankara mamakta.Hatta geçen telefonda konuşurken birinin usta birliği çankayaya çıkmış ne güzel şanslı ankarada kalıcak diyoduBelki de o senin sevdiğindir
Bugün beni de aramadı maalesef bekliyorum başında resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?