351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

351'ler destek olalım birbirimze Bütün topiclere koştum heralde Doğubeyazıt'la alakalı yazdım bişeyler.Umarım sesimi duyan olur ya da bilgilendirebilen biri olur beni Allah hepimize sabır versin..

kızlar hepinizin sevdiceklerinin gidecekleri yerler belli olmuştur.hepiniz için hayrılısı olsun inşallah.sağsağlim gidip sağsağlim gelsinler hepsi hepinize hayırlı teskereler.unutmayın başlamak bitirmenin yarısıdır başlayınca bitecek ilk günler gerçekten zor 1 gün 1 yıl gibi geçmiyor ama geçecek oda bitecek. kızlar biz 349 yarenleri olarak her zaman yanınızdayız.hadi bakalım 351 yarenleri gururla gönderin sevdiklerinizi vatan görevine

kızlar bir an önce liste oluşturmalıyız alışveriş için :44: özellikle postalları için fikirler lazım yaz sıcağında giyecekler onları :26:

Cok sukur kisa donem ve ucakla istanbula gidebilirim ordan kirklareline gecerim cuma gunude isten izin alabilirsem babasiyla onu birakmaya gideriz manisa bize yakin.. off en azindan kafamiz rahatladı. .

İlkayyy çok sevindim yakın olmasına canım gözünüz aydın Şimdiden Hayırlı teskereler..

kendi evi gibi olmaz ama inşallah kurduğu arkadaşlıklarla ortam saray gibi gelir ona. askerden dönenler en çok arkadaşlarını anlatıyorlar zira

inşallah arkadaşları ve komutanlarıyla en az düzeyde sorunla geçer ve geldiği günü görürüm canım .. mutlaka sıkıntıları olacaktır, dua'm en hafif sıkıntılarla atlatması

günaydın kızlar hayırlı olsun size postallar hakkında çok önemli bir önerim var postallar cok sert ve raahtsız bu yüzden medikal tıbbı malzeme stan mağazalardan tabanlık alın silikon...35-45 tl cıvarında askere alıyorum deyınce ındırım yapmıstı sagolsun satıcı bana...benımkı kısın gıttı ıcın ust yzueyı pamuklu aldım sıcak tutsun dıye..eşim cok rahatlamıstı botun kalıtesı arttı demıstı

Ankara jandarma kısa .. Hayırlı olsun kızlar hepimize. Jandarma olunca ne oluoyo

cnm benım esımde ank jandarma kısa...benımkı ulastırmadaydı şöfrde olabilir muhafızda vs açıkçası o birliğine de bağlı kimini haberci yapıyorlar kimini sosyal tesislerde görevlendiriyorlar

çok teşekkürler

-silikon tabanlık
-ayakları için ne olur ne olmaz mantar kremi
-güneş kremi

başka neler olabilir? iç çamaşırı kaç parça almalıyım kızlar? bugün iş çıkışı alışverişi yaparız eşimle :44:

iç çamaşırını yeşil alcaksınız bol bol yeşil iç çamaşırı atlet kilot/boxer esfman almıstık biz cok ısıne yaramıstı ama bazı yerlerde de oradan verıyorlarmıs...gittiği yerin kuralalrına göre değişiyor tabi ha bide en önemlisi telefon kartı unutmayın benım esım almamıstı arkdaşından rica ettim oyle aramıştı benı ankesörlüden onun kartıyla kantınde de yoktu o bıkac gun...Bu arada lütfen üzülmeyin yemin töreninde öyle duygulancaksınız ki diyeceksiniz şükürler olsun ki en önemli anlarının şahidi bendim bu da onlardan bir tanesi...Düşünsenize sizden yoskun bir askerlik anısını...şimdi o anılara sizde dahil olcaksınız gittiğiniz çarşı izinleri,evci izinleri,yemin törenleri ankesörlüden konusmalar...Özlem gerçekten zaman zaman iyidir...

