- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar Ankara Mamak acemilik
usta birliği de Ağrı-Doğubeyazıt. Kısa dönem çıktı. Muhabere diyo. Telsizle haber verme filan öyle bişeymiş:26:
Hadi hayırlı olsun hepimize.
Doğubeyazıt uzak ama öyle kötü bi yer değilmiş dimi.biliyo musunuz?Bizim tandığımızın kızı öğretmenlik yapıyo Doğubeyazıt'ta ve kötü değil dediler.Biz görünce içimiz rahatladı öncesinde çok korkmuştuk dediler çünkü.
Bir an Aralık ayına gittim o akşama aynı şeyleri hissettim okadar iyi anlıyorumki sizi inşallah içinizi ferahlatan hayırlı yerler nasip olur
cnm benım esımde ank jandarma kısa...benımkı ulastırmadaydı şöfrde olabilir muhafızda vs açıkçası o birliğine de bağlı kimini haberci yapıyorlar kimini sosyal tesislerde görevlendiriyorlar
Benim askerim manisada usta birliğinde rahat biryer bende izmirdeyim rahatlıkla gidip gelebiliyorum, alaşehirde bizmkisi, manisanın neresi?Bizim aciklandi acemilik manisa ustalik kirklareli
agrı dogubeyazıt kötu bırker degıl canımmm
Gözünaydın hayırlısı olsun canım öyle uzak diye tereddütlerin olmasın yer olarak korkutabiliyor insanı ama gidip görmeden anlaşılmaz hayırlısıyla inşallah tüm askerlerimizi görevlerini yapıp gelicekler
öncelikle hayırlı olsun canımm..
içini ferah tut nişanlım ankara mamakta acemi birliğini yaptı. hiç bi sıkıntısı yoktuu.
doğubeyazıtta da yakın bi arkadaş yapmıştı, bi sıkıntısı yoktu çok şükür onundaa
ayrıca orası terör bölgesi flnda diil için rahat etsinn[/COLOR]
jandarma destek kıta ankara bakanlıklar yazıyo. bakanlık deyince içim rahatladı nedense :)) senin eşinde mi orda?
tüm askerlerimiz sağ salim gidip gelsinler inşallahh
347 ler terhis olduğunda çok kıskanmıştık bizKızlar çok teşekkür ederim öncelikle.. Doğu olunca insan korkuyo birden.Bide Türkiye'nin en sonu gibi bi yerAma ev arkadaşımın kuzeni de orda yapmış askerliğini ve rahatmış bi sıkıntısı olmamış.Uzak ama olsun hayırlısı böyleymiş tabiki.:26:
Ayrıca 349'lar siz sevdiceklerinizle kavuşurken biz hem sevincez sizin adınıza,"darısı başımıza" diycez sürekli ama bide çok kıskancaz biliyosunuz dimi :26:
17 veya 18 eylül yanilmiyorsam
tek sıkıntısı üst rütbeli çok olduğu için sürekli selam vermek ve denetime tabi tutulmak zorunda olmaları..Belki cep telefonu kullanamaz ki benimki kullanmadı ama rahat bir yerdir merak etme benmki orda degıl frklı bı kıslada
Benim arkadaşım şuan osmaniyede kısa dönem jandarma olarak yapıyor. . bildiğim kadariyla devriye falan geziyorlar.
Ya esimde topçu yaziyor ya onlar napiyor ki:26:
kizlar ben simdi sevineyimmi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum kisa dönem cikti acemi birligi izmir bornova usta birligi antalya
hmm olsun o kadar da selam veriversin napalım:) cep telefonuna da katlanırız rahat olsun da.. seninki cep kullanmadı ama yine de rahat rahat konuşabiliyosunzdur inşallah ankesörlüden..
Sen neyi bekliyosunki :26:gözünüzaydın kızlar
çok güzel yerler ve kısa dönem çıkmış hepinize inşallah gittikleri yerde rahatları yerlerinde olur
Allah kavuştursun şimdiden hepinizi
5 ay çabucak geçecek Allah'ın izniyle
kendi dönemim kavuştu, 349'lar kavuşacak ben hala bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?