- Konu Sahibi esraylmz03
-
tekrar merhaba,
daha once de yazmistim ama mesajlarim arada kaynadi heralde. yakini mamak'ta olanlar acaba internet kullanma imkanlari olup olmadiklarini biliyorlar mi askerlerin? simdiye kadar bu konuda bir sey soyleyen yakininiz oldu mu? bilen varsa yardimci olurlarsa gercekten cok sevinirim.
Biraz önce tekrar konuştuk 4 dk'cıkHer akşam aramamı bekleme akşamları daha çok sıra oluyor çünkü dedi.
Bu akşam yat saati 10'muş kızlar bilginize (manisadakiler)
oley manisadan bi haber geldieşimde yemekler iyi demişti zaten bu arada 72 kişiymiş onun koğuşu yaa ne kadar çok :26: vavili sen hangi bölükte hangi mangada olduğunu biliyormusun askerinin ?
biz akşamları konuşamadık hiç :26: başka bir şey söyledi mi canım askerin :44: biz bugün öğlen konuşabildik sadece sizlerden bilgi alıyorum artık sağolun kızlar
canım koğuşu 4. koğuş. emin değilim ama 3. taburda heralde. ay çok anlamıyorum diye hiç aklımda tutamadım. söyledi yoksa. sorayım tekrar aradığında canım..
Hayır canım,yemin töreninden sonrası için izin meselesini konuştuk.Ama genel olarak ortam iyi,üstlerimiz anlayışlı falan diyor hep.Bir de onun koğuşunda 24 kişi varmış.
Birbirimize buradan destek olacağız canım bizi bizden başkası anlayamaz.
ortamının iyi olmasına sevindim yayarın daha uzun konuşabilsek keşke 1-2 dakika çok az ya çok hızlı geçiyor
İnşallah canım.Bu hafta geçtikten sonra sıra daha az olur diye düşünüyorum.
inşallah ya.. daha uzun daha rahat konuşabileceğimiz zamanlar gelsin artık
benim askerim su an acemilikte mamakta ama internet cep telefonu imkanı yok sadece ankesörlüden konuşuyoruz ..
canım kaynamamıştır ama bu konuda bilgileri yok sanırım arkadaşların :26: inşallah soruna cevap bulabilirsin ..
Kızlar mektup göndereceğim askerime,açık adresi buldum ama tabur ve bölüğünü en sona mı yazsam yoksa kışla adını ve ili yazdıktan sonra mı yazsam ?
Karışıklık olsun istemiyorum.
353 ler ne zaman gelio(
:))
bilemedim canım bende :44: 349. dönemdeki yarenlerden bilen vardır belki :26:
daha çok dimio günleri görsek keşke hemen
sürekli kendime bi ugras bulmaya arkadaşlarımla görüşüp vakit geçirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor geçmiyor zaman belki cok yeni ondan geçmiyor
dün gece hiç uyuyamadım sürekli uyandım tedirgindim hep onsuz olmak cok kötü
kaçıncı tabur ve bölükte askerin canım?Aşkitom aradı mamaktan banyo yapmışlar bugün 5 dakika vermişler -:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?