351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

benim askerim su an acemilikte mamakta ama internet cep telefonu imkanı yok sadece ankesörlüden konuşuyoruz ..

Biraz önce tekrar konuştuk 4 dk'cık Her akşam aramamı bekleme akşamları daha çok sıra oluyor çünkü dedi.

Bu akşam yat saati 10'muş kızlar bilginize (manisadakiler)

Biraz önce tekrar konuştuk 4 dk'cık Her akşam aramamı bekleme akşamları daha çok sıra oluyor çünkü dedi.

Bu akşam yat saati 10'muş kızlar bilginize (manisadakiler)

biz akşamları konuşamadık hiç :26: başka bir şey söyledi mi canım askerin :44: biz bugün öğlen konuşabildik sadece sizlerden bilgi alıyorum artık sağolun kızlar

oley manisadan bi haber geldi eşimde yemekler iyi demişti zaten bu arada 72 kişiymiş onun koğuşu yaa ne kadar çok :26: vavili sen hangi bölükte hangi mangada olduğunu biliyormusun askerinin ?

canım koğuşu 4. koğuş. emin değilim ama 3. taburda heralde. ay çok anlamıyorum diye hiç aklımda tutamadım. söyledi yoksa. sorayım tekrar aradığında canım..

biz akşamları konuşamadık hiç :26: başka bir şey söyledi mi canım askerin :44: biz bugün öğlen konuşabildik sadece sizlerden bilgi alıyorum artık sağolun kızlar

Hayır canım,yemin töreninden sonrası için izin meselesini konuştuk.Ama genel olarak ortam iyi,üstlerimiz anlayışlı falan diyor hep.Bir de onun koğuşunda 24 kişi varmış.

Birbirimize buradan destek olacağız canım bizi bizden başkası anlayamaz.

canım koğuşu 4. koğuş. emin değilim ama 3. taburda heralde. ay çok anlamıyorum diye hiç aklımda tutamadım. söyledi yoksa. sorayım tekrar aradığında canım..

bende aklımda tutamıyorum da yazmıştım .. 6. tabur 2. bölük 1. manga 4. koğuş sen bilirsin tatlım .. ben belki karşılaşıyorlardır diye merak ettim

ben dün arkadaşların var mı diye sormuştum .. var bi grup olduk ama koğuş dışında birbirimizi tanımakta zorlanıyoruz herkes yeşil demişti güldürdü beni

ortamının iyi olmasına sevindim ya yarın daha uzun konuşabilsek keşke 1-2 dakika çok az ya çok hızlı geçiyor

Kızlar mektup göndereceğim askerime,açık adresi buldum ama tabur ve bölüğünü en sona mı yazsam yoksa kışla adını ve ili yazdıktan sonra mı yazsam ?

Karışıklık olsun istemiyorum.

benim askerim su an acemilikte mamakta ama internet cep telefonu imkanı yok sadece ankesörlüden konuşuyoruz ..

canım kaynamamıştır ama bu konuda bilgileri yok sanırım arkadaşların :26: inşallah soruna cevap bulabilirsin ..

cevaplariniz icin tesekkurler. ayrica paylasimlariniz icin de. bu sekilde bir nebze de olsun haber aliyorum sizin sayenizde. umarim hepsi sorunsuz donup gelecekler.

Kızlar mektup göndereceğim askerime,açık adresi buldum ama tabur ve bölüğünü en sona mı yazsam yoksa kışla adını ve ili yazdıktan sonra mı yazsam ?

Karışıklık olsun istemiyorum.

bilemedim canım bende :44: 349. dönemdeki yarenlerden bilen vardır belki :26:

daha çok dimi o günleri görsek keşke hemen

sürekli kendime bi ugras bulmaya arkadaşlarımla görüşüp vakit geçirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor geçmiyor zaman belki cok yeni ondan geçmiyor
dün gece hiç uyuyamadım sürekli uyandım tedirgindim hep onsuz olmak cok kötü

neyle meşgulsün peki? okuyor musun, çalışıyor musun yada evde misin canım? kendine mutlaka bir meşguliyet bul, kursa falan git.. ben çalışmasaydım delirirdim heralde :26: yatağımızda da yatamıyorum .. kokusunu duyunca ağlamaya başlıyorum çünkü pijamaları da duruyor yıkamadım bazen koklayıp geri koyuyorum ama

kızlar, ben de aynı olumlu şeyleri duydum bugun nişanlımdan manisa için, rahatız dedi, yemekler gayet güzel dedi, o da çok anlayışlı olduklarını söyledi, bugun azcık yağmur yağmış, dünkü kadar hava sıcak değil dedi, bugun eşofman ve spor aykkabı verdiklerini söyledi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…