- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
aynennn bizim de öylee oluo, bekleyenler var onlar da konuşsn dio ve kapanıo telefon.. usta birlikleri daha sakin yerlerse sanırım daha uzun konuşuruzzz artt..
teşekkürler kızlarşu telefon sırası sıkıntısı olmasa konuşabileceğiz yaa .. her telefonu "sıra da bekleyenler var" diyerek kapatıyoruz
cnm dışardan da alınıo kalabiliosun sadece kalma ücreti farklı oluo.. mamakta otel var mı yok mu hiç bilmiorum ama şuanda aklıma gelen bi orası oldu ben gene de bi düşüneym cnm..
ben bugun cok kısa konuşabildim cok sıkılmış bunalmış çok bahsedemedi sırada cok kişi var dedi sen detay alabildin mi ne yapmışlar ? ben gidicem ctesi günü sabah 9 da oradayım sen ? :)Benimki de 2. tabur 3. bölük :)
Birliğini biliyorıum canım çok sağol. Bu kastamonu için değil mi benimki orda da
kızlar selam :) ben 349 yareniyim erkek arkadaşımda kastamonu gölköy de yaptı acemiliğini, o zaman bol bol ankesörlü telefondan arardım hatta ankesörlerin doğru düzgün çalışanlarına çentik atmıştı, hepsini denemiştik hangisi geri aranıyo hangisi düzgün çalışıyo diye :) sonu 02 olan oldukça rahat konuşulan bi telefondu belki sizi çaldırdıklarında ondan daha rahat konuşursunuz ve siz o ankesörü geri arayabiliyorsunuz. sonu tek rakamlı olanlar geri aranmıyor :) belki işinize yarar
inşallah canım ya bana iyi gelir .. tanışalım yemin töreninde
beklerim o zamanevet ya yağmur yağmasa iyi olur yoksa biz çok zorlanacağız:26:
kızlar bugün sadece bir kez konuşabildim ya
kızlar askerim aradı dediki 3 mayısta yemin töreni var, 6 mayısta kıbrısta olacak şekilde kendimizi ayarlayacağız dedi. yani 3 mayıstan hemen sonra usta birliklerine gidiyolar.. bir de yemekler çok güzelmiş. o konuda mutlu olduğunu söyledi.
canım üzülme, benim askerim dedi ki bakarsın seni günlerce arayamam bakarsın günde 10 kere ararım.. telefon bekleme benden dedi. burda düzenli bir durum yok dedi.
kızlar bugün sadece bir kez konuşabildim ya
bende maalesef hemde cok kısa bekleyenler var onlarda konuşsun diyip kapatıyor
tekrar merhaba,
daha once de yazmistim ama mesajlarim arada kaynadi heralde. yakini mamak'ta olanlar acaba internet kullanma imkanlari olup olmadiklarini biliyorlar mi askerlerin? simdiye kadar bu konuda bir sey soyleyen yakininiz oldu mu? bilen varsa yardimci olurlarsa gercekten cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?