• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Şimdi aradı konuştuk birazcık banyo yapmışlar sesi önceye nazaran daha iyi geliyo.. Koğuş ve yemekhane nöbetleri verilecekmiş ilk numara başlamış bugün 12 gün sonra benimkindeymiş nöbet :o

O iyi oldukça bende iyi olucam sanırım çok zormuş bu askerlik :confused:

Gizim az çekmedik bizde.
Kızlarr hatta telefonları kaydedip bide melodı bile atmıstım.
Sonları 7108 7120 bitenlerle cok rahat konusuyoduk.Denesinler.
Kastamonuya gitmiştim bende.Oyle kucucuk yer.2gün dön dolas aynı yerler birde heryer asker :)
Rahatca oturacagın hiçbir yer yokk.
Ankesorler girişteki sıralı olanlar değil diğer taraftakıler.Mini bir tur atmıştım içeride de biliyorum ne nerede :)

canım bilgiler için çok sağol ben şimdi beni aradığı numaralara baktım sonu tek olan numaralardan da aramış, mesela biraz önce 71 07 den aramış. ama ben aradım yine denedik ama olmadı:( o beinim sesimi duyuyo ben onun sesini duyamıyorum.. sonu 7108 ve 7120 ile bitenlerle ne anlamda rahat konuşuyodunuz? yani sen ordan arayıp konuşabiliyo muydun? kısaca sorum şu: ben onun kontörü bitmesin istiyorum en ucuz ve en mantıklı yol nedir onla konuşmam için:1:

Şükürler olsun ki usta birliğide aynı yer, 9 saat bize mesafe arabayla 6 saate düşürürüz istediğim zaman gidip geleceğim..

Yemin töreni hakkında söylediklerin iyi geldi canım, bende kendi kendimi yiyodum madem kalabalık olacak 1 saat sürecek ertesi hafta gider rahat rahat zaman geçiririm sevdiceğimle..

Evet canım yarın eğitime başlanıcakmış.. Yollayım mı kart dedim kantinden alıyorum dedi ama yanına gideceğim zaman yine alırım ben kendi parasını harcamasın.. Genel anlamda rahat bi yermiş zaten tlf konusunda şimdilik sıkıntı yok internete girincede rahat ederiz..

ya bu internet ne güzel bi şey.. onlar orda bir arada, biz burda bir arada:) valla sizin desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum.

merhabalar herkese,

benim de yakin bir arkadasim ankara'da yapiyor acemiligini. daha sonrasinda erzurum'a gidecek oradan. ankara'da yakini olanlar eger durumlarini paylasmaya devam ederlerse askerlerinin, gercekten cok mutlu olurum. benim arkadasimin beni aramaya firsati olacagini dusunmuyorum pek, o yuzden en azindan sizlerden haber almak biraz da olsa rahatlatiyor icimi. internet kullanma ihtimali oluyor mu ankara mamak'taki askerlerin? bir fikri olan varsa, paylasirsaniz cok sevinirim.

Şimdi aradı konuştuk birazcık banyo yapmışlar sesi önceye nazaran daha iyi geliyo.. Koğuş ve yemekhane nöbetleri verilecekmiş ilk numara başlamış bugün 12 gün sonra benimkindeymiş nöbet :o

O iyi oldukça bende iyi olucam sanırım çok zormuş bu askerlik :confused:

Yemekhane nobeti demek fazladan bol bol konusma demek :) Bı kahvaltıyı getırıcekler mınıbusle dagıtıcaklar sonra öglene kadar boşlar.Sonra ogle yemegı dagıtımı sonra yıne boşlar.
Yanıı üzülme yemekhane nöbetine.1 ayda 2 defa yemekhane nobetı alacaklar.Çok rahat etmiştik yemekhane nöbetinde valla biz.

