351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar bnce cok endişe yapıyorsunuz bnm de nişanlım gitti15 gün öce.her gün dua ediyorum.Rabbim alnımıza neyi yazdıysa onu göreceğiz.sadece onlara moral lazım moralinizi her zaman yüksek tutun.nişanlıma uzun dönem çıktı.hep hayırlısını diledik.demekki hayırlısı buymuş.Siz bu dönemde ondan daha güçlü olmak zorundasınız.ben kendime günlük tutuyorum.yaşadığım her günü yazıyorum.nişanlım er olarak yapmayacak belki onun rahatlığı da var üzerimde ama doğu batı farketmez neresi onun için hayırlısıysa orada yapar gelir inş.Hepimizi Rabbim kavuştursun.

Dün konuştuğumuzda sizlerle taıştığımı söylemiştim. Acaba haberini aldığıma mı güvendi naaptı :) umarım benimki de arar. çok merak ediyorummm...

Dün konuştuğumuzda sizlerle taıştığımı söylemiştim. Acaba haberini aldığıma mı güvendi naaptı :) umarım benimki de arar. çok merak ediyorummm...

ben de söyledim cnm haberleri alıorum dedim, ama mutlaka arar eğitimlerden fırsat bulamıolardr cnmm fırsatını bulduğunda arar ama biz çok kısa konuştuk ve bekleyen çok dedi nişanlım sıra gelmeyedebilir eğitim arasında cnmm her an arayabilir

canım ben yemin törenine sabaktan gdip akşam otobüsü ile dönmeyi düşünüyorum ama şartları aşırı zorluyorum sanırım

evet yapabiliyosan yap ama çok yorucu olur:44: yemin törenine gitmeyebilirim ben. çünkü ailesi gelecek hiç tanışmadım onlarla, bir de yemin töreninden sonra 2 hafta daha acemilikte eğitim göreceklermiş... ne yapsam çok kararsızımm:44:

şafak 155 degılmı kızlar neden 157 den basladınız?

aaa öyle mi?? bu sefer farklı bir uygulama yapıyorlar işte. normalde 4 hafta eğitim verilip yemin töreni düzenlenip usta birliklerine geçiyorlardı. ben de yemin töreni neden bu kadar erken yapılıyor diyordum. demek ki töreni yapıp 2 hafta daha eğitim verip tüm askerler birlikte usta birliklerine gidecekler. ki bence bu daha mantıklı olur. eve geldikten sonra usta birliğine hiç bilmediği başka bir yere yine yalnız gitseydi aynı telaşı tekrar yaşardık..

benim sevgilimin en nefret ettiği şey beklemektir. o yüzden hiç sıraya bile girmiyor olabilir. ay sizinkiler arasa bari. 4 gözle sizinkilerin haberini bekliyorum canım

evet kızlar bu arada şu şafak meselesi de bir hali karışık. tüm ayları 30 diye hesap edip sonra fazlasını çıkarmak mı gerekiyormuş? 31 gün süren ayları yani.

kızlar şafak sayar var google yazın ordan izin kullancaksa kaç gün oldunu girin otomatik hesaplıyo =) bu arada ben uzun dönem yareniyim acemilik bu hafta bitiyo dağıtıma gelicek askerim.Hepinizi allah kavuştrsn

ama canım benimki jandarma. belki ondandır, her yerde öyle uzamayabilir eğitim. sen kendisinden öğren onu en iyisi

Kizlar dün kocam yemin toreninden sonra manisada kalmayacagini soyledi.. ama bazilarimiz 2 hafta daha egitim devam edecek dediniz

cnm sizi de allh kavuştursun, inş hayırlısı ile gelsinler, burda baya kişinin askeri manisa da.. benim nişanlım da orda. usta birlik neresi sizin?

Amin canım inşallah.Usta birliği gelibolu,çok şükür bana yaklaşıyor mesafemiz 3.5 saate düşecek ama orası için de sürgün yeri diyorlar inşallah umduğumuz gibi çıkmaz.

Canım ben öğrenci değilim,atanmayan öğretmenlerdenim.Askerimin teslim olmasından 1 hafta önce işi bıraktım sınava tam anlamıyla hazırlanmak için.Çünkü ona vereceğim en büyük hediye atanma haberim olacak inşallah.O'da bu yüzden istemiyor aslında manisaya kadar gitmemi,derslerinden kalma nasıl olsa yemin töreninden sonra izin kullanıcam diyor.İnşallah sorun çıkmazsa tabi.Yemin törenine gitmek senin için zor olacak sanıyorum ama usta birliğine geçtiğinde gidersin hem o zaman çarşı izinleri de olacak daha rahat görüşürsünüz.Usta birliğine nereye gidecek?umarım sana yakın bir yerdir.

canım sabah ne töreni olmuş? benimki hep gündüz 2.30 gibi arıyordu. bugün daha aramadı. eğitim saatleri hangi saatler hangi saatler mola veriyorlar acaba?

Canım eğitim saatleri ve molaları bölük komutanı ve eğitim çavuşuna göre değişir.Abim bölük komutanı oradan biliyorum.Benimki de aramadı bugün,bekliyorum inşallah ortamı olur da arar.

Kizlar dün kocam yemin toreninden sonra manisada kalmayacagini soyledi.. ama bazilarimiz 2 hafta daha egitim devam edecek dediniz

Benimki de kalmayacağız dedi hatta biletleri ayarla dedi.Çünkü izin kullanacak umarım sonrasında kötü bir sürpriz olmaz.

honored_proud

Aaaah canım ah.. Usta birliği Kıbrıs Kıbrısa gittikten sonra hiç göremem. Sonra da ben mezun olup evime gitcem, Haziranda. Artık istemeye ne zaman gelirlerse o zaman..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, bende 351. dönem bekleyenlerdenim.
kısa dönem acemilik : mamak / ankara
usta birliği : çankaya / ankara
sınıfı: muhabere

gittiği günden beri günden beri günde 1 kez arardı bugün hiç aramadı, pazartesi eğitimler başlayacak diyordu sanırım fırsat bulamadı elim telefona yapıştı resmen.
anlattığına göre sürekli bekledikleri için çok sıkılıyormuş, koğuslar 50 kişilik yemekler fena değil dedi. yemin töreni 3 mayıstaymış saatini bilemiyorum tabiki
ziyaretçi gidebiliyoruz yemin töreninden önce 9-18 arası ama gelmeleri 11 i buluyormuş, tek basına göndermiyorlarmış ben bu hafta sonu gideceğim görmeye izlenimlerimi paylaşırım sizinle
allah herkesin sevdiğini tez zamanda kavuştursun

merhaba benim sevgilimde mamakta bugün hiç aramadı seninki arayabildi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…