351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Valla biz actik siteyi eşim maç izliyor gayet rahat:44: ben bi taraftan çekirdek yiyorum stresten bi taraftan siteyi guncelliyorum:26:

hadi bakalım inşallah rahat bir yere gider eşin benim nişanlım acemi Muğla Merkezdi şimdi Bodrum Turgutreis Karakolunda rahatı yerinde çok şükür bende İzmir'deyim 3 saat uzağımda gidip gelebiliyorum inşallah sizlerinde öyle olur

Keske benim esiminde muglaya çıksa:26: bizde denizlideyiz çünkü

Cok sukur kisa donem ve ucakla istanbula gidebilirim ordan kirklareline gecerim cuma gunude isten izin alabilirsem babasiyla onu birakmaya gideriz manisa bize yakin.. off en azindan kafamiz rahatladı. .

Ankara jandarma kısa .. Hayırlı olsun kızlar hepimize. Jandarma olunca ne oluoyo

hayırlı olsun. benim eşim de jandarma. devriyeye falan çıkıyorlar. kıyafetleri farklı oluyor. başka da bi farkı var mı bilmiyorum canım. bir de daha az kalabalık oluyorlar sanırım ama gittiği yere göre değişebilir de durum. ne güzel ankara çıkmış. ah ah ben de ankaradayım. neyse son 35 günümüz... geçti gitti.

Ankara jandarma kısa .. Hayırlı olsun kızlar hepimize. Jandarma olunca ne oluoyo

Benim arkadaşım şuan osmaniyede kısa dönem jandarma olarak yapıyor. . bildiğim kadariyla devriye falan geziyorlar.
Ya esimde topçu yaziyor ya onlar napiyor ki:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Ankara Mamak acemilik
usta birliği de Ağrı-Doğubeyazıt. Kısa dönem çıktı. Muhabere diyo. Telsizle haber verme filan öyle bişeymiş:26:
Hadi hayırlı olsun hepimize.
Doğubeyazıt uzak ama öyle kötü bi yer değilmiş dimi.biliyo musunuz? Bizim tandığımızın kızı öğretmenlik yapıyo Doğubeyazıt'ta ve kötü değil dediler.Biz görünce içimiz rahatladı öncesinde çok korkmuştuk dediler çünkü.

Bizde internetten yorumları okuyoruz sorunlu uzun donem askerlerin sürgün yeriymis Kırklareli:26:

kizlar ben simdi sevineyimmi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum kisa dönem cikti acemi birligi izmir bornova usta birligi antalya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…