canım bilgiler için çok sağol ben şimdi beni aradığı numaralara baktım sonu tek olan numaralardan da aramış, mesela biraz önce 71 07 den aramış. ama ben aradım yine denedik ama olmadı:( o beinim sesimi duyuyo ben onun sesini duyamıyorum.. sonu 7108 ve 7120 ile bitenlerle ne anlamda rahat konuşuyodunuz? yani sen ordan arayıp konuşabiliyo muydun? kısaca sorum şu: ben onun kontörü bitmesin istiyorum en ucuz ve en mantıklı yol nedir onla konuşmam için:1:

Sonu 04-02 -08-20 bunlarla konustuk biz 1 ay.Hala silmemişim rehberden hatıra diye :)Caldırıyodu.Ben hemen geri arıyordum.Bazen 2-3 defada düşüyordu ama bir düştümü en az 15 dk konusurduk.

Şükürler olsun ki usta birliğide aynı yer, 9 saat bize mesafe arabayla 6 saate düşürürüz istediğim zaman gidip geleceğim..

Yemin töreni hakkında söylediklerin iyi geldi canım, bende kendi kendimi yiyodum madem kalabalık olacak 1 saat sürecek ertesi hafta gider rahat rahat zaman geçiririm sevdiceğimle..

Kastamonu küçücük yer.Nüfüsun çoğu asker zaten.Birde aileler geldi mi adım atacak yer olmadı şehirde.O yuzden 1 hafta sonra gitmek cok daha mantıklı.Kaldıgım otelde de kalabılırsınız.Çok güvenliydi ve tertemiz.Ben sabah saat 5 te kastamonuya girmiştim.Nasıl korkmuştum.Servis otelin önüne kadar bırakmıştı.Merkezde zaten.Oteldeki görevli hemen odaya yönlendirmişti sağolsn.Hıcbır sorun olmamıstı.

Yemekhane nobeti demek fazladan bol bol konusma demek :) Bı kahvaltıyı getırıcekler mınıbusle dagıtıcaklar sonra öglene kadar boşlar.Sonra ogle yemegı dagıtımı sonra yıne boşlar.
Yanıı üzülme yemekhane nöbetine.1 ayda 2 defa yemekhane nobetı alacaklar.Çok rahat etmiştik yemekhane nöbetinde valla biz.

Sonu 04-02 -08-20 bunlarla konustuk biz 1 ay.Hala silmemişim rehberden hatıra diye :)Caldırıyodu.Ben hemen geri arıyordum.Bazen 2-3 defada düşüyordu ama bir düştümü en az 15 dk konusurduk.

hangi ankesörlünün numarası hangisidir acaba o öğrenebilir mi bi yerde yazıyo mu? o dediklerinden arasın yani... valla ben onu arasam konuşsak çok iyi olur ama mesela benim hattımın tarifesinde bilmemkaç dk her yöne var. ondan düşmüyormuş da faturamıza fazladan yansıyormuş diye duydum bu ankesörlüleri arayınca. doğru bi bilgi mi acaba, sen cebinden mi arıyodun canım? ne tavsiye edersin

yemekhane nöbetlerini aklımda tutayım canım :16:

Kastamonu küçücük yer.Nüfüsun çoğu asker zaten.Birde aileler geldi mi adım atacak yer olmadı şehirde.O yuzden 1 hafta sonra gitmek cok daha mantıklı.Kaldıgım otelde de kalabılırsınız.Çok güvenliydi ve tertemiz.Ben sabah saat 5 te kastamonuya girmiştim.Nasıl korkmuştum.Servis otelin önüne kadar bırakmıştı.Merkezde zaten.Oteldeki görevli hemen odaya yönlendirmişti sağolsn.Hıcbır sorun olmamıstı.

