- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben haftaya giderim yanına diyordum ama gidemem ki iş için ankarada olacağım yaa:26: neyse sonraki ilk firsatta giderim artık. . Haklısın yemin torenine odaklanmak lazım
benimki de kastamonuda :) kastamonudakiler için öğrendiğim bilgileri paylaşayım bari:
içim çok rahat şu an, hep olumlu şeyler söyledi çünkü. dün 3 kere aradı, bugün şimdilik 1 kere aradı ama yine arayacakmış. yemekler iyiymiş etli falan bişeyler. yemekler dışardan geliyomuş zaten, eğitime falan daha başlamamışlar boş boş dolanıyolarmış. komutanlarından çok memnunmuş hepsi kafa adamlar diyor. aman nazar değmesin yaa çok mutluyum. ankesörlü telefondan ben onu arayınca ses gelmiyo ona sinir oldum, ama o beni duyuyomuş. onun kontörü bitmesin diye uğraşıyorum fakat olmadı. sonuç olarak yine o beni arıyor hep...siz nasıl hallettiniz telefonla konuşma işini canım?
Biz eşim gitmeden ptt den 2 tane kart aldık. . Birinde evlere diğerinde ceplere bedava dakikalar var.. bedavalar bitince normal tarifeden dusecekmis
Hatta pin kodu bile vardi kartın. . Onlardan alıp gönderin isterseniz kızlar:26:
bunu bilmiyodum ben, sürekli kart alıyo o da normalde ikimizinde cebi kamu tarifesi bedava konuşuyoduk ama böyle olunca zorlanıyoruz haliyle..
bide kargo yollayabilir miyiz oraya, formasını unutmuş, pudrada almadı, kart yollarım falan ona..
çok teşekkürler bilgi için
Eve 200 dakika cebe 120 dakika bedavaydi yanlis hatırlamıyorsam:44: kargo gondereceksen once bi askerine sor canım. . Esim hangi bölük kaçıncı mangada olduğunu söylemişti bana sonra dedi ki bisey gönderecek olursan bu şekilde bunları yaz gönder demişti..
200 dk çok iyi, yiyecekten çok karta para harcamasına üzülüyordum böyle ekonomik olur bizim için..
akşam ararsa sorayım, gerçi tlfu kapatınca aa şunu şunuda soracaktım diyorum tlfda hep onu güldürme çabasındayım, çok keyifsiz :26:
Bende unutuyorum soracaklarimi:26: bir kâğıda yazdım hatta dün 'yarın ararsa şunları sorayım'diye ama oyle bir anda aradı ki kağıt falan nerdeee.. ama yine de kagittakileri aklımda tutmusum sordum.. bedava dakikası varda uzun konuşmuyoruz yine de .. sıra var diyor eşim hızlı hızlı konuşup kapatıyoruz.. morali bozuk farkındayım bende ama hiç şikayet etmedi daha.. sesi bozuk geliyor bazen .. bazen de biraz daha iyi.. acemilik zor geçer diyorlardı zaten.. inşallah usta birliğine gittiklerinde rahat ederiz kızlar
Kastamonu grubu haberiniz olsun tek numaralı ankesörler karşıdan aramalı.
Henuz bılmıyordur sevdikleriniz.Siz söylersiniz.
Bız bu sekılde 1 ay fırsat buldukca 1-1,5 saat konustugumuz oluyordu.Eyy gidi günler..
Kastamonu yatıştırr güzeldirr :)
Gizim az çekmedik bizde.
Kızlarr hatta telefonları kaydedip bide melodı bile atmıstım.
Sonları 7108 7120 bitenlerle cok rahat konusuyoduk.Denesinler.
Kastamonuya gitmiştim bende.Oyle kucucuk yer.2gün dön dolas aynı yerler birde heryer asker :)
Rahatca oturacagın hiçbir yer yokk.
Ankesorler girişteki sıralı olanlar değil diğer taraftakıler.Mini bir tur atmıştım içeride de biliyorum ne nerede :)
Daha önce hiç gitmedim Kastamonuya, yemin törenine gidemiyoruz ne yazık ki aöf sınavları var ertesi hafta gideceğim ailemle yanına.. Kurban olduğum ilk gün teslim olmadan avm'e gitmiş, mac baktım yok burda diyodu ordayken bile beni düşünüyo
şimdi baktım arama kaydıma dediğin numaralardan aramamış hiç, arayınca sölicem ona..
morali çok bozuk benimkinin, sürekli aklımdasın, özledim diyo ilk gece ağlamış sanırım nerde benim herşeye gülen sevdiğim sanki başkası var onun yerinde..
tlfla yatıp, tlfla kalkıyorum aramasını beklemek çok tuhaf, daha 3 gün oldu, 13 senedir tanışıyoruz, çok uzun zamandır beraberiz 10 günden fazla ayrı kalmadık çok zor geçecek sanırım.. :26:
Gizim az çekmedik bizde.
Kızlarr hatta telefonları kaydedip bide melodı bile atmıstım.
Sonları 7108 7120 bitenlerle cok rahat konusuyoduk.Denesinler.
Kastamonuya gitmiştim bende.Oyle kucucuk yer.2gün dön dolas aynı yerler birde heryer asker :)
Rahatca oturacagın hiçbir yer yokk.
Ankesorler girişteki sıralı olanlar değil diğer taraftakıler.Mini bir tur atmıştım içeride de biliyorum ne nerede :)
(null)
canım ilk gittiğinde cep tlfunu almışlar, ilk akşam bi cep numarasından aradı 1 dk konuşabildik o gece çok ağladım, arayamayacak sandım..
dün sabah, öğle, akşam defalarca aradı ama dediğin gibi ben arayınca onun sesini duyamıyorum mecbur onlar arıcak bizi ama cebe çok yazıyo benim cebimi çaldırıyo meşgule atınca evi arıyo öyle daha az gidiyomuş kontörü, bugün bi sabah bi öğle aradı bide şimdi aradı, sık sık aradığı için rahatım..
yemek konusunda bizimki sıkıntıda turizm mezunudur güzel yemek yapar, seçicidir de pek beğenmemiş yemekleri, botlarıda ağırmış, ranzalar darmış, kastamonu trabzona göre soğukmuş, hatta şimdi yağmur yağmış ıslanmış çok falan.. normalde her ortama uyum sağlayan, neşeli bi insandır ama gittiğinden beri sesi kötü geliyo alışamadı sanırım, kahkahalarını özledim o öyle olunca bende kötü oluyorum
genel anlamda iyi davranıyolarmış, dediğin gibi komutanlar kafaymış falan, bir an önce bitsede sağ sağlim gelseler..
benimki 4. bölükteymiş canım, internette 5. bölüğün çok rahat olduğunu okumuştum, genel anlamda hepsi rahat bunada şükür..
tek sıkıntı tlf olayı ama usta birliğinde tlf alırlar yanlarına bizde rahatlarız inşallah :26:
Bizde mecburi yemin töreni sonrası gidicez, içim buruk herhalde askerler için yemin töreni önemlidir, o gerek yok diyo ama acaba beni üzmemek için mi öyle diyo bilmiyorum.. Keşke önlisanstan sonra aöf yazmasaydım diyorum şimdi..
Usta birliğide kastamonu sanırım çünkü sınav sonucunda kastamonu yazıyodu her iki yerdede..
200 dk çok iyi, yiyecekten çok karta para harcamasına üzülüyordum böyle ekonomik olur bizim için..
akşam ararsa sorayım, gerçi tlfu kapatınca aa şunu şunuda soracaktım diyorum tlfda hep onu güldürme çabasındayım, çok keyifsiz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?