- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Benim askerim manisada usta birliğinde rahat biryer bende izmirdeyim rahatlıkla gidip gelebiliyorum, alaşehirde bizmkisi, manisanın neresi?
Sen neyi bekliyosunki :26:
Eşimin çantasını hazirlamam lazım ama elim gitmiyor
Gördüm bugün asker çantasını hazırlamış sevdiğimin ailesiherşey yeşil zaten.yarın da traş olcak o gün geldi artık. baya baya gidiyolar
Resmen gidiyorlaralışverişini yaptık eşyaları posetten cikaripta bi türlü çantasına koyamadim
benim kocam sağolsun pek sever oyle ankesorlulerde ayakta bekleyıp konuşmayı ondan haftada 2 kez bilemedin 3 konusuyoruzama tamamen benım eşimin rahatlığından normalde de öyle annesı babasıda dahıl telefonla gorusmekten pek hoslanmaz yoksa ankesorlude bı sıkıntı yok endıselenme
çok güldümmmm :)))))
aNLADIM CANIM aLLAH BİRAN ÖNCE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN SİZE O ZAMAN347. dönem nişanlım asteğmen 12 ay bizimki canım(
Canım okadar zorki okadar iyi anlıyoruzki sizi rabbim sabır versin güç versin askerlerinize sizlere geçiçek bu zorlu günlerde atlatıcaksınız inşallahEşimin çantasını hazirlamam lazım ama elim gitmiyor
Çok sarıl kocana ilkay.Kokla onu..Belki gidersin arada ziyaretine.Bak ben sevgilimi inşallah sadece yemin töreninde görücem.Sonra nasıl giderim Doğubeyazıt'a27 Nisan doğum günüydü.İlk kez ayrı doğum gününü geçiricem.Benim de yazın doğum günüm...Hayatımı neşelendiren,o an beni sürprizleriyle mutlu eden kimse olmıcak yanımda Tek başıma oturup ağlıcam da ağlıcam artık o gün
Ama bi yandan da doğum günüm geldiğinde sadece 1 ayımız kalmış olucak, iyi yandan bakmak lazım dicem kendi kendime.Çok zor olucak nasıl yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum.Ona haber vermeden geçiricem zamanlarımı.onun beni düşünüp yemek yedin mi diye zorla yemek yedirdiği zamanlar olmıcak.Allahım Doğubeyazıt çok uzak.Belki daha yakın olsaydı yazın giderdim yanına.Neyse artık..Rahatı yerinde olsun da onun,aç kalmaz inşallah yemekler nasıl olur ki:26: Onsuz boğazımdan lokma nasıl geçer Sınırsız zaman verseler keşke.Doysam sevdiğime.Öyle emanet etsem onu
Canım çok duygulandırdın beni agladım yazını okudugumda benim hallerim geldi aklıma o anlara götürdün beni o endişeler tedirginler çok zor biliyoruz ama geçiyor inşallah geçiçek sizinde şafak saymaya başlayınca düştügünü gördükçe seviniceksiniz yemin törenine gitme hazırlıkları sevinçleri ayrılırken tekrar üzülsekte tekrar görme heyecanları bunlara bile degiyor sonra tamamen kavuşucaz inşallah rabbim sabrınızı güçlendirsin Allahım yardımcınız olsun
aNLADIM CANIM aLLAH BİRAN ÖNCE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN SİZE O ZAMAN
Manisa merkez canım. . Acemilikte de usta birlikte de rahat eder inşallah
Çok sarıl kocana ilkay.Kokla onu..Belki gidersin arada ziyaretine.Bak ben sevgilimi inşallah sadece yemin töreninde görücem.Sonra nasıl giderim Doğubeyazıt'a27 Nisan doğum günüydü.İlk kez ayrı doğum gününü geçiricem.Benim de yazın doğum günüm...Hayatımı neşelendiren,o an beni sürprizleriyle mutlu eden kimse olmıcak yanımda Tek başıma oturup ağlıcam da ağlıcam artık o gün
Ama bi yandan da doğum günüm geldiğinde sadece 1 ayımız kalmış olucak, iyi yandan bakmak lazım dicem kendi kendime.Çok zor olucak nasıl yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum.Ona haber vermeden geçiricem zamanlarımı.onun beni düşünüp yemek yedin mi diye zorla yemek yedirdiği zamanlar olmıcak.Allahım Doğubeyazıt çok uzak.Belki daha yakın olsaydı yazın giderdim yanına.Neyse artık..Rahatı yerinde olsun da onun,aç kalmaz inşallah yemekler nasıl olur ki:26: Onsuz boğazımdan lokma nasıl geçer Sınırsız zaman verseler keşke.Doysam sevdiğime.Öyle emanet etsem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?