Bizim aciklandi acemilik manisa ustalik kirklareli
Gözünaydın canım rahatlıkla gidip görebilecegin biryere çıkmış hayırlısıdır inşallah herkesin yaptıgı yorumlara bakarak moralini bozma bende safranboluyla ilgili ne yazılar okumuştum korkmuştuk çokşükürki öyle durumlar olmadı ayrıca uzun dönemle kısa dönemin gördügü muamele aynı olmuyor emin ol
Ankar mamakkkkk:):) kısa dönemmmmmm:)
Gözünaydın canım Ankara çok güzel bir yer hayırlısı olsun inşallah
Ankara jandarma kısa .. Hayırlı olsun kızlar hepimize. Jandarma olunca ne oluoyo
Gözünaydın canım hayırlı olsun jandarma yazıyor ama ustada farklı görevleri olabiliyor bizimde jandarma yazıyordu giderken ama hiç jandarma tarzı birşey yapmadı çokşükür internet cafede sorumlu şuan o yüzden ustasında belli olur bence tatlım
Gözünaydın hayırlısı olsun canım öyle uzak diye tereddütlerin olmasın yer olarak korkutabiliyor insanı ama gidip görmeden anlaşılmaz hayırlısıyla inşallah tüm askerlerimizi görevlerini yapıp gelicekler
kizlar ben simdi sevineyimmi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum kisa dönem cikti acemi birligi izmir bornova usta birligi antalya
Gözünaydın canım hayırlı olsun sevin tabiki nekadar güzel yerler onlar ikiside denizli tatilli askerinin çok canı sıkılmazda hem inşallah sende gider görürsün öyle olumsuz düşünme şimdiden

Yarenler hepinizin yerleri hayırlı olsun göremedigim arkadaşta varsa yeri açıklanan rabbim sağ salim kavuştursun askerlerinize kısa zamanda inşallah

gittiği yerden veriyorlardır ama az veriyorlardır sanırım :26: biz bol bol alalım .. telefon kartı da aklımda .. burada kızlar yazmıştı ptt den aile kartı alın diye ..

yemin törenine kadar onları çarşıya çıkamayacaklar değil mi?

-traş bıçağı ve köpüğü alırız.. çorapları da asker kıyafetleri satan dükkandan mı almak zorundayız peki :26: kusura bakma canım ya biraz soru yağmuru oldu ama bilemedim ben bu işleri yardıma ihtiyacım var :26:eşime kalsa orda veriyorlar, kantinde satıyorlar deyip bişey götürmeyecek çok rahat :44:

benim eşimde öyleydi :) ama gerçekten orada hersey veriliyor ve oluyor da...siz asker malzemeleri satan yere gidin alışverişinizi ordan yapın o mağazalrda yönlendiriyorlar zaten sizi..cüzdan alsın mutlaka asker cüzdanı ince yeşil boynuna asılanalrdan almıstı eşim dayanmamıs kopmus ıpı hani gittiği yerin güvenilirkliğini bilmiyorduk hırsızlık olursa diye sonra normal yeşil asker cüzdanı aldı onu kullandı.Yemin törenine kadar dışarısı yasak izin yok törnden sonra çarşı izinleri başlıyor genelde bir cumartesi çıkıyorlar bir pazar( o da açrşıları kilitlenmezse yani ceza ya da eğitim söz konusu olursa iptal) cumartesi zaten yarım gün gibi birşey oluyor çünkü 12.30 da cıkıp 4.30 da gırıyorlar 5 son gırıs..pazar sabah 9 dan 5e kadar...evci izinleri aylık bir defa hakları var bildiğim kadarıyla bu yerine göre değişir mi bilmem

öncelikle hayırlı olsun canımm..
içini ferah tut nişanlım ankara mamakta acemi birliğini yaptı. hiç bi sıkıntısı yoktuu.
doğubeyazıtta da yakın bi arkadaş yapmıştı, bi sıkıntısı yoktu çok şükür onundaa
ayrıca orası terör bölgesi flnda diil için rahat etsinn

kizlar ben simdi sevineyimmi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum kisa dönem cikti acemi birligi izmir bornova usta birligi antalya

tabi kii sevinmelisinnn
o sıcakta serinlemekten başka bişe düşünemezlerrr

kızlar bir an önce liste oluşturmalıyız alışveriş için :44: özellikle postalları için fikirler lazım yaz sıcağında giyecekler onları :26:

ilkayy forumlarda listeler var ama ben sana kısaca yardımcı olmaya çalişimm, çünkü nişanlım kendine harika bi çanta hazırlayıp gittii
iç çamaşırı, telefon kartı, çengelli iğne, traş seti ve en önemlisi bi kaç tane vatka
vatka nie diyebilirsinn, ayakkabı ayaklarını vurabiliyomuş, onunla destek yapıyolarmış ayakkabı içinee

kızlar bu arada 349. dönem asker yareniyimm, biz şafağa yaklaştıkk, rabbim sizinde hayırlısıyla, kazasız, belasız şafaklarınızı azaltmayı nasip etsinn:26::26:
sorcağınız bişe olursa buralardayımm
sizlere hep destek tam destekteyimmm

asker malzemeleri satan yerde acaba çamaşırlar ve çoraplar kaliteli olur mu :44: başka bir çamaşırcıdan alsak yeşil renk olmaz mı ki kızlar :26: liste hangi topikte bakayım canım

izinleri de öğreneceğiz gidince artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…