canım ben günü birlik gidicem erkek kardeşimle kendi arabamızla gideceğimiz için kalmayız diye düşünüyorum ancak kalma durumumuz olursa alırım senden otelin ismini :51:

sulu göz oldum iyice :25:

bendeeeee :14:

ailemin yanında rahat edemiyorum, duygumu yaşayamıyorum diye evime geldim ama geldiğimden beri toparlayamadım ben kendimi :26: nasıl geçecek 5 ay böyle :14: yiyip içemiyorum bu evde, bir bardak suyu bile zor içtim boğazıma tıkanıyor sanki :25:

ailemin yanında rahat edemiyorum, duygumu yaşayamıyorum diye evime geldim ama geldiğimden beri toparlayamadım ben kendimi :26: nasıl geçecek 5 ay böyle :14: yiyip içemiyorum bu evde, bir bardak suyu bile zor içtim boğazıma tıkanıyor sanki :25:

senin durumun bizden daha zor be canım..

yemeden içmeden bende kesildim ağzıma onsuz lokma koyamıyorum ama ev aynı ev, ben mesela dışarı çıkınca deliriyorum çünkü benim evimde köpeklerim var biri saldırgan olduğu için sevgilim bu kata hiç gelemedi hep üst kata geldi, ee öyle oluncada üst kata çıkamıyorum, dışarı beraber gittiğimiz yerlere gidemiyorum evde biraz rahatım bide tlf başında tabi..

ama ağlamam hiç dinmedi, eskisine nazaran daha iyiyim tabi ama durup dururken başlıyorum ağlamaya :50:

ben de öyleym onsuz hiç bşy içimden gelmio, yemek yiyemiorurm, insanların teselli cümleleri zaten fazla gelio.. keşke zaman su gbi akıp geçse baksak hepsi btmiş gelmişler ..

ben de öyleym onsuz hiç bşy içimden gelmio, yemek yiyemiorurm, insanların teselli cümleleri zaten fazla gelio.. keşke zaman su gbi akıp geçse baksak hepsi btmiş gelmişler ..

daha dün bana şubeye uğrayım mı ne zaman gideceğimi merak ediyorum diyodu, bende ne acelen var diyodum ne zaman geçti zamanda ben onu yolladım bilmiyorum bizim son 1 ayımızda annesinin ameliyatı yüzünden görüşmelerimiz azalmıştı, canım benim evde annesini bakıyo akşamları benimle buluşuyodu bazen ben gidiyodum yanlarına :14:

bu kadar zaman geçtiyse eylülde gelicek inşallah hemencecik..:26:

bugün eşimin anneannesini mevlüdünde tanıdığım yada tanımadığım insanların yüzüme bakıp sonra da sırtımı sıvazlayıp "Allah kavuştursun.. 5 aylık gitmiş .. 5 ay dediğin nedir ki gelip geçer .. 15 ay yapanlar napsın.. nerede kalacaksın .. evde yalnız kalma .. annende kal kayınvalidende kal .." gibi cümlelerini duymaktan sinirlerim gerildi :26:

evime geldiğimden beri göz yaşım durmuyor :14:

bugün eşimin anneannesini mevlüdünde tanıdığım yada tanımadığım insanların yüzüme bakıp sonra da sırtımı sıvazlayıp "Allah kavuştursun.. 5 aylık gitmiş .. 5 ay dediğin nedir ki gelip geçer .. 15 ay yapanlar napsın.. nerede kalacaksın .. evde yalnız kalma .. annende kal kayınvalidende kal .." gibi cümlelerini duymaktan sinirlerim gerildi :26:

evime geldiğimden beri göz yaşım durmuyor :14:

sen onlara ne bakıyosun canım benim, kuzenlerim bedelli yaptı, abi-kardeş 28 gün yoktular da giderken ne kadar üzüldük, onlar ordayken endişelendik..

adı üstünde askerlik bu bir ayıda zor 15 ayıda..

ama evet şükürler olsun ki kısa dönemler, doğuda değiller..

yinede endişelenmiyoruz mu bak banyo yapamadıklarında biz burda üzülüyoruz..

kimsenin lafını önemseme, cevap verme hee de geç, çok gördüm ben 5 ayı küçümseyip oğullarının peşine 5 ay ağlayanı..

akılları sıra moral veriyorlar, duyma onları..:ssz:

Back