- Konu Sahibi esraylmz03
-
Şafak sayınca mı daha çabuk geçer, saymayınca mı? düşünüyorum 2 gündür..
canim ben 100'lere düsene kadar saymicamtwitterda felan yaziyorum sonra diyorum eee gecmiyor günler piskolojim bozuldu neyse ki bu aralar yogun calismaya basladim da az biraz kafam dagilcak yoksa saymakla cidden gecmicek günler
ben de aynısını düşünüyorum.. hala 150küsürlerde çünküüama bende tam tersi oluyor, şu an bi ton iş bekliyor beni yapmam lazım her yandan sıkıştırıyorlar yapmam için. konsantre olamıyorum hiç bi işe..
ben niğdeden gelmeyi dşünüyorum canım. akşam 7.30 da araba var. 12 saat sürüyor. sabah 7.30 da orda olurum. ama karar veremedim bi türlü
Herkese merhaba,
benim sevdiğimde manisada asker.Topiği ziyaretçi olarak okuyordum ama artık üye olmamın zamanı geldi diye düşünüp dün akşam üye oldum.Cuma gününden beri yeni yeni kendime geliyorum aslında.Askerimin iyi olduğunu duydukça ben de kendimi toparlıyorum.O iyi ise iyiyim ben de.Cumartesi günü sadece 3 dk konuşabilmiştik,çok şükür dün hem öğlen hem akşam aradı uzun uzun konuştuk.Artık çok sıra olmuyor dedi.Dün yatmaktan canı sıkılmış,hiçbir şey yapmadık pazartesi başlayacak eğitimler dedi.Her şeyi sordum yemekler iyi,yiyebiliyorum dedi.Koğuşta 24 kişilermiş.Çok iyiyim,çabuk alıştım aslında dedi.Seni çok özlüyorum ve aklım hep sende tek sıkıntım bu dedi.Konuşurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,dudaklarımı ısırarak konuşuyorum sürekli.Belli etmemem gerekiyor,rahat olsun orada gözü arkada kalmasın.Cuma gününden beri günlük tutuyorum,dün bölük ve taburunu öğrendim.Onları göndereceğim çünkü çok merak ediyor beni.Telefonda da sadece o konuşsun istiyorum ben iyiyim sen anlat diyorum.Aslında haftaya gitmeyi düşünüyordum ama 1,5 saat için 10 saatlik yolu gelme sakın ders çalışman lazım diye ısrar etti (kpss'ye hazırlanıyorum).Benim için hiç sorun değil yarim saatte görsem razıyım ben ama onu da üzmek istemiyorum.Yemin törenine gideceğim sonra da izin hakkını kullanacak birlikte döneceğiz buraya.7 gün sonrada usta birliğine gidecek.İzin kullandığı için askerlik uzayacak ama olsun diyor.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın onları.En az sıkıntıyla hayırlısıyla bitirip gelsinler inşallah.
kızlaarrrr askeri doğuya gidecek olan var mı benim msjlarım görünmüyor mu(((
kızlaarrrr askeri doğuya gidecek olan var mı benim msjlarım görünmüyor mu(((
endişeleniyorum cnm sadece rahat olur mu nasıl olur insan korkuyor işte ona da belli etmiyorum kimseyle paylaşamıyorum ama içten içe ko
korkma canım Allahın izniyle hiç bişey olmayacak sağlığı rahatı yerinde olsun en mühimi bu.
bende ilk duyduğumda çok ağladım çok korktum ama yapacak bişey yok.
endişeni korkunu çok belli etme onada.
cnm sabah sanırım on gbi fln başlıomuş yemin töreni, iki saat civari sürcekmiş sonra kaç gün izinleri varsa art ona göre ya ustalarına dönerler..
kızlarrr,
evli olmayanlarımız, sevgilileri ile nasıl görüşmeyi planlıyorlar? evci iznine çıkıp memleketine giderse ben onu göremem kinasıl bi plan yapalım, ne zaman nasıl görüşeceksiniz? tek beklediğim gün o gün. sürekli o günü düşünüyorum şimdilik..
Herkese merhaba,
benim sevdiğimde manisada asker.Topiği ziyaretçi olarak okuyordum ama artık üye olmamın zamanı geldi diye düşünüp dün akşam üye oldum.Cuma gününden beri yeni yeni kendime geliyorum aslında.Askerimin iyi olduğunu duydukça ben de kendimi toparlıyorum.O iyi ise iyiyim ben de.Cumartesi günü sadece 3 dk konuşabilmiştik,çok şükür dün hem öğlen hem akşam aradı uzun uzun konuştuk.Artık çok sıra olmuyor dedi.Dün yatmaktan canı sıkılmış,hiçbir şey yapmadık pazartesi başlayacak eğitimler dedi.Her şeyi sordum yemekler iyi,yiyebiliyorum dedi.Koğuşta 24 kişilermiş.Çok iyiyim,çabuk alıştım aslında dedi.Seni çok özlüyorum ve aklım hep sende tek sıkıntım bu dedi.Konuşurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,dudaklarımı ısırarak konuşuyorum sürekli.Belli etmemem gerekiyor,rahat olsun orada gözü arkada kalmasın.Cuma gününden beri günlük tutuyorum,dün bölük ve taburunu öğrendim.Onları göndereceğim çünkü çok merak ediyor beni.Telefonda da sadece o konuşsun istiyorum ben iyiyim sen anlat diyorum.Aslında haftaya gitmeyi düşünüyordum ama 1,5 saat için 10 saatlik yolu gelme sakın ders çalışman lazım diye ısrar etti (kpss'ye hazırlanıyorum).Benim için hiç sorun değil yarim saatte görsem razıyım ben ama onu da üzmek istemiyorum.Yemin törenine gideceğim sonra da izin hakkını kullanacak birlikte döneceğiz buraya.7 gün sonrada usta birliğine gidecek.İzin kullandığı için askerlik uzayacak ama olsun diyor.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın onları.En az sıkıntıyla hayırlısıyla bitirip gelsinler inşallah.
kızlar, manisadaki askerimle sabah konuştuk, tören olmuş öyle dedi, kesin olarak yemin töreni üç mayısta olcakmış..
çok erken başlıyormuş yaa.. yetişemeyebilirim. keşke öğle saatlerine doğru olsa..
canım sabah ne töreni olmuş? benimki hep gündüz 2.30 gibi arıyordu. bugün daha aramadı. eğitim saatleri hangi saatler hangi saatler mola veriyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?