- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
sen onlara ne bakıyosun canım benim, kuzenlerim bedelli yaptı, abi-kardeş 28 gün yoktular da giderken ne kadar üzüldük, onlar ordayken endişelendik..
adı üstünde askerlik bu bir ayıda zor 15 ayıda..
ama evet şükürler olsun ki kısa dönemler, doğuda değiller..
yinede endişelenmiyoruz mu bak banyo yapamadıklarında biz burda üzülüyoruz..
kimsenin lafını önemseme, cevap verme hee de geç, çok gördüm ben 5 ayı küçümseyip oğullarının peşine 5 ay ağlayanı..
akılları sıra moral veriyorlar, duyma onları..
yok cnm olur mu öyle şey, burda hepimiz aynı durumdayız birbimizi en ii biz anlarız. aynı özlemi, aynı duyguları yaşıoruz.. burda konuştukca anlattıkca insan daha da rahatlıyor.. yalnız olmadığını, herkesn aynı duyguları yaşadığını biliyor. o yüzden tabiki de anlat, içinde kalmasın..
teşekkür ederim canım .. dediğin gibi yazdıkça rahatlıyorum .. çok zor geldi bana bu akşam herşey .. o kadar çok ağladım ki aynaya baktığımda kendimi tanımakta zorlanıyorumbugünler böyle geçecek biliyorum .. ağlamamam gerekiyor demek istemiyorum kendime .. duygu neyse o yaşanmalı.. bazen ertelenebilir ama mutlaka an gelip yaşanmalı .. günlerdir erteledim ben .. şimdide mutsuzluğumu en derin şekilde yaşıyorum .. tesellisi yok bu duyguların kızlar
cnm yaşanması gerekn duygular işte yaşamak daha ii az da olsa rahatlıoruzz, biliourzz ki tek değiliz, asker beklemek çok zor, çok yourucuu ama işte kendi adıma tek avuntum kısa dönem olması belki de yemin töreninden sonra azcık daha rahatlarız
benim yarından itibaren sınavlarım başlıyo ve adamakıllı ne çalışabildim ne başka bişey yapabildimbenim sevgilimde mamakta şimdi girmistir duşa heralde ohh sevindim :)
ama kızlar doğuda değil allahtan sevdiklerimiz demişsiniz benimkisi ustada doğuya gidiyo demeyin öyleeee
cnm sen hangi şehirden gtcksn? ben de tek gtmiorum maalesef, kayınvalidemler fln hep beraber gidilckmiş, ama yeri merkezi sanırım o kışlanın öyle duymuştum sanki
Bizde annemler kayinvalideler birlikte gideriz ama toren sonunda 5 dakika buluşalım tanisalim askerlerimizi de tanistiralimgerçi torenden sonra orada kalmayacaklar ama..
kafamı topladım sonra çalıştım daha yeni yaticam zaten canım yaacanım sen elinden gelenin en iyisini yap olur mu.. iyi notlar al ki askerinde sevinsin.. doğudan kasıt terör bölgesiydi tatlım, çok şükür sizin yeriniz iyi sadece biraz uzak :26:
canım sana kiyamamben yatıyorum kızlar, yarın çok erken işe gideceğim .. bu gece yatağımızda yatamayacağıma karar verdim .. kanepede yatayım
iyi geceler herkese ..
amin canım çok sağolAllah yardımcınız olsun kızlarHoşgeldiniz hasret günlerine
mamakta askerleri olan kızlar bizde yapsak ya böyle bişey hehehe :) ben anlatamadıklarimi resmen sizlerle paylaşıyorum burda içimi dokuyorum gerçek dostum gibisinizevet canım ben de tanışmayı çok isterim.. bakarsınız ileride eşlerimiz askerlik arkadaşlarıyla hep görüşür ve bizlerde sizzinle bu günlerimize güleriz :)
(null)
Kızlar normalde sabah 8 gibi arardı aramadı
Bugün eğitim başlayacaktı acaba ondan mı, çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?